Tillbaka i Kalmar!

Hejsan!

Tillbaka hos Märtha här i Kalmar. Jobbade mellan 17-21 igår och idag börjar jag lite tidigare för att hinna sälja in lite förlorade poäng! så blir 16-21.

Faktiskt skönt att vara tillbaka här efter helgen, lite rutin på det hela. Det ända som saknas är hästarna men det får lösa sig så småning om. Mejlat lite på en stallplats och det låter bra prismässigt och allt så blir kankse att åka dit och ta en titt :)
Märtha hade visst slängt iväg en intresseanmälan på en lägenhet med så får se vad som händer där, visserligen inte tillträde förrens i april, men det passar ju utmärkt för då hinner jag känna av att jobbet funkar med :)


Nu blir det frukost som Märtha så fint har dukat upp! Lever lyx här nere ;)


Take Care :)

En gång till!

Skulle slänga upp lite låtar här men youtube krånglar eller så är det nått nytt system? :s
Aja vill tipsa alla om låten Broken angel med en av alla mina män, nämligen Arash ;)

Hej där!

Varit mycket nu så inte haft tid för att skriva här! Drog till Kalmar förra veckan för att gå en utbildning och trodde jag skulle komma hem senast Fredagen. Men där tog jag fel! Blev istället att börja jobba på en gång, så jobbat i åtta dagar i rad nu.

Tog tåget hem från Kalmar igår för orkade verkligen inte köra hela vägen. Träffade upp Ewe hos G för att snacka lite och ta en cider :) Trevlans!
Idag steg jag upp runt halvtolv efter en välförtjänt sovmorgon. Varit i stallet och fixat för hästarna, mamma är jätte snäll och fixar dom nu i veckorna när jag jobbar. Men löser det sig med jobbet så får Blini följa med ner så småningom :)
För övrigt funkar det kanon att bo hos Märthis. Eller för min del iaf, har tydligen pratat en del i sömnen och försökt sälja spegelväggar?! Haha skönt för henne att sova ut nu i helgen då ;)
Ikväll blir det nog hultsfred en sväng med. Ska se om jag kan ta mig förbi solariet med en sväng.
Aja nu vet ni vad jag har för mig iaf, ska försöka uppdatera lite mer med!
Take Care

RSS 2.0