Kaalmar imorgon :D

Yes, imrogon får jag äntligen träffa Märtha igen! :D Ska verkligen bli jätte skönt att komma härifrån ett tag! Det värsta är ju att varje gång jag varit i kalmar känns det alltid extra trist att komma hem igen. Läängtar verkligen tills jag kan flytta dit på riktigt och "lämna det förflutna bakom mig". Jag vet att det kankse låter lite konstigt, men när jag väl har flyttat vill jag inte komma hem igen. Då vill jag bara glömma allt som har med mitt liv här att göra.
Känns som att jag inte har nått att hämta här och att jag inte får utlopp för den jag verkligen är. Nej jag säger bara kalmar, krimhall, lägenhet, fester, jobb, träning och körkort! Det blir mitt nya liv ;D

Snart lördag med och då drar vi! Jag vet inte vad jag ska säga om det men har en stor känsla av att detta kommer bli det sjukaste på läänge! Nu är bara frågan vad man ska ha på sig och vad man ska packa med :o
Har inte packat ner ett enda plagg än så nog snart dax att börja.

Fick ett extremt rop på varm oboy så ska nog fixa de :p

Har du inte levt mitt liv ,vet du ingenting
Se mig bara där jag står ,önska inget mer
Har du inte levt mitt liv, vet du ingenting
Ta min längtan här och nu ,men önska inget mer

Märtha som tipsade om bra låt ;)

Take care

Måndag

Idag var jag uppe redan vid åtta! Tänkt att försöka ändra på mina sovvanor som den sensate tiden har varit till klockan två om dagarna.

Ensam hemma hela dagen så tänkte försöka att göra nått nyttigt här hemma :)

Lördagen spenderades med trevligt sällskap inne på relaxen med en massa alcohol och bubbelbad!

Läängtar massa till helgen! Kryssníngen är såklart jätte efterlängtad men mest är det nog att få träffa Märthis igen! Alltid en viss känsla när man sitter på tåget och de säger att nästa station är kalmar och man vet att där står märtha och väntar på mig :D Efter kryssningen ska anatagligen mamma med iväg på kryssning så då är det Märtha som får komma upp hit ist och göra skogarna osäkra med mig ;)

Nehe nu blir det att ta tag i dagen och göra nått av den :P

Take care!

Cheryl Cole-Fight for this love

Klockan är snart halv tre och jag är pigg som en mört!
Suttit och pratat med Märtha i tele ett tag som vanligt. Körde "hitta minst 20 pökvänliga negrer inom 5 min" och kan ju säga att det nog inte ens tog fem minuter ;) Blev ju dock mycket svårare att hitta 20 vita snubbar. Kom upp i elva sen gav jag upp!
Kvällen spenderades som vanligt hos G med risk och för mycket kaffe. Måste nog ta det lugnt med det spelet snart för känner att jag börjar bli en dålig förlorare?! haha

Försökt ringa körskolan med men inget svar så imorgon är det jag som tänker telefontrakasera dom om och om igen.

Kan bara inte släppa att snart snart snart ska jag och märtha iväg på kryssning. Tror det kommer bli helt sanslöst!
Sen efter det är det jag som med vänners pepp bestämmt mig för att ändra på visa saker. Som jag skrivit innan står allt för stilla nu och det blir jag sjukt frustrerad och irriterad över så måste sätta vissa saker i rullning.

Nehe nu ska jag göra ett tappert försök att sova. Take care


Fick bli en av varje så ni som ärför det lite ljusare också har nått att dregla över ;)

Måndag

Denna dag har verkligen inte vatt bra. När klockan ringde var jag redan på ett uselt humör. Upp för att åka in till vimmerby och kolla ryggen och sedan åka runt i typ 100 olika affärer. Och jag vet att jag inte brukar klaga men är man på dåligt humör så är man..

Jag vill ha en förändring i mitt liv! Känns som att det verkligen står stilla nu på alla fronter och att jag inte kommer någon vart alls. Orkar inte lyssna på allt beserwiser snack och tjat om allt. Så fort jag kommit igång med allt så sticker jag och då lär ni aldrig se mig här mer iaf :D 
Denna vecka blir det att ta tag i körkortet och ringa körskolan så att det verkligen blir av!

Nehe nu hade jag tänkt försöka sova en sväng och se om jag vaknar på rätt sida sen drar jag antagligen till G en sväng.

Nu tror du säkert att jag hoppas på nått som aldrig ska bli av,
 men jag har aldrig lyssnat när du lovat aldrig ställt några krav..

10 % finns alltid kvar! ;)

Oj då! var visste ett ganska bra tag sen jag skrev här :O Inte bra!

Vet inte riktigt vad som är viktigt att nämna och inte ( eller lämpligt ), men kör på om de som hänt den närmaste tiden!

Börjar väl med nyår som spenderades hos Märtha ofc :) Kom ner på nyår utan att ha några partykläder på g så blev att springa kalmar runt för att hitta något som kunde passa för kvällen. Efter det blev det hem till Märtha och börja förbereda oss. Tiden flög såklart i väg så blev inte så mycket till förfest. Sen in till det fördömda Bistrobar ( ja, jag vet att vi inte skulle gå dit mer men vi har upptäckt att det är som vårat andra hem ) Var jätte mycket folk och fart där så blev en hel del danser.
och som vanligt kan vi ju aldrig gå från bistro utan skandaler. Denna gång var det min tur! Skulle gå lite snyggt ner för trappen trodde jag när mina skor helt plötsligt bestämde sig för att gå sin egna väg och där satt jag och såg dum ut! Plötsligt tog någon tag i min arm och på vägen upp från golvet skymtade jag en bricka där det stog vakt på. Jaha tänkte jag, nu är kvällen slut för min del men bra som jag är på att ljuga förklarade jag att det är mina skor det var fel på. Efteråt kan man ju fråga sig om han trodde på de? ;)

Eftersom att det är Märtha&Elina vi pratar om kan ni ju säkert även lista ut att vi såklart missade tolvslaget. Vart vi var eller gjorde då är en olöst fråga. Men sånt händer när man är inne i dimman :P
Märthas föräldrar var snälla och hämtade oss fram på småtimmarna efter att vi sjungit en massa fina låtar för hela kalmar.

Dagen efter blev det att dra in till Nybro för att sola och fika. Mycket skönt!
Skulle haft en lugn kväll på Lördagen men mitt i allt var ju Märtha tvungen att få ett partyerbjudande och vi sviker ju aldrig flaskorna?! Haha så blev att dra in till kalmar och kolla läget på O'learys med Ida A. Trevligt men lite för lugnt för Märtha o mig så vi tänkte dra in på the rock och kolla läget men hann ju inte ens nerför trappen innan vissa ansikten från gårdagen var tvungen att visa sig så blev att sätta klackarna i backen och kubba järnet ut igen och i på Bistro där det var lugnt..Trodde vi iaf. Denna kvällen blev dock mycket bra utan allt för mycket konstigheter. Märtha fick chansen att reda upp visa viktiga saker medans jag höll mig undan och även försökte hålla sliska typer på avstånd! Blev buss hem och rakt ner i sängarna.

Men som alltid finns det ju en dag som jag måste hem. Så nu är jag hemma i trista storebro igen! Som tur är har jag ju Ewe som kan lysa upp vardagen lite :)

Nu taggar jag för fullt inför kryssning med Märtha den 30/1 :D Får ängna en tanke till min stackars mamma som inte vet vad hon ger sig in på när hon släpper iväg mig. Funderar faktiskt starkt på att ta med mig en simmring för att vara på den säkra sidan :P

Detta blev visst lite långt, måste uppdatera lite oftare så att det blir kortare!

Take care :)

Nu väntar jag bara på dig..

RSS 2.0