Nu börjar nedräkningen :D

För om tre dagar får jag äntligen åka det där sökiga tåget till den där underbara staden där min mest absolut underbaraste Märtha bor :D Så fort jag tänker på att jag ska dit får jag ett megaleende på läpparna! Detta nyår kommer slå allt annat! Nästan så jag kan börja skratta redan nu bara av att jag tänker på allt som med säkerhet kommer hända. HAHA Har en enorm känsla av att vi två inte kommer vilja vakna alls dagen efter ;)

Ska bli så skönt att komma härifrån ett tag.. Trött och irriterad på de mesta/flesta just nu.

Varit ute med Blinsan idag. Gick smärtfritt. Haft uppehåll ett tag med ridingen nu så förväntade mig nästan att få besöka snön i närbild :P Men snäll som hon är så slapp jag de.

Annars är allt som de brukar, kvällen igår spenderades med Ewe :) Kollade på kniven i hjärtat och drack alldeles för mycket kaffe. Har en förmåga att bli lite konstig om jag överkonsumerar det!

Och nu har äntligen jag och märtha tagit tag i våra liv och gjort nått stort! Utan planering men eftersom att förmycket av de gör att man kommer på alla problem så vi kör på chans denna gång! Den 30/1 smäller de, då kan inget stoppa oss. Och detta tror jag kan bli det sjukaste i våran historia hittils. Men som sagt var Allt som händer där, stannar verkligen där ;)

Nehe nu blir de duschen!
Take care


God Jul!

Nu är det äntligen den dagen som man sett fram emot hela året! Eller kankse inte lika mycket som när man var liten? Ibland kan jag faktiskt längta tillbaka till den tiden då man hade julkänsla redan första december, nu går ju allt så fort så vips en morgon vaknar man och fattar att - Oj idag är det jul!

Gick upp vid åtta idag för att släppa ut pållarna och hinna mocka så jag slipper ha det ikväll sen. Blir att åka in till stan och äta hos farmor runt ett sen hem och slita upp paketen så pappret flyger :P Dock har jag faktiskt inte en aning om vad jag ska få i år. Bara hört att det verkar vara nått stort då de haft det uta på logen?! Är jag nyfiken? JAA!

Visst är det nått speciellt med julafton men i år längtar jag mest till Nyår som såklart kommer spenderas hos Märtha :D Tror att detta nyår kommer bli toppen om allt går som planerat. ( vilket det inte brukar göra iaf sen ) Men Jag nöjer mig hur det än slutar, lär inte minnas nått dan efter iaf ;)
Måste bara tillägga till Märtha: Jag älskar dig och saknar dig som sjutton! Men snart snart snart kommer jag till dig!

Nehe nu blir det att återgå till julen igen, ska duscha och fixa innan det är dags att dra.

GOD JUL TILL DE SOM SLÖSAR SIN TID PÅ ATT LÄSA MIN OTROLIGT INTRESSANTA BLOGG ;)

Jag hatar snö!

Ja fy fan vad det skulle vara nödvändigt att komma ner tre meter snö mitt i allt då? Jag är verkligen ingen snöfantast. Visst kan det vara kul att åka pulka och skidor mm, men allt annat som inte går att göra då? Åka pulka gör man en halvtimme sen är man ihjälfrusen! Nej sommar vill jag ha året om, bara bada festa och steka i solen.
När snön kommer blir plötsligt mitt rum min säng och mjukisbyxor de bästa vänner jag har!

Var och simmade igår en sväng. Faktiskt helt okey temperatur på vattnet. Hade förberett mig på att sitta i barnpoolen och skaka som sist när jag var iväg och skulle bada i örebro! Snorkalla basänger där! Västervik har också hunnits med en sväng för att inhandla en julklapp av ett x antal andra! Lite små panik inför det nu!

Nu taggar jag inför helgen då det förhoppningsvis blir party med trevligt sällskap. Och då ska jag nog visa vem det är som bestämmer ;)

Take care :)

http://www.youtube.com/watch?v=rOg_IHwXWsk
Eftersom jag inte hittar ett klipp jag kan lägga ut så blir det länken!
Jag blev nykär i denna låt, just come on! ;)



Jag säger bara fyfaaan ;)

Jaha då var man hemma från Kalmar igen, varit där sen torsdags och kom hem igår. Jag hinner ju inte hem förrens jag längtar tillbaka :/ Men på nyår kör vi igen :)

Idag var jag extremt trött efter att ha släppt ur hästarna så blev raka vägen till sängen och jag råkade visst inte slå upp mina bruna igen förrens klockan var halv två. Blev att dra ut till stallet och motionera pållarna lite.
Hann även med att städa rummet som hade blivit otroligt stökigt som vanligt. Skyller det på inga ;)


Jag tänkte bara sammanfatta lite kort om kalmar då jag kikade in Märthas blogg och såg att hon redan beskrivit allt som borde på bästa sätt. Så kolla in den om ni vill veta allt ur en person som knappt visste vad hon hettes synvinkel ;) Philipsson18.blogg.se

Lördagen var ju dagen för utgång och det började med förfest med trevliga människor. sen sitta inne på stationen och frysa ihjäl. Vissa frös nog inte å andra sidan, för de var ju tvungna att kolla hur mycket de kunde få ner på kortast tid och sånt slutar aldrig bra ;) Kan ju nämna att det var synd om min mamma, fågelskit och borttappade skor ;) Haha

Eftersom att detta i det stora hela var märthas toppofnight så rekommenderar jag er igen att kolla in hennes blogg ist :P


Nehe nu måste jag ge mig ut och ta in pållarna innan de blir sura på mig, Take care :)

Jag säger bara FYFAAN ( internskämt ) ;)


RSS 2.0