19

Fan hann precis publicera och tänkte sova när jag kom på att jag har tvätt som måste hängas upp!! Räcer ner ingen då! Morr!

18

Ligger i sängen och kan inte sluta fundera över vad jag ska packa med mig till Kalmar imorgon. Lite smått bitter med eftersom mina pengar inte kommit in på kontot så har inte en aning om hur jag ska lösa detta! Sparkonto??!

Idag var jag uppstigen redan vid åtta för att invänta hovis som skulle fixa skor på Blini. Kan ju inte påstå att hon är nån ängel när det gäller det. Men efter mycket om och men så satt skorna där de skulle. Helt okey för att vara första gången!

Varit hos G hela kvällen och snackat skit och kollat på kungarna av tylösand. Har svårt att sätta fingret på varför jag gillar programmet. I början tänkte jag mest stackars männsikor som skämmer ut sig för hela svenska folket, men nuu kan jag inte låta bli att sitta och skratta hela tiden då dom faktiskt är ganska roliga emellanåt.
Kan ju göra min lilla uppfattning av folket

Nemo: Lösaktig, kan säga att det spelar ingen roll hur charmig en sån kille hade vatt inte en chans att jag hade gått med en sån hem! Vill inte vara där resten av sverige (världen?) också har varit. Lite högre krav sådär;P
Jockiboi: Gillade han inte alls först men efter att ha börjat läsa hans blogg kan jag inte låta bli att tycka han är ganska skön. Lite små söt kan jag erkänna att jag tycker han är med.
James: Den redigaste av dem som är där? Verkar ha mest innanför pannbenet om man gemför med resten. Plus att han hade jag inte tackat nej till en kväll med ;)
Erika: Bitch eller nått. Extremt tråkig att bara titta på, alla andra tjejer är ju ganska söta med henne vet jag inte redigt varför dem har med. Störande objekt antagligen.
Emelie: Ser ganska söt ut. Men misstänker att hon nog är lite småkorkad iaf :P

Orkade inte med resten. De tjejerna som är kvar tycker jag nog bäst om. Verkar till det stora hela normala och riktigt sköna.

Nehe nu blir det att sova så jag kommer upp imorgon för då åker jag till Märthis ;D

Take Care

17

Och här möttes Märtha och jag på samma bloggtal :P Hon har ju visserligen räknat ner från hundra och jag från ett så lite ligger jag nog i lä vad gäller uppdatering. Haha

Kom hem för en stund sedan. Fixat slingorna nu och helt illa blev det inte. Fortsätter jag såhär lär jag väl vara blond snart. Nej men det är nog ingen risk för blond vill jag verkligen inte vara. Låter nog detta lägga sig lite nu innan jag slingar igen fast med någon snygg brun färg. Tack Evelina för hjälpen :)

Såg att jag i inlägget innan hade skrivit att jag var lik mamma på den ena bilden. Glömde ta bort det för bilden där jag var lik mamma på inte passade sig i storlek där sen. Bara en liten notis sådär!

Imorgon blir det att inte sova hela dagen sen ut och rida innan körlketion på Tisdag väntar!

Take Care!

16

Vet inte vad som hänt med min data men den har nog gått i strejk eller nått! Hur seg som helst. Jag klarar inte när det tar en halvtimme attta sig in på en internetsida! Aja den får ett par chanser till sedan åker locket ner genom tangenterna! Punkt slut!

I Fredags blev det lite fest, eller lite och lite kankse kan disskuteras. Det var iaf nån, inte en aning om vem (a) som mådde väldigt dåligt dagen efter och fick sova till klockan fyra för att åtminstone bli halvt homosapiens igen. Ner till Kinan för att käka. In med plankan och peekingsoppan, men kan ju säga att det var bortkasstade pengar för inte ens halva plankan gick ner. (Och för märthas skull kan jag tillägga att nej, det var inte mina pengar som blev bortkastade) Hem igen för att mysa ner sig i ett bubbelbad och efter det mådde jag faktiskt lite bättre :)

Idag blev det Zumba med Evelina och jäklar vad taggad man kan bli. Asskön musik och riktigt pump. Lär kännas lite imorgon. Blir Tisdag och Onsdag med för sen drar jag iväg till... MÄÄRTHA ;D

Ikväll blir det yttligare en nyslingomgång i håret. Får se hur resultatet blir. Hoppas det ser okey ut iaf.

En bild när det var som mörkast. Ser man inte lite likheter mellan mamma och mig på denna bild eller
är det bara jag som tycker det?


Sedan har vi när Märtha lagt i slingor för första gången. Plus att här hade jag långt hår.


Har tyvärr ingen bild på hur det ser ut nu. Mycket ljusare iaf och det lär bli mer ikväll. Ska försöka få in en bild så fort jag kan.

Take Care

15

Att duscha eller inte är frågan just nu. Hade tänkt att dra och sola och då känns det onödigt att göra det innan. Men samtidigt har jag hört att man inte ska duscha efter man solat för då hinner inte färgen lägga sig. Om det är sant eller inte har jag inte en aning om!

Sov lite för länge idag, måste varit efterskalvet av att jag gick upp tidigt igår. Det är helt enkelt inte min grej. Var först ute och gick med mamma sen direkt upp i sadlen för en ridtur :) Blev inte så långt idag men lite intervall träning hann vi med.

Nu har jag precis käkat och såklart åkte jag på att diska efter med :/ De som känner mig vet att jag har en liten fobi för det. Eller egentligen bara här hemma. Men mamma gav mig en sån blick med ett tydligt budskap om att ifall jag sa nej så blev det hängning ;) Men jag överlevde!

Kan bara inte sluta lyssna på denna! Rakt in i hjärtat =)


14

Ska strax ut och rida så mellanlandnade här en sväng. Haft körning idag och det gick nog faktsikt bra :) Alla överlevde. Haha

Underbart väder med, så kan ju inte vara annat än på bra humör.

Nya videorna som går på repeat. Älskar när dem är bra gjorda!
Tyvärr inbäddad så ni får kika på youtube ist :P
http://www.youtube.com/watch?v=eB7T3lJ3dZ4

http://www.youtube.com/watch?v=_3-GiVIE8gc&ob=av2e


Take Care

13

Hemma för att käka en sväng innan det blir tillbaka till Hultsfred för en omgång träning ikväll igen. Var ju på stepen igår och kan säga att det känns i benen nu. Trodde inte att det skulle vara så jobbigt men där hade jag nog fel. Blir lugnt efter idag fram till Söndag. Ska försöka få in antingen arobicsen, coren eller powersticken nästa vecka med :)

Imorgon blir det att övningsköra igen. Nekar inte till att jag är lika nervös varje gång! Så får utfärda en varningen till folket att hålla sig inne från gatorna :P


Snart vinter igen, vart tog sommaren vägen?

12

Jaha nu är man uppstigen efter en lång natts valvaka. Gick väl inte precis som jag hoppats. Framförallt inte eftersom sd kom in. Lite kul att jag just fick höra att 18 % av de som röstat på sd är invandrare? Aja kanske ska lägga ner skiten då och låta dem hållas. Dock tycker jag nog att det finns viktigare saker än invandrarpolitik.

Om inte Jimmi Åkesson varit en sån fjant kankse jag hade tyckt liiite bättre om honom. Hans föräldrar ångrar sig nog nu och undrar vad det var de gjorde för fel med honom.

Träningen igår gick bra, känner faktiskt av det lite grann. Tisdagen är förhoppningsvis bokad nu så får se om vi kommer med annars är ju Söndagen självklar och kankse nått mer i veckan.

Inga speciella planer för dagen. Får se om det blir hemfärd eller om jag stannar en natt till.

Take Care

11

Vaken och bänkad framför datan efter ett långt samtal med Märtha i tele om politik. Inte så lätt som man tror att veta allt om skiten. Därför har jag min besserwiser Märtha som har koll på det mesta ;)

Dagen började såklart med regn så får se hur det blir med ridingen idag. Kollade även på The last song igår. Blödig som jag är tjöt jag som en liten unge. Tårarna sprutade konstant så tillslut visste jag inte om det var för filmen eller bara för att jag ville gråta som tårarna rann. Länge sen jag grät så ibland kan det behövas lite tror jag.

Fick även hem min nya mobil igår som jag fick köpa väldigt billigt av Jonte. Tack så jätte mycket för de! Nu kan jag lämna tillbaka den andra. :)

Imorgon blir det träning igen och på nått vis har jag faktiskt längtat efter att svettas! Haha

Skulle försöka ladda upp en bild på mobilen men det gick tydligen inte.

Take Care

10

Ligger hemma och väntar på att bilen mot Hultsfred ska anlända. Snuse ska få träffa "Pappas" igen och det ser han nog fram emot. Ska bli lite skönt att få ha sängen för mig själv igen då han är en jävel på att ta plats ;P Trodde jag skulle frysa ihjäl inatt efter att han tagit hela täcket.
(Och för er som inte vet är Snuse som egentligen heter Tyson en Pitbull "F*ttbull","fiskbulle" som jag haft hand om nu ett par dar)

Var ute på en långprommis med han och Rex innan så lite sega är vi nog allt. Fått ny mobil med och jag är glad. Nu blir det att ladda ner en massa musik så jag slipper vara utan det!

Annars inte hänt mycket alls. Dags för en dusch sen lugnt resten av kvällen.

Take Care

9

Snacka om att jag är trött idag! Trodde Snuse (Tyson) skulle sova lika lugnt och fint som han brukar hemma hos "pappa" men nej, där trodde jag väldigt fel. Känns inte som att jag har sovit alls på hela natten. Han har gnällt, grävt, hoppat upp och ner ur sängen hela natten. Fick masa mig upp vid klockan nio idag för att släppa ut honom. Tillbaka i sängen tänkte jag att nu vill han nog sova men icke!

Blir nog att krypa i säng tidigt ikväll så att både han och jag hinner somna relativt tidigt för imorgon är det dags för körning igen. Var ute en sväng med mamma och övade på lite allt möjligt. Kan ärligt erkänna att jag har svårt att se mig med ett körkort i handen. Jag är ju typ nervsjuk i trafiken. Så vimmerby, håll er inomhus imorgon ;)

Känner mig för övrigt lite depp. Tror det beror på det heltrista vädret. Hoppas på bättre imorgon.

Nu blir det att kolla lite mer på Tv och deras babbel om politik. Fy fan vilka idioter det finns, men SD tar nog priset. Ett skott i huvudet på dem? De hör väl inte till de mest framhävda partierna men jag hatar dem iaf. In med fler utlänningar och ut med SD:are ;)

Take Care!

8

Äntligen har jag varit uppe hos pappa och fixat med bilderna på min data så han kan installera om den! Kommer bli underbart att få tillbaka den :) Man kan tydligen inte installera det nya windows utan att datan kommer upptäcka att det är fejk så nu går jag tillbaka till det gamla.

Sitter med Ewe och G men ska strax dra mig hem för Snuse (Tyson, pappas, mammas, ploppan, musse, ja listan kan göras lång) är nog trött och vill komma hem till sängen. Hos mig får han sova hur mycket han vill i sängen utan tjaffs ;)

Imorgon blir det riding och övningsköra lite på det med. Blev ingen Zumba för det var visst redan fullbokat så kör på arobicsen ist :) Har en känsla av att det kommer bli ganska tufft. Ska hinna med att kolla upp Coren då jag är grymt sugen på att!

Annars är det lugnt, lite för lugnt. Inväntar nästa månad då det blir MÄRTHA igen :D Kan nog inte få nog av den damen!

Take Care

7

Hemkommen från träningen i Hultsfred. Svettigt värre! Imorgon blir det eventuellt att testa på step. Tror det kan vara riktigt kul faktiskt. Sugen på Coren med då den stärker bålen. Kan behövas för min rygg!

Igår blev det lite vin hemma hos G. Spelade risk också och efter mycket om och men så vann jag :)


Strax käka sen blir det ut i stallet en sväng. Hatar att det börjar mörkna så tidigt om kvällarna nu. Måste anpassa ridningen mer och mer efter ljuset nu. Sommaren tillbaka tack!!

Take Care

6

Vaken och uppstigen redan vid halv elva idag! Inte dåligt för att vara mig. Tyvärr var det ju ett jakligt trist väder ute med en massa regn och rusk. Får nog vara så vänliga och palla röven ut till stallet för att börja fixa för installning snart.

Igår blev det lite motion av båda pållarna. De fick turas om att vara lösa. Blini tyckte nog detta var skoj då hon bara har fått gå med mig på ryggen den sensate tiden. På hemvägen fick jag ett ryck att testa hurvida hon egentligen lyssnar på mig. Så mitt ibland blåbär och lingon hoppade jag upp i endast grimma och grimskaft. Och hon lyssnade perfekt! Tränade på vikthjälper och hon fattde på en gång :) Min underbara pålla!

Blev såklart G en sväng med. Fixade en tidning som jag och märtha har ett uppdrag med. Så bli inte förvånade om vi hamnar på första sidan i expressen ;) Elaka männsikor föder elaka barn!

Nu ska jag nog ta och ringa min Compis och se vad hon sysslar med, redan snokat på hennes blogg och sett att hon är vaken och redo för en diskussion. Louis Wargjeman-du ska inte få det lätt! ;) Mohaha


Take Care!

5

Sitter som vanligt bänkad hos G med flickorna. Varit ute på en ridtur med Sarah&co. Mycket trevligt men pållen var lite seg idag. Kan bero på gårdagens intervallträning.

Haft körlektion idag med, gick helt okey. Är ju inte den mest erfarna och säkraste än men det tar sig :)

Hade massor att skriva nyss men nu började alla prata med mig så det hela försvann. Ska glo lite på tv nu.

Take Care :)

4

Hejsan hoppsan!
Sitter med Ewe & inväntar att klockan ska bli halv sju så det är dags att dra till bussen. Blir Hagadal ikväll för vattengympa :) Testat Zumban ett par gånger så alltid kul att prova nått mer. Fixat träningskortet med så nu blir det att ta tag i träningen på allvar.

Ridit en sväng på Blini med. Vet inte vad det var me na' idag men pigg var hon. Dags att ta tag i städningen av stallet för kommande installning med, vet inte varför men det är lika drygt att komma igång varje år.

Imorgon blir det till körskolan igen. Åker in lite tidigare så jag hinner plugga teori med innan körlektionen.

Take Care

3

Fy satiken vad utgifter det har varit denna månad, min plånbok ligger på noll! Eller inte riktigt men det är nära! Betalt högskoleprovet, körlektioner, restskatt, hovis och nu gymkortet. Det svider lite kan jag erkänna.

I Lördags blev det lite vin med tjejerna, mycket trevligt. Igår Zumba och ridning sen G på kvällen.
Sitter och förbereder mig mentalt på att orka gå ut till stallet nu för att fixa hästarna och dra mig ut på en tur. Lukas är prio 1 idag så får se om jag rider Blini med. Ida skulle nog med men får se hur det blir med den saken.-

Ikväll blir det som vanligt häng med tjejerna. Måste hinna med att plugga lite teori med för nu jävlar ska jag ha körkortet ;)

Take Care

2

Har verkligen inte varit aktiv här på länge! Skärpning! Eller det är ju ingen ide att säga skärpning för jag lyssnar aldrig på mig själv när det gäller sånt iaf!

Ja för att göra en summering av allt som har hänt så kan vi väl börja med resan till Stockholm och inte minst Taio Cruz! Fick nått infall från Märtha som snokat reda på att han skulle komma om att vi minsan var tvungna att ta oss upp dit för att se våran man. Blev lite stressigt dagarna innan då vi inte riktigt visste vem som skulle köra upp oss. Jag hade precis börjat planera för att ta en trehjuling upp när Danne i sista minuten kunde köra oss!
Lyckades få plats längst fram och när han kom ut på scen var det inte långt från tårarna kan jag lova!

Varit RixFm med i Kalmar. Jätte roliga dagar fullt med fest! Nu inväntar jag haloween som naturligtvis kommer firas med Märtha. Detta året kör vi nog på utklädnad med. Polis eller vampyr står högst upp på listan! Hade först en tanke på att klä mig jätta fullt typ bonde eller nått men nja det får vi se hur det blir :P

Blev visst ett ganska konstigt inlägg detta men mobieln ringer i ett och mamma ropar om hjälp med att rensa land så får lyfta äässeet och gå ut och hjälpa till ;P

Take Care!


RSS 2.0