Barnvakt.

Hej alla julrunda vänner!

Haft fullt upp så inte hunnit ta mig tid för bloggen men nu är jag tillbaka igen. Åkte på att vara barnvakt åt Snuse några dagar nu då "pappa" skulle iväg och jobba. Jag älskar verkligen Snuse men ibland trampar han verkligen på mina nerver med sitt uppmärksamhetskåta beteende. Men ska antagligen bara ha han till onsdag och det är ju inte så jätte farligt.
För övrigt åker jag ju till Märtha på Torsdag! Icke att förglömma :)

Julen spenderades hos pappa med den lilla släkt vi har. Väldigt nöjd med alla julklappar måste jag säga. Den 25 fyllde jag ju även 20 så då blev det ytterligare paket och sedan utgång på metro i Hultsfred. Högt över mina förväntningar måste jag säga då de faktiskt var riktigt roligt där. Kan nog göras om framöver!


Iskallt ute idag med så risken att jag går ut mer än nödvändigt är nog inte så jätte stor. Blir en massa kaffe och mys inne i värmen ist :)



Min Gud har en hammare, din hänger uppspikad på ett kors. Några fler frågor på det?





Dan före den viktigaste dan på året!

Imorgon är det ju Julafton, det har väl ingen missat?! Jag hariaf varit jäättteee snäll så tomten lär tycka om mig i år ;) Jag kan inte hjälpa det men blir lite som en treåring igen vid denna tiden på året!

Steg upp och släppte ut hästarna för att sedan ta lite sovmorgon. Steg upp igen vis halv två typ :O Började hjälpa mamma med att julstäda det sista och ta mig an mitt rum. Nu är det faktiskt riktigt mysigt här, lite julsaker lyckades jag med få upp, brukar aldrig orka med sånt annars då det bara är jobbigt att ta ner det igen.


Igår var det glöggkväll med Evelina, Sarah, Stella, Rebecka och Marcus. Jätte mysigt! :)


Starx iväg till flickorna igen för att tjuvstarta lite julklappsöppning. Lär ju inte hinna ses imorgon så får ta det idag!




Take Care!


Upp och iväg!

Upp och släppa ut hästarna i vanlig ordning sen in för att dricka kaffe och kolla på blocket!

Umgåts med Amanda och Ewe hela helgen, mycket trevligt måste jag säga :)


Hinner inte skriva mer nu ska strax iväg med Danne på ett trevligt uppdrag ;P


This is it!

Take Care!


Bilder!

Tänkte slänga upp lite roliga bilder från våran trevliga middag i Kalmar på Thai Silk eller vad det hette. Inte så värst smaskig mat vill jag påstå. Är i övrigt inte så jätte förtjust i kina mat heller..

Som jag säket nämnt tidigare så var ju Märtha tvungen att med sin tur lyckas tappa mobilen rakt ner i såsen på sin tallrik! Joel och jag vek oss av skratt vill jag lova medans resten va resturangen blev knäpptyst! Haha

Kan ju inte påstå att man blir sugen när man ser denna bilden.

Märtha åt hela sin mat med pinnar, inte illa! :)


Joel såg otroligt sugen ut :P

Haha Märthas egna mobile alá vitelöke ;)


Seg uppdatering

Sorry att jag inte bloggat nått alls, men har inte haft lust och igår när jag väl hade ett ryck så kan ni ju ge er på att blogg.se krånglade!

Kan ju börja med att graulera mig själv till körkortet. Trodde aldrig jag skulle fixa det men nu har jag det äntligen! Sen om jag kan köra bil är väl en tolkningsfråga ;) Haha



Take Care!


Hemma.

Som ni säkert märkt var ju uppdateringen inte den bästa, men har man varit hos Märtha så har man ;) Finns inte direkt tid att sitta vid datan där plus att när jag kommer hem är jag oftast så trött efter alla upptåg att jag behöver rehabilitera mig lite!

Helgen var superkul som vanligt & alltid lika deprimerande att komma hem igen. I fredags blev det lite vanligt spring på stan för att fixa julklappar, brände allt för mycket som vanligt så hoppas alla blir nöjda med sina respektive paket. Speciellt Danne!
Sen vidare hem till Märtha för att göra det vi gör bäst; Kela med katter och dricka saft!

Så klart åkte myskläderna på snabbt som attan, behöver man inte vara fin så behöver man inte ;P

På Lördagen var det dags för Lazergame med ett roligt gäng. Begav oss till Karlskrona den här gången. Tyvärr måste jag nog säga att jag föredrog Kalmar då dte var lite roligare där.



Råkade hamna mitt emellan två jättar, eller är det jag som är pygme?

Hem till Märtha igen och denna gången följde Joel med så blev en massa te och snack hela natten innan vi slutligen gick i dank. Hade lite förhoppningar på att få sova ut men de grusades ganska snabbt eftersom Joel var en morgonpigg jäkel och drog upp oss redan vid nio :O

Tyvärr var ju allt det roliga slut på Söndagen så begav oss in till Kalmar igen för ytterligare julklappshandling och lite mat. Kände att detta inlägg blev väldigt långt så återkommer om ett tag med fortsättningen på den roliga middagen ;)


Take Care!


Calmareee!

God Morgon :)

Klockan ringde vid 7 men var tvungen att ligga kvar en halvtimme till innan blodsockret kunde börja vandra runt i kroppen! Ut till stallet för att mocka och släppa ut hästarna innan jag satte mig här en sväng!

Idag ska jag som nämnt åka till Kalmar och träffa Märtha! Har saknat henne nått enormt så kommer nog bli en superdag med en massa kaffe snack och julklappshandlande :) Imorgon blir det lazergame i Karlskrona visst, var nog tänkt kalmar först men tydligen hade karlskrona lite häftigare miljö.
Skulle tagit tåget vid tolv först men har en del att fixa så mamma sa att hon kunde köra mig till två så får ta det tåget ist.

Måste lägga en hårinpackning i mitt skatbo, färgade det igår igen till en brunare nyans för jag kunde verkligen inte se ut som en avhuggen morot! Kan ärligt säga att jag ångrar att jag ens gav mig in på att färga, var faktiskt nöjd med den slingade blonda färgen jag hade från början :/ Men får låta detta vila ett tag nu (en vecka?) nej men en månad minst så det hinner återhämta sig för just nu är det under all kritik!

 Dags att börja med allt som ska hinnas med nu kankse om jag inte ska få full panik en halvtimme innan tåget går ;)


Take Care!


Blini!

Satt och kollade runt på yt och hittade detta klippet, Blini var visst med i det också :)



Arbetsförmedlingen

Vaken och uppstigen sen klockan åtta. Man kan nog säga att mitt liv ser ut så varje morgon ;) Upp, ut till stallet för att fodra och släppa ut hästarna sen in och sluka några liter kaffe!

Ska till arbetsförmedlingen vid två, trodde jag skulle behöva ta en buss redan vid tio över elva men som tur är kunde Ted köra mig. Inte lust att sitta där inne i flera timmar och vänta på ett helt klart oviktigt och meningslöst möte..


Imorgon blir det Kaalmar igen! :D Märtha får hjälpa mig att rädda mitt hår (om jag nu kan vänta så länge haha) och på Lördag blir det lazergame. Som vanligt lär det nog också slinka ner något lite starkare då det liksom hör till. Vi umgås inte så bra nyktra ;) Blir nog även en koll på stan efter de sista julklapparna, har en förmåga att alltid vänta till sista minuten.




Lady Gaga

 

Im not sure the best way to say this
But I cant pretend to love you no more, babe
This Ferris wheels got me crazy
Maybe the second time around is not meant for us, baby


Ridtur!

Var ju ute på en mysig ridtur med lillan för någon dag sen. Jäklar vad taggad hon var kan jag lova :)

Hårig till tusen ;)


<3


Misslyckandet!

Ja ibalnd måste man ha lite självdistans så här kommer lite bilder på min "heta" hårfärg!



Fortfarande lite blött. Underhår.

Behöver jag ens säga nått?


Underhåret i torrt tillstånd..


Inte den mest lyckade färgningen kankse :P


Bad hairday!!

Hejsan hoppsan!

Sov lite väl länge idag, men det förtjänade jag efter gårdagen. Tänker inte gå in närmare på vad som hände eller vad jag gjorde. De som ska veta, vet!
Hur som helst var det inte min bästa dag, plus att jag skulle envisas med att göra en färgning av håret med. Har ju haft en del blonda slingor sen tidigare men eftersom att mitt hår var så mörkt innan var underhåret fortfarande mörkt så tänkte att vi slänger in extra med slingor där.
Tyvärr hade jag fått tag i en jäkla färg så resultatet blev inte så värst...Snarare BLONT! Underhåret är verkligen platinablont! Ser ut som en blandning mellan pippi långstrump och en kanariefågel! Ni som känner mig vet ju att jag är känslig med mitt hår och detta var verkligen grädden på moset! Detta får nog vila en dag eller nått sen måste jag färga det igen. Frågan är ju bara till vad? Får nog bli nått ljusbrunt..


Idag har det inte hänt mycket alls, vaknade med världens mensvärk. Snart pallra sig ut till stallet med för att få lite ny energi.


Bilder på frillan kommer senare eventuellt ;)


Söndag

Hejsan!

Sov i Hultsfred inatt. Märtha kom ju som nämnt hit för några liter kaffe och en massa prat :) Lite seg startat som vanligt men när vi väl kommer igång finns det inget stopp. Som vanligt när vi väl hade kommit in i de mest heta samtalsämnena så var hon tvungen att åka. Men nu är det ju bara en vecka kvar innan vi ses igen! Då blir det lazergame, och eventuellt lite julklappshandel och såklart lite alcohol med ;)


Ska käka nu så återkommer med mer uppdatering ikväll!


Take Care.


God Morgon!

Steg upp vid åtta och fixade ut hästarna. In igen och sluka några liter kaffe för att hålla humöret uppe. Idag är det ju inte en helt tråkig trist dag som vanligt, för idag kommer Märtha och hälsar på. Blir kaffe och massa snack och eventuellt ett stopp på kina för att lyxa till det med lite "romantisk middag" ;)


Tänkte käka lite frukost strax sedan ut till stallet för att mocka och rida en sväng med Blini. Hon har ju stått ett tag så blir nog en ganska lugn tur. Snön går ju upp till knäna på henne så jobba lite får hon allt.


Nehe dags att sätta lite fart så allt hinns med, Take Care

Haha

Om detta klippet är äkta är det nästan lite synd om paret, men jag kan bara inte sluta skratta!


Pitbull

Glömt slänga upp denna men lätt en av mina favvo-partylåtar!


Paradise

Nyss inkommen från stallet efter att ha fixat hästarnas vatten, jobbigt nu på vintern när det fryser i stallet så måste bära inifrån huset. Är man lite svag som jag kan det bli ganska tungt ;P


Kvällen kommer spenderas hemma då Ewe&Sarah är bortresta och Hultsfred inte direkt är nått alternativ. Men jag kan ta en tråkig kväll för imorgon kommer ju Märtha :) :) Blir massa kaffe och snack, hon stannar bara ett tag men är inte så länge kvar tills min beräknade resa till henne heller!


Snart är dagen D här och jag är skapligt nervös vill jag lova, men efter det är det inget som hindrar mig från att flytta :D


Paradise hotell 2010


Stopp!

Kan det inte bara sluta snöa? Tror bannemig att det har snöat konstant sen det först började för typ..en eller två veckor sedan. Om männskligheten ens tar sig ut ur huset snart är frågan. Brukade det vara sånna här vintrar förr innan jag föddes eller är det nått nytt miljöförstörings-jorden går under 2012-fenomen?

Igår var jag i Linköping och körde med körskolan. Hade förväntat mig kaoz men det gick faktiskt bra. Inga döda, inga överkörda. Hade förväntat mig att det skulle vara snorsvårt med alla stopplysen och dubbelfilga rondeller osv, men jag klarade mig! Kan dock intyga att jag lär inte köra där i första taget efter att jag tagit mitt körkort.


Idag händer nog inget speciellt. Funderar på att dra en tur i snön med Blini. På tal om henne cutade jag av hennes man igår :O Eftersom hon är arab har jag ju låtit henne ha lång man fram till unigäfär en decimeter innan öronen, men nu hade hon mördat hela manen med kiss, snö och en jäkla massa tovor. Fick en bild i huvudet att hon skulle se så snygg ut i lite kortare/ryckt man. Men eftersom den var så lång och jag misstänker att hon inte är så "ryck" vänlig så tänkte jag som så att jag klipper den halvkort först och sedan när hon återhämtat sig från chocken så kan jag rycka. Och ja vad ska jag säga, resultatet blev inte lysande precis. Hackigt, ojämt och fruktansvärt är bara förnamnet! Stackars häst!.. Men det växer ju ut :)
Sumeringen av detta blev- Klipp inte manen om du inte kan!

Så finns det nån där ute som är van att klippa/rycka som har nått tips på hur jag kan få henne att se normal ut igen? ;)


Take Care!


Bloggras!

Sorry att jag inte bloggat på alldeles för länge, men har verkligen inte haft nått att skriva om eller nån insperation alls. Jag skyller detta helt och hållet på snöfan! Visst, det var mysigt när det precis kom men nu? Snö upp till knäna, 19 minus ute och snöstorm till och från! Nej bläää. Mitt humör sjunker till existensminimum när det är såhär!

Gjorde halkan igår ochså frusen som jag var efter prommisen dit och tillbaka har jag nog aldrig varit. Trodde verkligen jag skulle få kallbrand! Imorgon väntas stadskörning, hoppas att det är någorlunda skottat/saltat/sandat.


Men i allt detta klagande och annat så finns det ett litet ljushål, Märtha kommer förhoppningsvis hit på (hmm, var det Lördag) och ljusar upp min tillvaro :) Saknar na' så det är sjukt!


"Allt som vi verkligen älskar är oersättligt, och allt som vi kunnat tänka oss ersätta har vi aldrig i sanning älskat"



RSS 2.0