Ensamstående

Idag verkar det som att jag får klara mig utan datan då den har bestämt sig för att inte funka! Min data är lite som min mobil för mig. Kan inte kolla face, inte alla bloggar eller min mejl! Eller jo det kan jag ju på mammas data eller som nu på G's men det är inte samma sak! Jag vill ha min data med mina bilder och allt annat som hör till. Aja får hoppas på att den rekar i gång fortast möjligt..

Varit inne på körskolan idag med och pluggat teori värre än barnen gör mattor i afrika! Lyckades gröna repetionen två gånger så en gång kvar sen kan jag andas ut och bara plugga normalt. Ska åka in imorgon igen för att även ha lite körning! Liiivrääddd kan jag lova nu när det är glashalt ute! Men vi får väl se om jag kommer hem levande.

Inte hänt mycket alls annars. varit i stallet hos hästarna och fixat med dom. Har ju fått en lite viloperiod nu då det har varit pissigt väder plus att körkortet har tagit en jäkla massa tid. Men snart är vi på g igen :)


Har för ovanlighetens skull massa att skriva om och skulle kunna slänga upp en 30 inlägg men inte min data och kön är lång så får avsluta här. Även idag utan bilder eller nått annat kul tyvärr :/ Håll tummarna för att min data kommer till liv igen!


Take Care!


Smått stressad..

..för nu drar det ihop sig på riktigt och teorin har ju inte gått så värst idag! Jag är inte precis nån tävlingsmännsika men när det är nått som inte går som jag vill blir jag sur. SUR! men imorgon är det nya tag som gäller och då jäklar!

Sov ju hos Evelina inatt för att slippa gå till bussen ifall det skulle vara snö storm. Hade visst drömt helt sjukt om att jag låg och klappade en hund, så mitt i natten vaknar jag av att Ewe säger: Elina, vad håller du på med? med en inte allt för road röst. Då hade jag visst legat och klappat på henne haha! (måste trott det var märtha ;))

Sitter hos G för tillfället men ska strax dra på mig vinteramunderingen och traska hem i detta underbara väder! Ringa Märtha på en gång med då jag har fått på tog för LITE av henne idag! Hon har ju provjobbat och allt och det vill jag inte missa för allt i världen. :)


Ursäkta om det är dåligt med bilder och annat skoj just nu men eftersom jag bloggar på denna data har jag inga bilder. Ska se om jag orkar slänga igång datan hemma och lägga upp nått kul annars får ni hålla er tills imorgon.

Take Care!

Part 2

Har letat aslänge efter denna men inte hittat den riktiga. Nu äntligen lyckades jag och så illa var den inte! Eminems röst är ju inte helt fel, nästan så det pirrar lite haha ;)

Vet att jag inte trodde jag skulle blogga mer idag men kan ju inte låta er missa denna låten :)


Kaos!

Vet att bloggningen varit under all kritik idag men har inte riktigt haft orken! Skulle ha stigit upp vi halv sju för att ta ett morgon-pepptalk med Märtha och sedan hunnit fixa hästarna innan hovis i lugn och ro. Tjena, resulterade ist i att jag försov mig till 08:20. Hästarna klagade väl inte så jätte mycket, var ösregn ute!
Blini skötte sig jätte bra under verkningen, hon fick bli av med skorna nu under vintern sen till våren åker de på igen när ridingen blir mer seriöst!

Regnade nästan hela dagen men runt två nån gång övergick det i nått annat..Snö!! :( Det var där nån gång jag tog en powernap och jag kan ju säga att när jag vaknade upp igen var det inte alls någon barmark kvar. Cirka 5 cm hade det hunnit komma under min 2 timmars powersömn! blää!


Sitter hos Gunte nu och ska sova hos Ewe inatt då jag inte vill behöva pulsa i snökaos till bussen imorgon. Ska in till körkolan och ha riskettan sen luncha och plugga teori! Imorgon ger jag mig bara inte!


Detta får bli det enda och kanske lite tråkiga inlägg idag då jag snart kommer stupa i säng.

Take care :)

Blini!

Detta är anledningen till varför jag ibland funderar på att göra hamburgare av henne, en väldigt grusig/lerig sådan!!




HUR SKA JAG FÅ DENNA GRISEN REN OCH TORR? NU BLIR DET TÄCKE RESTEN AV ÅRET!


  "You can not change the past, but you can create the future."

 


it's all about my hair!

Köpte ju en hårförlängning för några dagar sedan, dock bara klipps med det duger tills jag hittat den hårfärgen jag verkligen vill ha!

Slänger upp lite bilder. Håret är inte helt fixat och klippsen lite snabbt i satta så ta det med en nypa salt. Inte helt illa om man jämnför med min riktiga hårfärg :)




Och en bild på längden med, syns inte så jätte bra!




Tala om för mig om jag glömmer, visa mig och jag minns, gör mig delaktig och jag förstår..

 


Saknad!

Jag saknar dig! <3


JoelMärthaElina

Hemma från körningen och en jäkla massa teoriplugg. Gick bra på körningen men teorin lämnar jag onämnd! Haha

Fått hem löshåret idag så ska testa det så fort jag får chansen. Ska dra ut och mocka innan det är dags att bege sig iväg till G igen :)

Hittade lite bilder på Märtha och joels bloggar, snodde dom lite fint och hoppas ingen blir jätte sur :)
www.philipssons.blogg.se
www.joelsv.blogg.se
 ( Om ni undrar vilka de snygga männsikorna är)






Däckade? :P

Take Care!


Home!

Hemma nu efter en kort visit hos Märtha och Joel. Eller inte riktigt hemma, är hos Gunte för tillfället men ska nog snart dra hem så jag kommer upp till körskolan imorgon :)

Helgen blev riktigt lyckad med finmiddag som lagades av Joel sen massa starka drycker och fullt ös på dansgolvet! Hörde ryckten om att jockiboi och nemo skulle vara på sandra så var tänkt att vi skulle dra dit först men sen vet jag inte vad som hände! Hamnade på KM ist men gjorde inte så mycket d¨det var jätte skoj där med. Hemma nån gång runt 4 och trötta som djur käkade vi innan jag intog sängläge på Joels sköna soffa!

Som vanligt har ju allt roligt ett slut så vid halv fem var det jag som fick sätta mig på tåget för att åka hem (till helvetet). Ewe var också med på tåget då hon varit hos amanda så slapp åka själv iaf :)


orkade inte skriva så mycket mer så blir ett roligare inlägg imorgon! Tack alla medverkande för en suuuper trevlig helg i alla fall :D


Take Care!

Morsning

Steg upp vid åtta och släppte ut hästarna och mocka! (lika bra att ha det gjort) Sen in för att sova till kvart i tio. Måste ju ha hela min skönhetssömn om jag ska orka med den kommande natten :)

Tåget går 14:05 mot Kalmar. Där blir det med största sannolikhet en kaffe med Märtha innan vi drar vidare mot Torsås. Käka och fixa iordning oss innan det blir galet party! I can't wait!!


Mitt största problem just nu är om jag ska tvätta håret eller inte? Gjorde det igår ju så känns lite sådär att göra det idag igen, men vill ju ändå vara så fräsh det bara går! Lutar nog åt en dusch iaf!


Dags att börja packa med kankse, nått som jag alltid lyckas göra i sista minuten ;)


Hörs antagligen imorgon! So Take Care!


Bjuder på en väldigt gammal bild på mig och Märtha!

Idag blir det lite fler passande ordspråk ;)

  • Man kan ha roligt utan sprit men det är dumt att ta risken
  • Det drucken gör, får nykter betala.
  • En av nackdelarna, med vin är att det får människor att förväxla ord med tankar.
  • Öl dödar hjärnceller, men bara de svagaste
  • Spriten är kanske inte svaret, men den hjälper dig att glömma frågan
  • Vissa människor blir klarsynta av alkohol. De blir rödögda istället för blåögda.

18!


Inte kommit iväg någonstanns än. Sitter och väntar på att maten ska bli klar! Ja jag vet att det verkar lite sent att käka och det tycker jag med men vi var tvugna att vänta på mamma och Teds gäster. Men så fort jag svalt skiten ska jag ge mig ut i snöstormen mot G och flickorna :)


Läängtar tills min hårförlängning kommer så jag får se om det passar! Vill verkligen ha långt hår!


Slut på ideer!


Bye !


Alla såg äpplena falla, men det var bara Newton som frågade sig varför.


Velig!

Ja här har ni en som har otroligt svårt för att betsämma sig ;P Skulle till Kalmar, skulle inte till Kalmar, och nu då? Jo nu ska jag till Kalmar igen! Haha! Pratade med Märtha och förklarade att jag ju inte skulle komma men någonstanns där på vägen kändes det bara så fel så ångrade mig. Nu är det 100% bestämmt så imorgon sätter jag mig på tåget för att träffa henne och Joel och festa som om det inte fanns någon morgondag :D


Dagen har spenderats inne på körskolan från halv elva typ till halv tre. Han görna en fas till, övningsköra och käka lunch med Sarah&Ewe! Var verkligen livrädd att det skulle vara snorhalt på vägarna när jag skulle köra men jätte farligt var det faktiskt inte. Nästa inbokade lektion ligger på Måndag så får se om dte är driver med snö då!!


Nyss varit ute och mockat så ska nog alldeles strax krypa ner i ett varmt bad innan jag drar vidare till G :)



"Gör inte idag vad någon annan kan göra imorgon!"


Besvikelse

Hade ju planerat in en träff med Märtha och Joel på Lördag men som det verkar just nu blir det nog ingenting..och det är mitt fel :/
Känns som att det blir lite stressigt att kana ner dit på Lördagsförmiddagen för att hinna sluka lite party (det där ordet sved och jag kände hur sugen jag var!) och sedan stressa hem på Söndagen för att trött och jäklig åka på körlektion på måndag. Plus att min ekonomi är vääldigt tveksam just nu.. Åhhh, jag velar så mycket! Vet att jag inte borde/kan åka men nu bara för jag har sagt det till Märtha så ångrar jag mig lika fort. Fan vad jag hatar detta ibland! Måste ju erkänna att det hade underlättat om jag inte haft två små pållisar att mocka åt varje dag..


Nog om tråkigheter! Finns ju många fler gånger jag kan åka till Märtha :) Budat på löshår idag med så får hoppas att jag får det! Hoppas på att färgen passar men med tanke på priset så funkar det.




"Förmågan att idag tänka annorlunda än igår skiljer den vise från den envise"



19!

Jäklar vad blåsigt och kallt det är ute idag! Tyvärr nämnde Märtha nått om att det eventuellt skulle komma snö i helgen? Tror det har snöat lite här inatt då det var lite för vitt ute för att enbart vara frost..


Satt som vanligt hos G med Sarah och Ewe igår. Kollade bonde söker fru och lite annat skräp. Försökte övertala Ewe att vi skulle köra anden i glaset men tyvärr var det en motstridig jävel! Personligen tror jag inte alls det är farligt, det finns säkert andar och sånt det tror jag nog på men inte att de skulle anfalla om man larvade lite halvseriöst med bakplåtspapper och ljus! Om inte annat får jag väl leva med vigvatten, vitlök och en massa saxar vid dörrarna resten av livet men det kan jag leva med ;) Aja får försöka tjata vidare annars finns ju Märtha som en lämplig kandidat! Ja som nu kankse märker får Märtha ställa upp på det mesta :P


Ser ganska ljust ut nu inför helgen så hoppas på det bästa :)


Take Care!

"Ibland när jag säger det jag tänker så märker jag att jag inte alltid tycker så"
 -Nalle Puh




Kaffe.

Hemma igen efter att ha varit en sväng hos Sarah och druckit kaffe. Evelina kom och hälsade på mig hemma en sväng innan vi gick till Sarah. Blir att dra ner dit igen efter att jag har käkat för att kolla på bondläpp söker blygläpp. Finns ju en del orginal i den serien om man säger så ;) Haha


Städat lite hemma idag och varit i stallet en runda så lite mer än ingenting har jag gjort. Funderar på att börja skriva en "To do" lista för varje dag så jag får nått gjort!



Går inte att ladda upp bilder?


A pessismist sees the difficulty in every oppertunity; an optimist sees the oppertunity in every difficulty"

Nästan död.

Vaken och uppstigen i vanlig ording, mamma har åkt till jobbet så här sitter jag arbetslös och hopplös med en kopp kaffe i högsta hugg!

Kvällen igår spenderades med flickorna hos G. Blev pizza och massa mys till en film som enligt mig söög ganska bra. Inte riktigt min typ, men nu har jag sett den iaf :)


Ska prata med mamma med så fort hon kommer hem om helgen. Eller ska jag inte?, nu har ju Märtha vänt halva torsås mot mig ;) haha Plus att hon själv är på den "onda" sidan och henne kan jag lova er att man inte vill disskutera med! Nej blir det nått av i helgen så lär jag bli skalad och bränd på bål fortare än kvickt så ska inta en väldigt låg och fin profil. För händer det nått är det jag som kör huvudet långt ner i sanden :P
Men även att jag fruktar för mitt liv så vill jag självklart träffa Märtha&Joel :)


För att komma till källan måste man simma mot strömmen


Lucky Luke!


Myskväll!

Ja ikväll blir det att mysa till det lite hemma hos Sarah med mat och massa smaskens. Jag som lovat att börja mitt nya liv?, men det finns ju fler dagar ;)

Inte hänt ett skit här annars, suttit inne och häckat och varit i stallet en sväng! Plus såklart ett par samtal med Märthis! Väckte ju henne faktiskt idag på morgonen :P


Lite twilight inspererad montro?

 

Where it was dark now there's light
Where there was pain now there's joy
Where there was weakness, I found my strength
All in the eyes of a boy


Hemlis!

Som ni vet hade ju Märtha min blogg några dagar och skrev en massa skoj. Men hon avslöjade ju även en hemlis så nu är det min tur. Mohaha
Märtha har alltid trott att hon kan sjunga väldigt bra så här har ni henne för några år sedan när hon övade. Gick visst inte så bra? ;)


Frost&iskallt!

Upp vid åtta i vanlig ordning för att släppa ut hästarna. Trött som bara den var jag med men har ju inte så mycket till val när det står två hispiga varelser i stallet och bara väntar på att få komma ut! Mamma skulle in till Vimmerby så här sitter jag själv och har det trist, hoppas på att Märtha ska vara vaken snart. Om inte annat lär hon bli när jag ringer och väcker henne ;)

Den nedrans förkylningen har inte heller gett sig än, trodde att det värsta var över men sitter fortfarande och hostar och snyter mig.


Läste Märthis blogg nyss med och faskien vad jag blev sugen på paarty! Jag menar valet är ju egentligen inte så svårt -sitta hemma i skogen & ha skit tråkigt/Alcohol o massor trevligt sällskap och festa som bara den!- Nej som sagt var inte så svårt så får mjuka upp mamma lite och se vad hon säger :)


Nehe nu funderar jag på om det är okristligt att ringa och väcka sin bästa coompis vid kvart över nio? Så farligt kan det ju inte vara? Hmm, får testa och se om jag får en utskällning ;)


Droppen kan urholka en sten!


Tiana!

Snark.

Hemma från G nu och har precis hoppat ner i sängen. Blev en powerna på cirka två timmar innan jag stack dit men var välbehövligt ;)

Pratade med Märtha nyss och hon nämnde nått om en fest. Det tåls att tänka på för hade inte varit helt fel i dessa dystra tider!


Nej nu skriker sängen värre än någonsin! God natt!



Bedöm inte varje dag efter vad du skördar utan efter vad du sår.


För övrigt har jag nog bestämt mig, såhär ska mitt hår bli! Eller vad tror du Märtha?


Körlektion!

Steg upp vid halv sju idag för att släppa ut hästarna och hinna fixa lite innan det var dags för körning. Skulle ta en buss som gick vid åtta men snäll som min mamma kan vara så körde hon in mig ist :)

Tränade rondeller igen, plus att följa skyltar och köra enkelriktat. Inte alls så farligt. Blev ingen teori idag då jag även åkte med mammsen hem så får bli på fredag ist!

Dagen kommer bestå av att hjälpa mamma att städa och även ta tag i mitt egna rum som ser ut som sju svåra år (hur lyckas jag?) sen ut en sväng till pållarna med.


 
Igår åkte även Rex hem. Lite tråkigt men nog det som var bäst!
Ingen aning om hur jag kan ändra bilden när den ligger såhär i picasa :s


Hittade även en hmm, inte allt för vacker bild på mig och Märtha för två år sedan ;)

HAHAH

Take Care!

De gamla tror allt, de medelålders misstror allt, och de unga vet allt.


Linköping

Tänkte slänga upp nån bild från gårdagen. Skulle först ha åkt till Ronneby för att hälsa på en gammal vän men det sket sig, skulle ha tagit in på hotell där och fått spabehandlingar men det sket sig så blev linkan med hotell, mat och bio! Inte helt fel :)

Hotellrummet, inte så illa och det stora fönstret var riktigt fint att titta ut igenom på natten när alla lampor lös.





Idag blev det spring på stan och letande efter julklappar, hittade "halva" Märthas endast men jakten fortsätter!


När vänskapen slagit rot, de vildaste stormar den står emot..


Hemma igen!

Ja som alla vet så var jag iväg i Linköping över natten och lämnade bloggen till min kompanjon Märtha. Visste självklart att detta inte skulle gå helt smärtfritt och lite rätt hade jag ju ;)

Men som sagt var, ni hade en chans att få veta alla mina hemligheter men där gick ni bet. Men vem vet, hon kankse kommer igen med sitt bloggande här!

Såg att hon fixat min header lite med och det var ju inte så illa, kan ju lika gärna ha det sådär ett tag innan vi fixar till det ordentligt.
Kan ju börja med att säga att mitt "erkännande" om att jag tycker homosexuella ska få adoptera är falskt! Jag är fullkomligt emot det, låt det vara hemskt eller vad ni vill men jag hade inte velat ha två mammor/pappor! Har skrivit om detta innan men ska kankse ta en disskusion om det igen. Orkar inte skriva om det just nu men håll ut! Kommer kanske senare :)






Kärlek är att resa utan kompass i ett väglöst land, ett äventyr!



Sista!

Nahe. Nu är det dags att sluta dumma sig :)

Jag tackar er alla för min tid här, och att ni har läst vad jag har haft att skriva!

Jag hoppas Elina inte är alltför arg när hon kommer hem, och kanske låter mig gästblogga fler gånger? :)





Jaja, rätt ska få vara rätt. Jag ska låta henne ta över min blogg för en dag så får hon skriva massa dumt där med!

Men dumt eller inte. Du vet att du är min bästa vän och jag älskar dig så mycket en vän bara kan älska någon!

Vi är ju ett team, och det ska vi fortsätta med! :)

På återseende! (Förhoppningsvis)


My friend

Haha, förlåt mig min vän! Du kanske gav mig fri tillgång till din blogg i förtroende?

Men vad trodde du egentligen? Att jag skulle skriva "Hej, jag heter Märtha och är snäll och rar och skötsam, och är här för att gästblogga?" Nej-nej-nej. Jag kanske inte är världens bästa människa. Men jag ljuger i alla fall inte :) Jag är ju inte så snäll och rar och skötsam. Och då får man inte göra så!


Det har vi ju lärt oss av vår egen lärare:


"Så får man inte göra", "Sjögräs i håret, sjöstjärna i röven". "Vill du ha en tjeeiibab?"

Han har lärt oss mycket! Och mer ska det bli ;) Haha.

På återseende!


bebis

Hittade även en bild på Elina och hennes makes blivande bebis. Gosig, va?




På återseende!


Elinas blivande make

Satt och lekte lite på google förut och snubblade över en bild på Elinas blivande make! De ska gifta sig 2011 ryktas det om. Ser ut att vara en trevlig typ, inte sant?




På återseende!


Erkännande

Märtha is still here. Och idag är jag här för att göra en insats.

Jag vet att det här sitter långt inuti Elina. Och det är svårt att få ur sig vissa saker.

Men nu är det så att jag råkar veta att Elina bär på en hemlighet. En hemlighet hon gärna vill få ur sig, men inte riktigt vågar.


Som den goda medborgare jag är så har jag bestämt mig för att hjälpa dig, min vän! Jag vet att du innerst inne vill berätta det här. Och jag vet också hur svårt det är att stå för vissa saker man tycker. Men bästa vänner finns till för att ställa upp och hjälpa när de kan.







Detta gör jag för dig!















scrolla ner



























ELINA ÄR FÖR HOMOSEXUELLA ADOPTIONER!

Hon har insett att det faktiskt borde vara helt okej att homosexuella ska få adoptera! Det är ju en självklarhet! Är inte de lika mycket människor som heterosexuella? Har de inte samma känslor och samma viljor som vi? Lever vi fortfarande på 1300-talet? Nej, det gör vi inte!


Så, Elina! Jag hoppas det känns skönt nu när jag har tagit bort bördan från dina axlar ;)


På återseende!


God morgon!

Haha, jag började och fixa med headern och så igår. Sen tog det liksom stopp^^ Hann inte riktigt med designen. Menmen, det får vara så länge.

Vad tycker ni om headern då? Skiitsnygg, inte sant? :)



(Ja, det är fortfarande Märtha som skriver. Alla inlägg som är centrerade och avslutas med "På återseende" är skrivna av mig. Det är min slutkläm).

Är ju på dop idag. Därför är det såå skönt med tidsinställda inlägg. Så jag har några på lager som jag har ställt in åt er :) Elina kommer strypa mig!

På återseende!


Hihi

(Tidsinställt inlägg)

Fifflar lite med designen på Elinas blogg när jag ändå är här^^
Vi får se vad hon tycker om den:P


På återseende!


Tja!

Hej, kombatanter! :D Elina har lämnat sin blogg alldeles oövervakad! Så här har ni en som ska in och uppdatera den här stackars lilla bloggen till max!

Kan ni gissa vem det är? ;) Haha.

Naturligtvis är det jag - Märtha, som är här och snokar!



Nej, hon gav mig faktiskt tillåtelse att uppdatera lite här inne, eftersom hon är i Linköping och bara lämnar hennes blogg ensam och oälskad :( Så får man ju inte göra. Hon vågade tillochmed lämna ut sitt lösenord till mig. Ojoj ;)
Vill ni ha mitt lösenord? Det är S**m**n.. hehe, kan ni lista ut det?


Som den goda medborgare jag är så kan jag naturligtvis inte låta detta pågå. Så jag är här för att göra en insats.

Hmm, vad ska jag skriva om? Jaja, jag kommer nog på något. Ska tidsinställa inlägg hela natten. Vad de handlar om får vi se ;) Mouhaha.

På återseende!


Give me a real man!

Jag har funderat, disskuterat och tänkt på detta länge! Varför finns det inga riktiga män? Jag menar, kan sitta och kolla på tv och där beter sig killarna som är cirka 23/26 som män medans om man träffar nån i den ålderna irl så beter de sig som 12?
Vad har hänt med manligheten?

Den dagen jag bestämmer mig för att skaffa man ska jag ha en krav lista!
- Måste ha vuxit ur extremt barnsliga beteenden!
- Ha egna ideer och drömmar!
- Vara målmedveten.
- Upplevt saker.
- "Lekt färdigt".
 
Annars har de inget att hämta hos mig ;)







I want you to learn, If you’re gonna play with fire then
you’re gonna get burned.

Alvin

Nyss kommit ur duschen, ska snart käka innan det är dags att släppa in hästarna. Måste bara slänga upp denna otroligt söta bild på Alvin när han ligger och sover! Haha

Farliga bissingar det där ;)

Bedöm inte varje dag efter vad du skördar utan efter vad du sår.


Trist väder

Nyss inkommen från stallet, mockat och fixat så det är klart för kvällen. Lyckades visst sova lite längre idag med, efter att ha släppt ut pållarna vid åtta stupade jag i säng igen ett par timmar. Var skit trött verkligen!

Regnat hela dagen med, fast tycker nog det är bra för då försvinner snön! :)


Så körigt på en del fronter just nu, tror bara detta kommer gå åt ett håll. Lite tveksamt om det går att rädda nu när det gått så långt? Nej, jag orkar bara inte med en massa tjaffs längre..

Ikväll blir det nog en tur till G igen och träffa flickorna!


Om du tänker för länge på nästa steg, kommer du tillbringa ditt liv stående
på ett ben.


Körlektion!

Hemma igen efter att ha spenderat halva dagen i Vimmerby på körskolan. Klarat en fas till efter mycket om&men. Inte lätta grejer det där! ;P Ingen dikeskörning blev det heller utan det gick faktiskt helt okey!

Smet in hos flickorna en sväng med på hemvägen för en kaffe. Snart dags att dra ut till stallet för att mocka, hatar när det är mörkt för motivationen verkligen dööör!


Hade visst inte så mycket insperation till detta heller, får höras senare!

 

The mind asks the questions; the heart has the answers.


Värk!

Inte nog med att man ska vara förkyld! Nu kommer den röda veckan med som ett brev på posten. Fy vad jag hatar det. Kallsvettas alltid som bara den de första dagarna så nu är det en salig blanding av snorig näsa, hosta som kan knäcka revben, värk så jag tror äggstockarna har knutit sig och kallsvett som om jag vore nyduschad!

Ska försöka ge mig ut till stallet snart och mocka så jag får lite luft iaf, nu när jag är sjuk blir det mest datahäng. Känns som varenda liten tanig muskel jag någonsin haft har tynat bort! Nej nu vill jag bli frisk!


Börjar även känna ganska stor press över alla julklappar som ska inhandlas, med min ekonomi ser det ju inte så ljust ut! Fattar inte varför jag alltid lyckas ligga halvt minus när julen närmar sig? Nästa år ska jag börja spara redan i Januari.

Och sen är det ju det stora problemet och veta vad man ska köpa till killar! Tycker det är skit svårt! Tjejer kan man ju köpa nästan vad som helst till.-Parfymer,smyken,smink,kläder osv. Men killar, parfym är så överköpt när det gäller mig. Ge mig fantasi!! Kläder känns inte heller rätt. Funderade på ett tv spel men köpte ju det förra året om jag inte minns fel? Aja det får lösa sig..

 Ge mig sommar och mitt hår tillbaka!

 

"Alla dessa dagar som kom och gick, inte visste jag att det var livet"
- STIG JOHANSSON
-


Rubrik torka

Precis krypit ner i sängen efter en välbehövlig dusch. Inbillar mig att förkylningen minskar lite om man duschar bort bakterierna.
För övrigt har jag inte gjort ett dugg idag. Pallrade mig ut i snökaoset för att mocka det var typ allt. Men känns som att det kan vara på bättringsvägen nu!

Kollade på secret lives of women igår, om det heter så? Fy fan vilka monster det var med! Visst, det är snyggt om man är vältränad och slimmad men för min del finns det gränser, det där såg enbart läskigt ut! Det är samma sak med killar. Lagom är alltid bäst! En av kvinnorna i programmet kan jag nog även sätta pengar på att hon hade tagit någonting som hjälp på traven. För den mansrösten och ansiktet hon hade var inte normalt! Såg ordagrant ut som en man men lite smink typ! Nej usch får sånna!

Vem vill ligga med nån av dessa?!

 

För min del får det mycket hellre se ut såhär :)

 

Bra träd växer inte bara under enkla förhållanden;
ju starkare vind, desto starkare träd


Snö!

Hmm, hörde tydligen helt rätt igår vad gällande snö! Här ös snöar det just nu! Kan ju inte påstå att detta gjorde det bättre i förkylningens värld! Nej har stor lust att bara krypa ner under täcket och skita i denna dag!


På Torsdag är det körlektion igen, haft två veckors uppehåll nu. Men efter Torsdag kommer allt rulla på snabbt ;)
Mitt i denna meningen kom jag ju på att jag vill inte köra i en massa snö?! Och ligger detta kvar är det precis vad jag kommer få göra! Hjälp! Kommer bara sluta på ett sätt, med mig i diket :P

Märtha den lilla grisen är i ullared idag med, nej jag är inte avis! Haha



Tjugo år från nu
kommer du att vara mer besviken
över de saker du inte gjorde än över de saker du gjorde..


Take Care!


Vaken!

Det är nått som gör att när jag är förkyld kan jag verkligen inte sova! Vet att näsan kommer rinna till fördärvelse, kroppen värka och ja allt som hör till. Dagen har till största del bestått av att ligga i sängen och tycka synd om mig själv, dricka te för halsen och snyta ut en sisodär tre liter per gång.
Näsan är inte heller att leka med nu, för efter ett konstant torkande och fräsande mår den inte så värst..


Så det där om zumban kan jag nog se mig i det blå om!


Aja ska försöka att snörvla mig ner bland lakanen nu.


"Bästa metoden att nå framgång är att gå på tårna. Andras tår."
-Aristoteles



Hörde jag för övrigt något om snö?? Nej tack!!


Jag har inte tid..

Det går genom tiden en säregen fläkt, en sjukdom som allmänt benämnes med jäkt. Och bannlyst är stunder i ro och av frid, man hör bara ständigt "jag har inte tid".


Du äger kanhända en sjuklig vän det sista besöket var länge sen. Du söker en ursäkt, blir öm och blid. Men tröstar dig med "jag har inte tid"


Kankse har Du en mor, ren gammal nu, vars enda ljuspunkt i livet är Du. Att glömma henne..är du på glid? Ditt samvete kvävs med "jag har inte tid"


Så lever Du livet i stora drag, hur ska jag hinna med allt idag? Jäktet förvandlar ditt liv till en strid. Din slogan har blivit "jag har inte tid"


Men när Du har levt ditt antal av år, när döden på tröskeln väntande står. När han Dig kallar från livets id, ska du då säga "Jag har inte tid"?...





Sol!

Solen skiner men är typ 20 grader kallt ute, nej inte riktigt så illa men nästan. Minus fem är det iallfall! Tycker jag ofta klagar på att det är kallt, men så är det när man är en frysen rackare!

Surplat kaffe hela morgonen och fräst upp en hel toarulle. Min näsa är inte att leka med när den sätter denna sida till! Hatar att vara sjuk för har ont i hela kroppen men är ändå så förbaskat rastlös. Hoppas det är bättre tills imorgon för då ska jag ge gärnet på zumban. Faktiskt sugen på att ändra mitt liv och ta tag i träningen ännu mer seriöst, lite magrutor hade faktiskt inte skadat ;)

Såg att Märtha visst var vaken så blir att slå en singnal till henne snart! :)


Sjömannen ber inte om medvind, han lär sig segla..


Music

Time to sleep :)


Titta vad jag hittade!

Nån hade visst bäddat ner sig :)

 


Besviken!!

Vet inte riktigt vart jag ska börja, eller vad jag ska skriva. Men detta kommer verkligen inte funka om det ska fortsätta såhär! Jag förstår inte hur männsikor som er kan vara så fullständigt inskränkta i er själva? Har ni inget eget lev eller egna drömmar över huvudtaget? Jag kan nog säga att ibland hatar jag verkligen er!

Tro inte att ni kan gå omkring och kasta en massa skit när ni själva är fulla av dubbelt så mycket! Jag har kommit över den där delen i mitt liv där man är trevlig och snäll fast att folk beter sig som skit. Vill ni höra vad jag tycker om er så ska ni nog få göra det! Jag ska inte komma och störa er mer, ni kan få bo i erat råtthål tills det möglar igen! Och K, fortsätt att tro att du lever i lyx och få allt du pekar på, för jag kan nog med rätta medel ändra på det ganska snabbt!

Känns ganska onödigt att ligga och störa sig på folk som egentligen inte ens behöver umgås med, nej från och med nu får ni klara er själva!



If we don’t learn easy lessons, they get harder..

Sjuk!

Jahopp idag ligger man i sängen men igensnorad näsa och en hals som det känns som att någon har hällt syra i!

Var ju ute och red en sväng igår och då var det inga problem alls, men sen när jag kom in och la mig vad datan kände jag att det var nått på g. Kröp ner i ett bad men det hjälpte nog inte nämnvärt! Hela natten har jag vaknat från och till och verkligen mått piss. Så tyvärr blir det nog inget möte med arbf imorgon! Guud vad ledsen jag blir!!


Be careful not to become so heavenly that you are useless on Earth..


Morgon.

God morgon!

Gick upp vid åtta och släppte ut hästarna. Lukas lyckade såklart rymma så fick jaga han över halva trädgården. Inte bra för mitt morgonhumör! Nu har jag pimplat i mig tre liter kaffe och börjar äntligen vakna till lite.

Blir att övningsköra en sväng ut till södra vi för att lägga en krans på mormors&morfars grav, sen blir det en tur i skogen på Blini :)
Ser eventuellt ut som att jag drar en sväng till Hulstfred men, Zumba imorgon men ska se om det finns nån jag kan dra med för inte så jätte kul att gå själv!

Tala är silver, tiga är guld!

Stryp mig!

Åhh, just nu är jag irriterad, trött, pigg, sur, ledsen, glad ja allt man kan tänka sig. Blir alltid såhär när Märtha har lämnat mig eller jag henne. Inget är kul och det finns inget man vill!

Kunde ha gått till Gunte men orkade inte, kunde ridit men hade inte lust, kunde sova men är inte sugen på det heller! Hela motivationen försvinner. Sen blir det ju inte bättre av att veta att det är fredag och vi kunde haft världens party!

Funderar på om jag ska tröstäta popcorn eller nått, men då måste jag orka göra det med.
Det är nu jag förstår hur en knarkare har det ;P

Glömde ju såklart att be Märtha hjälpa mig med designen på bloggen med så nu får ni stå ut med detta ett tag till, för jag vågar inte ge mig på det själv!

Nehe nu ska jag sura vidare!


Antingen så finner vi en väg eller så gör vi en..

Tyson&Rocky/Snuse/pissner :)


Saknad!

Behöver jag ens skriva vem det är jag saknar?! Haha jag vet att det säkert låter löjligt och att ni säkert irriterar er på mitt ivinerliga tjatande om Märtha, men ni får helt enkelt stå ut!

I brist på annat tänkte jag dra en liten genomgång för er om vem Märtha egentligen är.

Jag träffade henne när jag gick gymnasiet i Kalmar. Hon bodde med en tjej som gick i min klass. I ettan kan jag inte påstå att vi hade nån speciell vänskap alls, mest det ytliga hej och hur mår du typ. I tvåan blev det lite mer då jag bodde i ett hus med Märtha och tre andra tjejer till. Vet faktsikt inte hur det kom sig riktigt  men där någonstanns började vi umgås mycket mer och det blev många kväller inne på hennes rum eller galenskap runt om skolan. Sen kom då trean och vi hade en gemensam nämnare mellan oss som vän, det var där någon stanns vi "gjorde" oss av med denna "vännen" och fortsatte på egen hand. Och så kul som jag haft de senaste två åren har jag nog aldrig haft.

- Otroliga Partyn
- Pinsamheter
- Planer
- Disskusioner
- Djupa förtroenden

Ja listan kan göras lång! Inte trodde jag att den där tysta lite halvsura (förlåt Märtha men så såg jag dig i början när vi precis träffats) skulle bli min bästa vän? Nu är det så och allt har bara börjat, fler minnen ska byggas, lägenhet ska skaffas och spritflaskor ska sväljas :)






Förr i tiden hade föräldrar många barn, idag har barn många föräldrar..


Hero



Finns det överhuvudtaget "Det perfekta förhållandet?"

Lugnet efter stormen.

Jaha nu har Märtha åkt hem och här ligger jag alldeles ensam och rädd. jag förstår inte hur man kan hinna sakna någon innan personen i fråga knappt hunnit stänga dörren efter sig?!

Aja, helgen börjades med kaffe i Hultsfred. Vidare hem till Daniel för att festa lite. Satt och kollade massa videos snackade strunt och hade allmänt trevligt. Igår vaknade vi båda med insikten om att Paranormal activity 2 gick i Linköping så det var bara att sätta sig i bilen och med GPS gav vi oss iväg. (Okey, va hade karta med ifall att) Till Linköping hittar ju jag men där tar det också stopp.
Stannade på Mcd för lite rast innan vi gav oss iväg igen och faktiskt hittade bion. Men när det gäller Märtha&Mig ska man ju inte tro att något får gå smärtfritt, såklart krånglade parkeringsautomaten så fick nog hålla på en timme där för att lyckas få våran biljett!




Lite väl tidiga blev det att sätta sig på ett mysigt cafe igen, kan ni gissa vad vi drack? Nu börjar jag förstå varför jag mådde små illa igårnatt. Haha.




Så kom äntligen stunden vi väntat på. Hade ju förbokat så platserna var inget att klaga över, tyvärr skulle det ju sitta ett gäng med nyblivna femtonåringar eller nått preics bredvid oss och de hade extremt svårt att hålla klaffen plus ett ett nyförälskat par precis nedanför så hörde man inte idioterna bredvid så var det ett hejvilt slaskande precis nedanför.. Morr!

Filmen var iaf bra! Handlingen är ju lite dryg men för att få mig rädd dög den alldeles utmärkt. Var uppe i taket på golvet och i Märthas knä ett x antal gånger!

Blev såklart ett stopp på mcddriven för en hmm, kaffe kanske innan vi drog hemåt för att med lite tända ljus mysa ner oss i sängarna och somna :) Guud vad romantiskt!!

Men tyvärr har ju allting ett tråkigt slut så nu har hon åkt hem, men den 27 blir det Lazergame och julklappshandling! :) Can't wait!

Take Care!

En gång ska du vara en av dem som levde för länge sedan..




Done!

På nått vis har jag faktiskt hunnit göra allt jag skulle, bortsett från att fixa mig lite men det går ganska snabbt. Finns inte så mycket att göra på ett hopplöst fall! Haha

Märtha messade nyss och delgav att hon var på G! Gudars vad jag har saknat henne, inte min grej att träffa henne en pytteliten stund. Nu ska jag bara försöka övertala henne om bion med som hon lockade mig med. Man kan inte tala om roliga saker och sen inte tro att jag vill göra dem! :)

Ikväll får vi se vart vi hamnar, från ena skogen till den andra. Valmöjligheterna är ju inte så stora här omkring.

Bilden får tala för sig sjäv ;)

 

Vill du alltid ha sista ordet talar du snart med dig själv..


Stress!

  • Städa rummet!
  • Mocka!
  • Fixa inne!
  • Fixa mig själv!


Lite kom ihåg/kom igång lista till mig själv. Rummet klart men den del punkter kvar. Mitt i alla stress kom jag på att jag måste veta hur jag ska ta mig till Hulstfred med och det var ju sådär bra med valmöjligheter. (Kankse skulle övningsköra dit? två löss i en smäll.) 

Nu hoppa i stallkläderna och springa ut i stallet en vända!


Framgång ger vänner, motgång prövar dem!


Förändring?

Hår hårfärg hår hårfärg hår hårfärg..




Gud vilken beslutsångest jag har när jag tittar på mitt hår! Ska jag behålla denna färgen (såklart slinga det nån mer gång så det blir jämt) eller ska jag färga lika mörkt jag hade innan? Jag vill ha nått nytt nu. Lite små sugen har jag varit på denna färgen




Många skulle vara fega om de hade mod till det..

 


Morgonhumör


Kan inte påstå att jag vaknade på den rätta sidan idag! Hade lust att gå ut i stallet och skicka hästarna raka vägen till Mcd, hundarna till någon avlägsen by i Kina och plantera en stor bomb på gården! POFF!

Riktigt så illa kankse det inte var men trött som bara den var jag. Saken gjordes ju inte bättre av att jag kom fram till slutsattsen att jag MÅSTE städa rummet plus restrerande delen av husten om Märtha inte ska få en chock när hon kommer.
Blir att dricka tre liter kaffe så jag kommer igång!


Slutat med visste ni att då jag upptäckte att jag var en trist männsika så kör på ordspråk ist!



Ett brustet rep kan knytas ihop, men knuten finns alltid kvar...


Hemma igen!

Hemma igen efter ett pass Zumba. Känner mig lite lagom lealös i musklerna efter passet, men så ska de va :)

Smet även förbi Gunte en sväng på hemvägen men var så trött så gick ganske direkt. Såklrt hinner jag ju inte ens komma hem förrens jag är pigg igen! Haha lustigt det där.

Såg för övrigt att jag och Märthas syster Elin delade första platsen i hennes tävling! Fick ligga som header hos henne, frågan är ju bara hur länge. På tal om det ska hon nog få hjälpa mig att få till nått mer intressantare när hon kommer imorgon :D Blir att titta djupt ner i flaskorna och vidare mot toan, nej vad äcklig jag är! Haha
Märtha råkade ju även nämna att paranormal activity 2 gick i Linköping på Torsdag så nästan bud på att åka dit och se den!



If you love something, set it free. If it comes back, it’s yours. If it doesn’t it never was…


Zumba

Tror jag är lite efter i tiden. Dagarna brukar bara springa förbi men idag känns det verkligen som att klockan inte går framåt.

Släppte i vanlig ordning ut hästarna vid åtta och var trött som aldrig förr! Fast så känner jag varje morgon jag vaknar -Gud vad trött jag är, såhär illa har det aldrig varit!? Spinga ut och fixa hästarna och marsch ner i sängen igen!!- Tyvärr blir det sällan så för när jag väl kommit ur bingen och ut i kylan är jag klarvaken! Eller klarvaken var nog att ta i men tillräckligt vaken för att inte sova igen!


Ikväll blir det en repa till Hultsfred för att köra lite Zuummbaa :)

 

Det är faktiskt riktigt roligt och någor jag verkligen kan rekommendera alla att testa på!

 

 


Besök i Kalmar!


Igår blev det en spontan resa till Kalmar för en kaffe med Märtha! Ja ni läste rätt, jag åkte 12 mil för att sätta mig på ett så flott ställe som Rasta för att surpla två koppar+en muffins med henne. Saknar man någon så gör man & kommer då chanesn nerdimpandes framför näsan ja då får man ta den :)


Som det ser ut nu kankse hon kommer till mig redan imorgon för ett återbesök! Men då är det nog inte kaffe som står på dryckeslistan ;)


Take Care!


RSS 2.0