-12

Ska strax dra iväg och möta upp Ewe men var tvungen att slänga mig i sängen efter akut matkoma! Eftersom det var morsdag så blev det glass-maränger-grädde-sås-banan-och gud vet vad på det. Satte sig där det skulle ska jag säga!

Varit ute på andra ensama turen på Blini. Gick super bra idag med, tränade på att korta och länga traven då hon i sitt ysstra tillstånd gärna slängtravar och det vill jag ju inte!
Hovslagaren skulle kommit nuvid åtta, men har han kommit eller?! Nej, fattar inte varför man bokar in tider man inre kan hålla. Morr!

Dags att dra, Take Care!

-11

Nyss hemkommen från Gunte efter att ha kollat på melodifestivalen! Tyskland vann och det klagar jag inte över :D Brukar inte vara så mycket för sånna program men detta var faktiskt riktigt spännande! Rätt åt rövsverige att de inte fick vara med!

Blir att lyssna på låten några gånger och sedan sova, Extremt trött ikväll faktiskt.

Tänkte bjuda på lite ögon/öron godis med! Plus att den bilen hade jag inte tackat nej till ;D


-10

Ja som ni kankse märker har jag inte orkat hitta på några intressanta rubriker så får bli så här tills vidare ;)

Steg upp redan vid halv åtta idag för att hinna med allt innan jag drog iväg till Ronneby med Kim. Var någon ljudtvävling med bil och som det verkar så lyckades han faktiskt riktigt bra! Vidare till Karlskrona för att käka glass och vilken glass sen! åt typ halva sen var jag spyfärdig. Så alla som är sjukt glass sugna ska åka dit för där var de inte snåla vill jag lova. Hann även med Kalmar en snabbis för att springa modehuset runt!
Hittade ett par skor som det verkligen stog Elina på men kunde jag ha dom eller?! nej naturligtvis inte! Fy vad sur jag blir!

Åt mat på Bistro med, måste säga att det känns konstigt att sitta och äta där mitt på dagen när man vet vad man har gjort där om nätterna! Haha. Och nästa helg lär jag ju röja loss där med Märtha :) Måste säga att jag föredrar det som festställe framför matställe.

Nu sitter jag hos Gunte med Sarah och snackar lite. Blir nog en tidig kväll känns det som då jag är ganska seg.

(Och om du ser detta Märtha, ring mig för det var bara röstbrevlåda hos dig!) (Vad har vi sagt om att göra så? Nu tror jag att du ligger övekörd av en hare på vägen eller nått med rattmuffen inkörd i munnen och försöker ropa på hjälp!)

Take care!

-9

Sol halva dagen och nu regn igen! Ovanligt? Hoppas att det bli bättre snart iaf.

Snart blir det att träffa tjejerna en sväng :) Hela Vimmerby verkar ju bänka sig på nått öltält men jag föredrar nog att vara hemma hellre än att sitta där. Lite för drygt folk i Vimmerby och för många som vet vem man är ;)

Nästa helg blir det att åka till min älskade Märtha igen! Har svaga aningar om att det kan gå vilt till denna gång! Hoppas på en massa härliga uteserveringar med ;D

Om du tycker att jag är på ett visst vis kanske du borde fundera lite, för jag behandlar andra som de behandlar mig..Sorry för att jag inte lever upp till vad du vill att jag ska vara. Men duger det inte är det inget som säger att du måste umgås med mig!


I can have another you in a minute, So don't you ever for a second get to thinking you're irreplaceable..

Take Care :D

-8

Visst glömt att uppdatera här märker jag. Men när det gäller mig så finns det ju inte så mycket att uppdatera om :P
Gårkvällen spenderades med Ewe, Sarah & dricka. Var faktiskt riktigt skoj :D Dock var det mindre skoj att stiga upp vid nio idag för att hinna duscha och fixa innan vi skulle in till stan. Men lyckades vakna till efter ett tag.

Nyss städat klart mitt rum med, man såg seriöst inte vad som var golv eller vad som var garderob haha. Men nu är det helt okey igen. Imorgon blir det jobb, får hoppas jag får in några slantar på de.

Take care

Don't worry about people from your past,there is a reason why they didnt make it to your future..


-7

Jag hoppas på detta, så mycket att det verkligen gör ont! En sista gång snälla?

Varit hos Gunte och snackat strunt plus kollat på film. Mycket trevligt. Underbart väder ute med! Hur skönt som helst att gå hem, tänker direkt på sena sommarkvällar när man sitter ute hela natten :)

Imorgon blir det jobb, inga större förväntningar men hoppas jag lyckas sälja nått.


...

Takle Care

-6

Hemma från "The big City" nu. Satt och pratade lite och surplade kaffe. Alltid lika trevligt :) För övrigt känns det ganska fel just nu. Vet inte riktigt var skon klämmer men nått är det. Tusen tankar om allt typ. Ingen ide att ta det på bloggen egentligen då jag inte vet vilka som läser och inte. Men ibland är det bara så skönt att skriva av sig alla skit som man av olika anledningar inte kan säga i ord. Känner mig bara så låg för tillfället.
Blir Kalmar snart och då kan jag komma över mina problem en stund iaf..
Nehe nu ska vi inte vara trista längre, dags att krypa ner under täcket och hoppas på att morgondagen inte existerar ;)




Har du inte levt mitt liv vet du ingenting..

-5

Jag älskar solen! Har varit lika varmt och skönt idag så nu behöver jag nog snart inget solarie mer för nu är jag äkta brun!
Varit ute och ridit på Blini i det sköna väder, det uppskattades från båda sidor vill jag lova :) Även funderat en hel del över en sak och ska ge det en natts betänkte tid så får jag se hur jag gör. Är lite osäker men känner att jag verkligen måste ta tag i detta. Hade ju en chans men eftersom det inte verkade funka så får jag helt enkelt fixa det själv om dte nu går. Kan ju bara gå okej eller rent åt skogen och då vet jag faktsikt inte riktigt vad jag ska göra..

Ska strax iväg och möta upp mina tjejer för lite kvällsprat på badstranden!

Vad tror du Märtha, var denna nått att ha? Han var ju himla gullig iaf ;)

http://www.youtube.com/watch?v=DF4D_a5rHes&feature=related

Take Care!

Varför är gräset alltid grönare på andra sidan?


-4

Hemma och nerbäddad i sängen med mina myskissar och musik! Underbart väder idag så självklart bänkade jag mig på en filt i solen :) Lyckades nog få lite bränna tror jag.

Vidare till jobb sen och som vanligt gick det väl inte sådär superbra. Duktigt trött på skiten nu! Var i Vimmerby igår, gick en sväng och kan ju säga att jag inte rekommenderar att gå i sommarskor! Fick en fin blåsa mellan stortån och tån bredvid. Inte skönt!

Imorgon är jag ledig iaf så då blir det en sväng på Blini. Hoppas på att det är samma bra väder imorgon som idag.


Take Care!


Om du bara visste...

-3

Jobb idag, gick inte så där super bra vill jag påstå. Börjar faktiskt bli lite segt att sälja emellanåt. Bokade in ett pass imorgon med och sen torsdag så får hoppas jag får in lite mer då.

Drog till Gunte med en gång efter jobbet, satt och snackade sen hem relativt tidigt. På g hem fick jag ett sånt där ryck på att jag bara ville sadla blini och ge mig ut på en romantisk tur i månskenet ( som å andra sidan inte var så värst mycket att skryta om ) Slutade iaf med att vi har tagit vår första ritt i månsken samt vår första tur helt ensama. Hon skötte sig hur bra som helst! Blev riktigt överaskad måste jag säga, trodde inte att hon skulle ta det så kolugnt. Den hästen slutar aldrig att förvåna mig :D

Måste planera in en Märtha resa snart med, ser ut som att dte blir av i slutet av denna månad! Längtan är stor!!

Take Care.

-2

 

Ibland är tystnad det bästa svaret..

-1

Vart är solen? Är trött på detta gråa väder nu! Vill ha sol och värme.

Dagen har spenderats med hästarna, tog en längre sväng med Blini idag. Jätte skönt att komma ut lite. Hoppas även på att min plan om träningar kanske går igenom, hade verkligen varit superkul :D

Kvällen kommer nog spenderas med Ewe och Sarah hos Gunte :)


Take Care!


Jag hoppas att jag någon gång kan duga i dina ögon..


Falskt eller sant?

Hittade detta filmklipp. Frågan är ju om det är fejk eller äkta. Annars har vi ju bevis på att Jesus kunde gå på vattnet ; )


Dryg dag

Inte hänt allt för mycket idag, varit allmänt seg hela dagen. Kankse beror på mina cphormoner. Hjärntabletter vore kanske nått att fundera på om det ska fortsätta såhär!
Hade Alvin och mammas misse hos mig hela natten, ej betsämmt vad hon ska heta än. Mamma velar lite men det lutar visst åt Sally. Dock ser jag ju bara henne från tvserien framför mig då och då blir namnet inte så gulligt längre. "Om män hade behövt gå omkring i högklackat, ja då hade kullersten varit förbjudet och taxi gratis" haha

Blir nog att dra ner för att umgås med Ewe en sväng snart. Skulle ha åkt till Vimmerby men orken fanns liksom inte för det idag. Plus att dte kändes lite sent att åka nu. Får ta det en annan dag helt enkelt :)
 

Nu blir det kaffe så jag ser om jag vaknar till!



Justin Bieber-Stuck in a moment..


Broken hearted girl-Beyonce

Nu har min lilla misse Alvin anlänt! Så underbart söt. Somnade nästan direkt i mitt knä :)

Skulle ju ha åkt till Danmark idag, men nån tyckte det var dåligt väder så blev tvärr inget. Lite trisst när jag faktiskt ändrat mitt så stenhårda nej och intalat mig att det skulle bli kul och ville följa med. Aja kommer säkert fler gånger, hörde att Märtha var lite sugen på att dra dit så får väl planera in nått :D

Inte gjort mycket alls idag annars. Ska nog dra ner till Gunte en sväng snart då det är lite drygt att sitta hemma.

Take care !

Sovdags

Ska snart släcka mina bruna, tänkte bara slänga in ett litet inlägg. Väntat på samtal om imorgon men det verkar utebli. (ovanligt) haha Får bli som de blir med det eftersom jag inte har en aning om nånting. smart..

Åt nyss en överbliven kaka från idag och den var inget att hurra för. Såg riktigt smaskig ut på lite håll men smaken var värre. Halva ligger kvar på nattduksbordet och lukten sticker i näsan så blir att resa röven ur sängen och slänge den tror jag. Varför är soptunnan så långt bort?

Väntat som bara den på att bella&tyras show ska lägga upp Kissies inlägg men det verkar dröja. Ska in en gång till och kolla. Kan ju inte missa när den bruden uttalar sig ;)

God Natt =)

Stuck in a moment..

Torsdag

Sitter hos Gunte med tjejerna som vanligt. Sovit i Vimmerby inatt, stannade kvar där för att jag skulle jobba kvart i tre. Fixade med lite tvätt och dammsugning innan Ewe kom på en kaffe och lite fika :)

Vidare ner till jobbet för att sälja lite, gick sådär idag. Inte så många som var intresserade. Brukar få en sån fruktansvärd lust att tala om för alla som säger nej att Vafan, fatta att jag också vill tjäna pengar på detta jobbet! det handlar om 55:- och det borde de ha råd med. Men växjöbor verkar vara jäkligt snåla!

Även hunnit med att vara på en ny jobbchans, men det kändes inte sådär jätte bra. Hon jag pratade med skulle återkomma så får se om hon gör de eller inte. som sagt var inte så jätte sugen på det jobbet.

Imorgon bär det eventuellt av till Danmark! Hotell o de verkar vara bokat så får hoppas att det inte ösregnar nu. Lite kul ska det allt bli att få lite att-göra-nått-kul-bara-vi tid. Vet inte vad som är bäst, att känna varnn utan och innan på en gång eller växa ihop till nått? Får se vart allt detta slutar ;P Lite smått ångest över att det antagligen bara blir en väska att dela på efetersom det handlar om motorcykel, ett par kalsonger för hans del och hundra andra saker för min ;)

Blir nog att dra hem snart och kolla hur pållarna mår eller om de vill komma in inatt.

Take care.

If you can't make up your mind, please don't wast my time..

Underbara sol!

Vaknade upp runt elva idag av att min mobil plingade gång på gång! Det var Märtha som hade vaknat upp ur sitt lilla ide och upptäckt att det var skinande sol uatnför fönstret. Självklart ville hon ju inte då i all vämening att jag skulle sova bort hela dagen så var bara att stiga upp och dricka en liter kaffe sen var jag allt fit for fight ;)

Suttit ute i solen en bra stund idag, dock blåste det lite för kallt för att jag skulle kunna sola någon del av kroppen, smalbenen fick se lite solljus i cirka en minut sen höll jag på att få frostskador!

Hängde på mamma in till stan en sväng och sen vidare hem för en sväng på Blini i det fina vädret! Red barbacka och mamma försökte ta lite kort. Vet inte hur fotografer lyckas men Blini är inte nån modell direkt, är det inte öronen bakåt eller huvudet åt andra hållet så lyckas man få en sånn vinkel så hon ser ut som ett riktigt ök! Nej nån med relativt bra fotoegeneskaper ska nog få ställa upp och fota henne lite :)

Nu ska jag strax käka sen ner till Gunte :D

Take Care

Min nya favorit!


Hejsan

Nu har jag precis kommit in till Vimmerby! Som den datanörd jag är snodde jag åt mig datan på direkten ;)

Vaknade runt halv ett idag av att Märtha ringde, men hon hade förståelse för att jag nog behövde sova en stund till så vände bara om efter  kort hej&hejdå och somnade om till halv två. Sen upp för att dricka kaffe, tack gode gud för att vi har annat kaffe nu än det vi hade innan! Verkligen skit äckligt!

Annars har dagen mest spenderats med att inte göra nått alls, det jag såklart gör bäst! Hann även med att träffa Sarah och Ewe en sväng innan jag drog in till stan. Satt och snackade lite strunt som vanligt.

I helgen kommer min nys lilla katt Alvin! Hur söt som helst! Och han ska jag fostra så han fattar att han ska sova i min säng och inte i mammas. De andra två sov ju altid hos mig förut men nu har de övergivit mig för mamma och Ted ist. Illa tycker jag!

Hoppas även på en resa till Kalmar i slutet av denna månad då jag längtar efter uteserveringar och nya kläder ;)

Take Care! 


Familje party!

Ja som de flesta vet så har ju mammas kille ted 40-års fest igår/idag och kan ju säga att jag är lite orolig för hur det ska gå att sova inatt när de dunkar musik som fasen! Vissa ska ju upp vid åtta imorgon för att släppa ut hästarna som fick sova inne inatt då det regnar så jäkligt! Tror inte de varit så glada för att få komma in på länge :)

Kvällen igår började hos Gunte innan jag drog hem för att sova. Trodde jag.. Blev ist att ta några öl med familjen och måste nog säga att jag tyckte det var himla trevligt. Kom inte i säng förrens klockan 6 på morgonen! Ikväll var det samma visa fast jag hoppas på att få sova lite tidigare ;)

Får se vad som händer resten av veckan, jobb tisdag och torsdag kanske en sväng till Kim med om han inte dött i "Kriget" då jag inte hört ett ljud från han! Pojkar säger jag bara! Haha

Nej men kanske dags att försöka sova nu så jag kommer upp imorgon.

Take Care!

Helg !

Varför regnar det för? Det är ju för fasiken Maj nu och då ska det inte vara såhär kallt! jag minns nog förra året då jag innan balen (16 maj) satt på balkongen i Smedby och stekte fläsket! Och då var det minst 20 grader typ. Nej snart flyttar jag från kalla tråkiga Sverige!
Jag är inte gjord för att bo här på något vis, finna massa anledningar!
- Jag älskar sol!
- Jag älskar att vara brun!
- Jag älskar allt som är lite mörkare än svennebananer!
- Jag vill kunna gå i klänning varje dag!
- Jag vill ha ett hav utanför mitt fönster!
- Alla mina pv bor i varma länder!

Så kan inte nån snäll jäkel skicka iväg mig på en resa? ( Jag blinkar med mina fina blatte ögon ) (a)

Steg för övrigt upp sent som vanligt och blickade ut över mitt super stökiga rum med en fundering över hur jag lättast skulle ta mig bort till dörren ;) Men nu har jag faktiskt städat relativt bra, bara att damsuga sen är det klart!
Vad är klockan föresten? Oj 16:19 och jag kan medela att jag fortfarande har morgonrock! Inte bra Haha

Ikväll blir det fest på torpet då Ted ska ha barnkalas. Dock tror jag att jag smiter till Gunte ganska snart.

Take care!

Nattinlägg

Nu har jag kommit hem från Gunte för ett tag sen och dök självklart ner i sängen med datan :) Ska väl inte påstå att det hänt sådär överdrivet mycket sen sist jag bloggade men nått ska jag nog komma på.

Vet att jag råkade snoka in Märthas blogg och hitta trailern till twilight 3.( Råkade snoka, vem försöker jag lura? hennes blogg är som min bibel. Måste kollas minst 10 gånger om dan. Sug på den Kissie;) ) Hur som helst, vågade inte ens kolla trailern då jag i ett svagt ögonblick tror jag gjorde det direkt efter jag sett tvåan. Och eftersom att tvåan fick mig att lipa och mitt hjärta att värka av äkta kärlek så tror jag att jag låter bli att titta!
Lätt att jag ska gå på bion, men frågan är om jag vågar? Kommer säkerligen gråta som ett barn så får hoppas att de har ett lager med näsdukar där inne!
Varför varför varför är jag så otroligt kär i Edward Cullen? Hans leende, hans ögon, hans beteende allt bara finns där! Åhh jag kommer inte kunna sova inatt!

Hittade denna låten med, hörde den för ett tag sen men glömde bort den lika fort. Dumt gjort ;D


Pringles

Ja eftersom att det ska vara så förbannat svårt att komma på rubrik till sina blogginlägg så frågade jag Ewe, hade två alternativ "tuppjuck" eller "pringles". vart tuppjuck kom ifrån har jag ingen aning om men det sisstnämnda kom nog av chipsen de äter ;)

Idag har det varit en ganska seg dag, sov i Vimmerby inatt och kom hem runt halv tre. Gjorde inte mycket alls hemma. Men imorgon blir det att hjälpa till att städa huset inför helgen då ted fyller 40! Ska även iväg och jobba imorgon kväll. Ska nog försöka öka mina pass efter vissa funderingar så att jag jobbar runt tre pass i veckan iaf.

Tänkte försöka hinna med en ridtur imorgon med så har en känsla av att om jag ska hinna med allt får jag nog lov att stiga upp tidigt. Har ju en ond föraning om hur det kommer sluta redan nu ;)

Nehe nu ska jag med dyka ner i pringlesröret.

Take Care!

Smokie

So if you think you know how to love me, and you think you know what I need,
And if you really really want me to stay,You've got to lead the way,
Yes if you think you know how to love me, And you think you can stand by me,
And if you really really want me to stay,
You've got to lead the way...


Jobb ikväll.

Kan ju upplysa alla om att idag har jag verkligen inte vari dålig! Sov hos Kim inatt så blev ju självklart att gå upp tidigt. Vaknade runt halv sju och har faktsikt varit vaken från dess. Var relativt fint väder när jag gick hem på morgonen så kände att jag lika gärna kunde vara vaken. Vart tog det fina vädret då vägen?!
Hann med mamma in till stan vid 9 för att gå på ett möte. Nu ska jag  snart hoppa in i en dusch och sedan vidare till jobbet. Blir nog att sova hos Kim ikväll med eftersom han ska vara borta resten av veckan!

Imorgon hoppas jag på att det inte regnar så det blir en ridtur igen, nått aktivt måste jag ju faktsikt göra ;)

Take care

Nyss hemkommen

Varit ute med Blini och Lukas i skogen en tur. Tyvärr var det inte lika varmt och skönt idag som igår men helt dugligt ridväder :)
Innan ridturen stog jag och borstade odjuren och skulle precis till att börja tränsa Blini när "Herr-kolugn" fick nått anfall och rev så mycket det fanns av staketet. Jag tackar min heliga stjärna, Gud och Jesus för att Blini faktiskt kan visa att hon litar på mig i sånna här lägen då jag hade henne i ett grimskaft som satt fast i en stolpe som tränset hängde på och jag hde tyglarna i händerna? (Var det nån som fattade vad jag menade?) haha Nej men hur som haver så slet hon upp hela stolpen och där står jag och ser en inre syn av hur hon kommer flyga iväg med stolpe och träns hängade efter sig och typ lyckas strypa sig i ett träd eller nått liknande. Men det var i dettta ögonblick hon lyssnade på min lilla lugnande stämma om att ta det lugnt och faktiskt stannade. Så då var jag jäkligt snabb att knäppa loss henne innan hon hann ångra sig ;)

Nu blir det antagligen duschen och sedan vidare mot vimmerby :) Dags att börja i tid annars står jag alltid där i sissta minuten och undrar var tiden tog vägen!

Såg för övrigt att Märtha hade lyckats snoka reda på snyggingen i röd tröja, för er som undrar hette han Jimmy Jean-Louis. Varför heter alla snygga blattar nått med Jean i?

Dags att dra, Take Care!

Hemlighetsmakeri

Sitter hos Gunte igen efter att ha varit hemma och ätit lite. Klockan springer som vanligt så funderar på att dra mig hem om en stund.
Men nu när inte Märtha är här, vem ska jag då prata med och för i sömnen? Vem ska jag försöka låtsas sova för & vem ska jag disskutera alla världliga problem med? Jag får helt enkelt ta fram mitt allterego Ella och prata med henne ;)

Eftersom det har varit ett underbart väder idag hoppas jag på att det är det imorgon med. Ska försöka komma upp skapligt imorgon. Ta en ridtur på Blini och om motivationen finns kvar kankse tvätta hennes svans som verkligen är i behov av det. Snarare gul än vit, inte snyggt!

Känner egentligen för att skriva av mig en massa tankar och skit nu men tror att jag kankse låter bli. Längtar bara tills mitt liv är lite mer uppklarat. Allt känns så rörigt, vet verkligen inget om nånting. Ibland måste man gå vidare och lämna det förflutna bakom sig..

Hur som helst så fixar vi antaligen våra hemska planer imorgon så de står färdiga och klara =D
Kommer bli så kul, och tiden fram tills dess lär ju krypa fram. Pluset är att då lär det vara riktigt varmt och skönt!


You may think that I'm loser,But I don't really care
You may think that it's forgotten, but you should be aware
Cause I've learned to get revenge and I swear you'll experience that some day..


Med en tanke till Märtha

Ja Märtha som du vet så hade vi ju heta disskusioner om vilka vissa var i "we are the world" ;)
Här har bästa Elina hittat en video med alla namn inkluderade. ( Tyvärr inte den heta negern i röd tröja )
Men eftersom att du är smart är det ditt jobb att leta reda på hans namn, och nummer?! Haha

Hur som haver, här kommer videon :)


Ensam igen!

Ja nu var det inte länge sedan Märtha satte sig på tåget för att åka hem till Boda igen =/ Och kvar, ensam, rädd och utelämnad blev jag! Men samtidigt kan jag inte låta bli att vara på bra humör, för idag är det verkligen vår i luften vilket innebär att sommaren är runt hörnet typ! Och denna sommar kommer nog slå alla andra med hästlängder. Ser bara mig själv på en strand, uteserveringar, i buskar och allt som hör till ;)

Nu efter helgen har även jag Sarah Ewe och Märtha bokat in en kul grej. Dock får ingen veta vad det är än förrens det är 100% säkert. Kan hur som haver säga att det kommer bli farligt, Mycket farligt ;D

Sitter hos Gunte för tillfället, men ska nog strax dra hem då jag sitter själv. Ewe skulle hem o käka, Sarah skulle ha kalas och Gunte är hos Diana.

Annars ser allt ut som vanligt, ska jobba Tisdag och torsdag. Mina jävla hormoner fortsätter såklart att spöka vidare. Nån som har nån bra idee om vad jag ska göra? börjar bli extremt trött på detta nu då det förstör hela min kvinnlighet! Tänkte ge det denna månad också o se om det rättar till sig annars bli det inite några jävla piller för mig..


Och Ewe du som undrade var jag hittar alla mina låtar, etersom att mitt liv är ganska drygt sitter jag en hel del och söker runt. vet inte ens hur jag hittar hälften av allt ;) Men håll utkik för det kommer alltid fler :D

Take care


RSS 2.0