P A R T Y !

Nu befinner jag mig i Nybro hos min älskade philipsson igen :D

Hon kom och hämtade mig i kalmar igår med sin racerbil, jätte kul att hon har körkort nu!
Sen blev det upp till skogs och fylla på mätaren av alcohol, gick mycket bra vill jag påstå :)

Men som sagt är det ikväll som är den stora kvällen! Fixade en ny outfit igår med så lär frysa röven av mig ikväll.
Men som man bäddar får man ligga eller om man vill vara din får man lida pin :P
Ska åka in runt halv åtta och möta upp joel i nybro för lite förfest sen vidare till kalmar. Idag ska vi ju även besöka palace istället då vi anser att vi gjort vårat för ett tag på bistro haha.. Så nu hoppas jag bara på att slippa träffa folk som jag verkligen kommer försöka undvika in i det längsta!
Men antar att när alcoholen börjat verka kommer jag vara tvungen att dra en liten sväng förbi bistro iaf för att kolla upp vissa mycket viktiga saker ;)

Antagligen blir det att åka hem imorgon, men mår jag jätte dåligt så blir det måndag isället. Och den risken är ganska stor om jag känner mig själv rätt;P

Nehe nu har jag inte tid för detta mer, dags att börja förbereda sig för natten!

Take care <3

Jag vill ha fredag !

Imorgon bär det äntligen av till Kalmar igen! Kommer bli så kul att träffa Märtha igen :D
Och planerna för helgen är spikade och klara, fredagen blir nog först en sväng på stan sen hem och ta det lite lugnt och om vädret tillåter blir det en orginel skogsfylla. Och iof så tror jag inte att det spelar nån roll vad det är för väder blir skogen hur eller hur ;) ska ta med mig tjockjackan!
På Lördag blir det förfest hemma hos märtha sen möta upp joel och tillbringa ett tag på okänd plats i kalmar och supa till det innan vi drar vidare på stan och gör kalmar osäkert :)

Dock ska vi faktiskt hålla oss lite i skinnet denna gång, försöka gå ju alltid!

Har även övningskört i samhället idag, och det gick jätte bra. Ingen krock eller överkörning av gamla tanter.
Så nu är körkortet faktiskt äntligen påbörjat. Ska bara skriva in mig på teorikursen med.

Ikväll blir det att träffa Pewe som jag har saknat en massa!

Take care

We could be a beautiful, miracle, unbelievable
Instead of just invisible!

Tisdag!

Ännu ett helt onödigt möte på abf, men nu väntar jag bara på det avgörande pappret om när jag ska börja jobba! Då blir det inga mer sena kvällar, inga mer sena morgonar. Hur ska jag fixa de :o Jag kommer bli utbränd på en vecka! Nej så illa är det faktiskt inte, Jag kan när Jag vill!


Disskuterat loss med Märtha i tele med, så nu blir det kalmar på fredag tror jag eller torsdag kväll :) We Like!
Hoppas nu bara på att planerna går i lås, hade varit  grymt skoj! Sen råkar det ju vara halloween just denna helgen med, och jag hoppas inte allmänheten tror att jag tänker klä ut mig? Nejnej, där går gränsen. Jag menar jag vill ju inte klä ut mig till häxa och se efterbliven ut och inte typ bunny heller för hur många av kalmars kvinnliga invånare kommer inte göra de? Nej det blir en sväng på stan innan och kolla om budgeten håller för att investera i nått snyggt ;) Nu läängtar jag till Kalmar! Och Märtha ! En vacker dag när jag fixat mitt körkort kommer jag ta mitt pick o pack o dra :D Inget mer storebro för mig inte!
Kungshall, här kommer jag o Märtha !

Nehe stallet nu!

Take care :)


Miss you !


Måndag!

Jaha då sitter man här igen efter en dag som känts ganska lång, men tanke på att jag alltid går upp så sent :P
Släppte ut hästarna vid halv åtta idag och av någon konstig anledning var jag faktiskt pigg då. Men som vanligt gick jag och snarkade några timmar till tills Ewe ringde och fick upp mig ur sängen.

Blev att åka ut och övningsköra med mamma. Gick faktiskt riktigt bra idag och hör och häpna, Jag körde på stora vägen idag mellan vimmerby och storebro! Lite nervöst men gick faktsikt över förväntan :)

Sen hem till hästarna för en tur i skogen, Blini var taggad som vanligt. Dock kommer ju vissa frågor upp som jag försökt att undvika så länge som möjligt. - Hur har jag tänkt att göra med dem i framtiden?!
En viss sanning ligger och kryper i mitt bakhuvud om att jag kommer att vara tvungen att göra mig av med dem. Om jag ska flytta, skaffa jobb eller plugga lär jag aldrig ha ekonomi eller tiden till det. Så då kommer följdfrågan, - när ska jag ta steget?! Ska jag vänta tills det absolut inte går längre eller ska jag göra det nu? Usch detta är verkligen inte lätt men nått jag måste ta mig igenom...

Ikväll blir det att vara hemma med familjen och kolla film, haha på nått underligt vis kan jag faktiskt tycka att det är skönt att vara hemma och bara uggla. Börjar jag bli gammal? Om fallet är så får jag se fram till kommande kalmar resa :) Varit ifrån det för länge nu och min märtha&sprit mätare ligger nere på noll och det kan aldrig vara nyttigt ;) Så snart snart snart kommer jag igen, och då blir det bort med alla dystra tankar och in med galenskaper ( dock inom vissa ramar denna gång ) Haha

Take care 


Söndag..

eller ja egentligen är det ju Lördag för mig än då jag inte somnat ;P

Kom hem från Gunte för ett tag sen och har spenderat ett tag med fröken MP i tele. Försökt att lära ut mina okunskaper i att ladda upp yt-klipp på bloggen och tillslut om man slår två korkade hjärnor ihop så går de.

Igår när jag var med Ewe hamnade vi i en ganska intressant disskusion. Jag brukar på nått vis alltid ha samma åsikter som alla andra men nu sket de sig för typ första gången! Den stora smtalsfrågan var -ska homosexuella få skaffa barn?
Vad tycker ni?! Jag är bestämd på den frågan och säger Nej nej nej! Det handlar inte om att jag har nått emot denna läggning eller att jag inte fattar att de vill ha barn. För jag förstår ju att alla vill ha barn, även homosexuella.. Men det jag är emot är att detta barnet kommer med all säkerhet inte att få det lätt! Det lär bli mobbat i skolan. Och att tro att det kommer att vara accepterat att komma och säga "Hej jag heter pelle och jag har två pappor eller två mammaor" är idioti! I dagens samhälle med alla normer och ideal kommer det inte att vara accepterat! Dagens ungar mobbar ju varandra för att vissa kankse föredrar rosa istället för blått, ja ni förstår. Det finns ingen chans i världen att barnet från en familj med gayföräldrar bli accepterat. Så jag anser att för barnets bästa ska inte homosexuella adoptera. För om de gör det kallar jag det egoism! De kan skaffa sig en hund eller katt så länge!

Btw så verkar min data ha fått en skruv lös igen :s Här kommer man hem helt oskyldigt, går det att gå in på internet då? nej såklart inte! Allt för att jag ska få spelet på fanskapet. Som tur är hade visst inte mitt mobila gått ut än så fick bli det ist. Men det är ju så segt så om detta blogginlägget ens kommer upp är ju ett under!

Nehe nu ska jag nog sova innan det är dags att masa sig upp igen.

Take care :)

Hemma igen.

Nu har jag äntligen fått besked om att jag ska ha praktik på ett cafee :) Känns faktiskt lite små kul, men som sagt är det ju det där om pengarna som knakar. Aja får helt enkelt göra det bästa av situationen. Lite erfarenhet som de visa säger :P Tänk om jag börjar redan på måndag och måste masa mig upp vid "klockan-alldeles-för-tidigt-för-att-jag-ska-veta-vem-jag-är". Det är då jag får veta vad hårt liv innebär! haha

Var även inne på bokhandeln igår och visade mig, lite nervöst men de gick bra. Inget jobb där nu men de skulle inte glömma mig iaf se de.

Dagen har spenderats i vimmerby med trevligt sällskap. Kom hem för en stund sen och käkat, ska ut till stallet sen blir det att träffa Pewe med massa kaffe och snack :) det gillar vi!

Take care :)

Testar att lägga upp en bild med för att se om de syns?


Tisdag.

Fortfarande inget samtal :/ Aja, ger det till onsdag sen ringer jag!

Övningskört med mamma idag med, gick helt okej faktiskt. Övade på start i backe och tillslut satt det helt okej.
Värre var att backa ut från uppfarten och komma iväg, hatar att backa. Vet ju inte vart jag ska titta och tycker det är skit svårt att se om jag kör på nått eller ej. Dock lyckades jag backa ut utan missöden denna gången :P

Även varit duktig och tränat med en massa vikter plus att jag varit ute och gått med mamma.

Annars händer det väl inte så jätte mycket kul här, blir hemma ikväll med då fjömpan är i gunnebo. Snart ut till stallet sen blir det tv:n eller datan.

Take care :)


Måndag!

Suttit och väntat hela dagen på att min mobil ska ringa, men inte då. Får hoppas på de imorgon ist. För annars blir jag sur!

Masade mig upp ur sängen vid halv åtta för att släppa ut hästarna. Var sedan uppe och städade hela huset och gjorde frukost till alla, plus att jag var ute och joggade en mil eller två. Eller nu skenade visst min fantasi iväg :o
Sanningen var nog den att jag stöp som en sork tillbaka i sängen och somnade om på två sekunder ;)

Gick sedan upp vid tolv och käkade, sen ut i rabatterna och hjälpa mamma med att klippa vinbärsbuskar.

Ikväll blir det en lugn hemma kväll med familjen, inte ofta det händer så kan ju alltid vara lite småtrevligt sådär :)


Vi ska va dom vi vi vill vara hellre nu än efteråt..

Take care :)


Vad är detta?

Skulle blivit en lugn hemma kväll trodde jag. Men sen ringde Ewe så gav efter för latheten och drog till G för att träffa dem :) Satt och kollade tv och lite vid datan. Har vatt lite yr i några dagar nu. Tror att det berodde på dålig sömn. Aja började med att jag var yr hos gunte innan vi skulle dra hem. Sen skulle jag följa Ewe till herrgården. Satte oss och pratade om allt mellan himmel och jord då jag plötsligt började må jätte illa. Sen försvann hörsel och synen som när man ska svimma typ. Satt en stund tills det känndes som att det hade gått över. Skulle resa mig upp och dra hem då jag fick kasta mig handlöst över ett typ staket och spy som en gris! Slutade med att jag inte vågade gå hem själv så ringde mamma så ted fick hämta mig. Tack för att ni ställer upp för mig mitt i natten! Och Tack Ewe att du vänatde med mig när jag stog och äcklade mig ;) Vet inte vad det var jag hade, men får hoppas de går över för är inte intresserad av att åka till doktorn då jag vet att det ofta innebär nålar i armarna, och Det klarar jag mig mycket bra utan :P Nu blir det att ta tag i mitt liv och dra ut till stallet, sen blir det nog ett bad =) Take care :)

Elina, yes its me!

En dag kommer man till ett stadie i livet när man varken vet ut eller in.
Allt det trygga man hade har man lämnat bakom sig.
Jag har i princip hela mitt liv levt i en trygg glasbubbla där allt gått på rutin. Men sen inträffar saker som gör att man måste slå sig fri därifrån. Man vet att när man väl tagit sig ur det finns ingen återvändo, men på något vis lockar allt på andra sidan. Man tror att allt kommer bli mycket bättre. Och visst, på många vis blir det ju de. Men man kan aldrig sluta att blicka tillbaka och fundera på hur allt hade sett ut om man gjort andra val både tidigare eller senare i livet.
Hade jag varit den jag är idag om jag aldrig hade flyttat, varit alla dessa år med dig, gjort vissa saker som varit avgörande på många plan? Antagligen inte.

"Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag och försökt att vara någon till lags, ja man kämpar för en plats som passar både här och där. Och snart har man glömt vem man är
Den låten är så sann så det nästan är lite läskigt!
Låter säkert konstigt men ibland måste jag luta mig tillbaka och fundera över, vem är jag, vad tycker och vill Jag få ut av allt? Nej nu är det dags att göra en förändring och gå vidare genom allt. Jag är inte perfekt och kommer aldrig bli, för ingen är väl helt perfekt? Jag är 18 år och har hela livet framför mig, så varför hänga upp sig på skitsaker? Nej nu ska det bli ändring! Nu är det mig jag ska hitta och mig jag ska sattsa på, skita i allt annat helt oviktigt och bara vara Jag.

Ett litet citat från en person jag verkligen ser upp till! -Elina, ibland måste man sluta leta, allt kommer tillslut iaf..

Ännu ett helt meningslöst inlägg, men ibland är det bara så skönt att få häva ur sig saker :)

'Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I'm sorry
I can't be perfect
Now it's just too late and
We can't go back
I'm sorry
I can't be perfect

Take care =)


Hello

Tråkigt väder idag, bara lust att krypa ner under täcket och ligga där o fundera över saker och ting.
Jag har upptäckt att jag är väldigt tacksam över mina vänners närhet. Jag vet att man ska kunna vara självständig och inte vara beroeende av någon. Men jag är nog lite beroeende av er ;P Ni finns där för mig när jag behöver prata, skratta eller vad det än är. Och jag hoppas ni känner att jag är där för er med!

Nehe nu var man lite sentimental igen, måste skärpa mig :P

Var med Ewe igår, spelade risk igen, men Ewe och jag lyckades hamna i kraftigt underläge och då var det ju inte så roligt längre.
Var också med mamma på tremilsmarch igår och det känns i benen vill jag lova. Fattar inte hur hon orkar kubba runt i skogen hela tiden. Men det ska visst vara nyttigt har jag hört ;)

Nehe nu blir det att hitta motivationen att dra ut till stallet och sen träna lite till.

Take care =)


Och du har bestämmt dig för att sura eller?


Orka rubrik?!

Varför ska man alltid behöva komma på en meningslös rubrik? Jag menar, jag har ju inget intressant att skriva om och då behöver jag ju ingen rubrik? :P

Aja, inte hänt nått skoj alls än idag, ska nog dra ut och gå en sväng sen till stallet.

Blir nog gunte ikväll med och träffa Pewe, alltid lika kul att sitta och snacka och pimpla kaffe! ;)

Märtha: Jag älskar dig och saknar dig massa. Jag är så glad att jag har träffat dig! Du får mig alltid på bra humör vad det än gäller. Och alla minnen vi har, kommer alltid på nått att skratta åt när jag tänker på dig. Blir ju aldrig en lugn stund när du och jag är i farten. Haha Nää, nu måste jag snart kolla upp ekonomin och ta en ny resa till dig och Den-som-jag-inte-minns-namnet-på-tyvärr. ;) Men jag svär, snart komme jag! =D

Take care people :)

Kloka ord från kloka vänner!

Jaha nu ligger jag här i sängen igen..Borde skaffa en riktig lyxig säng då det är här jag spenderar den mesta delen av min tid. Och tolka det inte fel, jag sover, inget annat! (ibland kanske)

Varit hos G med Ewe och suttit och disskuterat om allt möjligt. Dock blev det mest att spekulera i hur vissa individer tänker. Och hur mycket vi än disskuterade kom vi inte fram till nått vettigt svar.
Måste vara så att kvinnan är mer begåvad i tal ock skrift. Vi vågar prata, fråga och analysera hit och dit, medans motparten sitter som ett fån och inte får fram ett ord? Sorgligt skulle jag vilja uttrycka det..

Men eftersom att äkta vänner är till för att prata om alla problem med så får man ju också alltid svar tillbaka.
Och det känns skönt att jag inte är ensam om mina åsikter.

Nog nämnt om detta, är ni intresserade av vad mina närmaste har för åsikter bör ni kolla deras bloggar
www.philipsson18.blogg.se eller www.crazye.blogg.se Läs och begrunda tjejer, och killar?

Nehe nu blir det att försöka stänga rullgardinerna och sova om jag ska orka upp innan 13:00 imorgon. Är det ens möjligt?! ;)

Take care


Snart till G

Nu har jag varit duktig och ringt till alla jag borde. En hel del positivt så får se var det leder nästa vecka :)
Hunnit rida en sväng på Blini med, gick jätte bra, men hon var verkligen taggad idag. Blev en hel del galopp då hon har kommit på att det är riktigt roligt.

Fixat träningen med, mamma fick ställa upp och hålla stången då det blev några extra kilo idag :P

Snart till G med Ewe, ska se om hon vill hjälpa mig med bloggen en sväng då, för detta utseendet är ju inte så jätte kul.

Nästa vecka blir det pengar med, läängtar!

Take care :)


Need to get over it..

Jag funderar fram och tillbaka hur mycket som helst. Och kankse har jag insett att detta måste få ett slut.
Vet inte hur jag ska få fram det, men på ett eller annat sett måste det ut.

Jag mår inte bra av att höra om saker jag inte är ett dugg intresserad av, men för vissa verkar det vara ett stort intresse att få berätta om? Finns så mycket jag vill säga, men av någon outgrundlig anledning sväljer jag det hela tiden. Ett tecken på att jag inte kan vara mig själv?!


Nu blir det att försöka ta mod till sig och ringa till cafeet. Och jag erkänner jag har lite smått fobi för att ringa en massa samtal till människor jag inte känner. Men ibland måste man ju.

Måste verkligen börja kämpa nu med körkort och jobb så jag kommer bort här ifrån. Finns inget att sitta kvar här om. Vill bara glömma allt och börja om på nytt. För visst känner jag en stor skillnad på när jag är här hemma och när jag är i kalmar. Hur nått inom mig lever upp och den 100% äkta Elina kommer fram. Inga fördommar eller människor som jag inte har en aning om vart jag har. Jag är nog en sånn som måste veta att de jag umgås med är 100% ärliga och att jag verkligen kan lita på dem annars är det aldrig Mig dom verkligen umgås med.


Måste även passa på att gratta Märtha en extra gång för att du fixat ditt körkort. Vi får köra "boda runt på tio minuter" fast i bil denna gång ;) Verkligen jätte glad för din skull!

Nu blir det att ta tag i telefonen och fixa detta samtal..

Take care :)

Tråkigt väder..

Nu blir det antagligen så att jag kankse kan få praktik i Hultsfred på cafeet. Inte helt mig emot då jag tycker det är sjukt mysigt där :) Men problemet med att jobba nästan gratis kvarstår ju. Men så är det väl när man inte har några direkt referenser att komma med. Nån stanns att börja iaf.

Träffade Sara och Ewe hos G igår. Spelade risk, inte gjort de på att tag nu. Tyvärr vann ju inte jag då jag skulle utrota Ewe och det är ju inte det lättaste. :P

Haft helsjuka drömmar både igår och inatt, kankse ett tecken på att jag inte ska falla för frestelsen?


Stallet nu, sen får vi se om jag får besök ikväll?

Take care :)


Back in bed!

Jaha, nu har man varit inne på arbetsförmedlingen igen. Ett fullständigt onödigt möte som tog cirka 20 minuter.
Frågade om jobbet på bokhandeln och det var visst så att hon lämnat min CV dit. Dock inte bara Min! Kan inte hjälpa att jag bli lite små sur. Hade ju hoppats på att det bara var jag som var tillfrågad om jobbet, så att det bara var jag som hade en chans att få det. Men icke, och det borde jag ju kunnat räkna ut..

Så nu sitter jag i sängen ingen och ska försöka kolla runt lite om andra jobb, för jag är väl inte sådär jätte sugen på att ha praktik nästan gratis.

Ut till stallet sen och fixa med hästarna, ska även försöka hitta motivation till att träna lite. På nått vis har jag just motivationen en stor förmåga att försvinna spårlöst ;P

Take care

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig, och jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig.
Jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig, och jag kan inte skilja på om jag vill skada dig.

Du om någon borde förstå att man inte gör såhär mot mig..


Grupptryck

Så nu har även jag fallit för grupptrycket att börja blogga. Inte en aning om hur länge jag kommer att orka skriva här, eller hur länge det kommer ta innan jag glömmer bort mitt lösen ^^
Men ett försök får det iaf. Utseendet är ju inte heller så kul, men fattar inget av hur man gör det så får bli Ewes hedersuppgift att hjälpa mig med de ;)

Torsdagen till Söndagen befann jag mig hos Märtha. Jätte kul att vara där, dock inte lika kul att åka hem till skogen igen. Hade ju förväntat mig att få träffa en person men eftersom det uppenbarligen inte passade så blev det inget av med det. Hur som helst din förlust, inte vår! Tycker bara att det är väldigt dålig stil, tror inte alltid du förstår hur genomskinlig du är.

Aja hemma nu, sovit bort typ hela dagen men en ridtur på Blini hann jag iaf med. Hon var jätte duktig och det där med galopp sitter nästan perfekt nu =)

Nu blir det att ta tag i mitt något stökiga rum sen duschen.

Take care!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0