Löördag

Inte så mycket att hurra för egentligen då mitt liv på helgerna är ganska trist. Har ju pållarna att tänka på så inte så lätt att bara dra iväg hur som helst.

Var iväg hos Gunte en sväng igår innan jag drog hem till sängen, pratade med Märtha om min kommande flytt. Och jag kan inte vänta, fy fasiken vad jag önskar att allt var klart så jag kunde dra på en gång!
Så trött på Storebro så det inte är sant. Vill känna lite stadsluft ;)


För övrigt går mina tanker mest runt vad jag ska önska mig i julklapp i år. Jag vet att jag är 20 och borde kommit över det där stadiet men nej, jag älskar julen och alla paket. Är nog värre en ett barn när det kommer till paket!

Funderar på att vara praktisk och önska mig presentkort på typ Ikea så jag kan inhandla saker till våt blivande lägenhet :) Men det blir ju lätt tråkigt i längden så en del annat ska jag nog med komma på!


Visste ni att: Jag är hörselskadad och borde ha hörappareter egentligen?


Take Care!

Tillbaka i ruta ett!

Ja som ni kanske läst om tidigare så har vi ju en hund vid namn Rex hos oss. Han anföll ju mig och min häst för ett tag sedan när vi var ute och red. Så vad ska jag säga? Att det inte går att lära en gamal hund att sitta. Tillbaka i ruta ett, dock var det ett får denna gången. Och jag kan ju säga att den kom inte lika lindrigt undan som Blini...

Har för övrigt suttit och pimplat kaffe hela morgonen. Grymt trött imorse när klockan ringde! Brukar inte ha så farligt morgonhumör men idag hade jag inte vaknat på rätt sida :P

Planerna för dagen ser ut som så att jag ska ge mig ut till stallet och fixa sen iväg på en sväng med Blini :)

Verkar inte som att det blir Linköping i helgen tyvärr så sadeln får vänta. Men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge.

För övrigt grymt sugen på detta träns, fast i svart. Önska mig i julklapp kankse? :)



Take Care!

 


45

Ibland undrar jag varför det ska vara så svårt att veta vad man ska blogga om. Jag menar, jag har ju hur mycket tankar och funderingar som helst men på nått vis känns inget av det relevant att skriva om i bloggen.
Kankse borde börja med det och se vad folk tycker? Köra en liten nystart på detta och börja skriva om mer intressanta saker? Eller ja sånt som jag tycker är intressant iaf ;)

Kan ju börja med mig. Eftersom jag har det tråkigaste bloggutseendet världen någonsin skådat är det ju inte lätt för folk att ens få en halv uppfattning om vem jag är. Så nu kör vi!

Mitt namn är då Elina Wangenholm. Jag är född och uppvuxen i en liten håla vid namn Storebro som ligger i Småland. Antagligen ingen som vet var det är men det ligger precis mitt emellan Vimmerby (astrid lindgrens värld) och Hultsfred (föredetta festivalplats). Jag bor fortfarande hemma med min mamma och hennes kille/man, välj själva vad ni vill kalla det. Vi bor på en gård där vi har en del djur, tex katter, hundar får och hästar. Gick gymnasiet i Kalmar på ingelstorp med inrikting häst. Var mitt stora intresse då trodde jag ville jobba med det plus att jag ville komma så långt bort från Vimmerby det bara gick då det enligt mig är den största skithålan jag någonsin satt min fot i. (Varit mobbad i princip hela min skoltid här hemma) (Kanske nått att ta upp i bloggen och propagera för?!) Tog studenten 2009 och har sedan dess varit väldigt lat och inte gjort ett piss med mitt liv. Nu äntligen har det som först börjat rulla igång lite med körkort och planering av flytt. Mitt liv går just nu mest ut på att fixa färdigt körkortet och sedan ta mig härifrån för att så småningom utbilda mig till socionom.

Det var lite snabbt och ytligt om vem jag är. Ska försöka komma på mer intressanta saker fram över!


Take Care!


Lev ditt eget liv, för du ska dö din egen död..


45

Morsning!

Sitter hos Gunte för tillfället och tittar på Criminal minds. Negern i den serien är ju inte lite snygg! Ewe och jag satt och pratade lite om flyttplaner och shit vilket ryck jag fick nu igen. Vill bara ge mig iväg nu! Men kan ju trösta mig med att det faktiskt är lite närmare nu än vad jag trodde innan.
Sen bör ju tilläggas att inget blir som man tror/planerar, så har jag siktet inställt på att komma iväg runt januari så lär jag inte vara iväg förrens augusti nästa år :/ Men hoppet är ju det sista som överger en ;)

På Lördag blir det eventuellt att åka och kolla på en sadel med mamma i Linköping! Är verkligen gald för det då jag verkligen har velat ha en ny länge! Blir en dressyr sadel från hööks.


Inte den dyraste men är ju inte så seriös i dressyren utan mer åt hobbyhållet :)


Nehe nu hojtar Ewe om att hon ska dra hem så hänger på. Slå en pling till Märthis med!

Take Care!

44

Nu har visst dagarna sprungit iväg igen utan att jag har bloggat. Det är nog inte meningen att jag ska vara bloggare ;)

Igår tog jag tåget ner mot Kalmar för att kolla runt lite på stan och pimpla kaffe med Märtha och Joel :)
Hittade såklart en hel del som fick följa med hem, ja med andra ord hittat jag massa sakersom tyvärr inte min plånbok gillade så fick välja med omsorg. (När jag blir stor ska jag bli miljonär) Har inte ens vågat kolla mitt saldo på kortet än! Illa! :P

Kvällen avslutades med buffé på ett ställe som heter Zorbas. Grekiskt och jätte gott! Satt nog där i två timmar och bara åt och pratade. Tyvärr har ju alla roliga händelser ett slut så tog tåget hem vid 21:20. Ett tag trodde jag inte ens att jag skulle komma hem. Först stannade vi extra länge i Blomstermåla för att det var nått fyllo som hade tagit fel tåg och fick hämtas med ambulans. Sedan fick vi stanna igen för att motorerna och växelspakarna krånglade. Usch vad jag blir less på det!

Idag har jag inga jätte spännande planer. (kan bero på att kaffet var slut när jag steg upp så hela dagen blev förstörd) Råkade visst ha "mensvärk" för att slippa arbf, finns inge drygare männsikor än dem. De vill träffas och prata hit och dit men när man väl kommer har de inget vettigt att säga med än; jaha, mm, okej. Så kände att nått mer intressant än dem kan jag nog hitta på ;)


Visste ni att: Under min hästperiod har jag haft 5 olika hästar, men bara en av dem är kvar från början!

43

Vaken och redo för dagen! Steg upp runt elva och börja klunka i mig den obligatoriska morgonkaffet. Väldigt viktigt annars vaknar jag inte på hela dagen inbillar jag mig.

Igår blev det att dra en vända till solariet sen ner i en välbehövligdusch så nu är jag på topp igen :)

Minns inte vad jag skrev om när jag bloggade sist och orkar inte kolla heller, men helgen kan summeras som riktigt kul,. Blev lite dricka hos Gunte med Ewe :) Var lite orolig att jag inte skulle hitta hem men lyckades tillslut! Haha, skaplig huvudvärk dagen efter men det var det värt!


På Onsdage eller Torsdag blir det nog en dagstripp till min bästa Märtha! Läängtar! :D


Visste ni att: Jag har opererat bort min polyper i näsan när jag var liten. (Vet inte om det stavas så)
( Och att de är bortopererade hjälper inte mot min snarkning) ;)


Take Care!

42

Såg att min blogg visst varit extremt trist de senaste inläggen. Först hade jag skrivit ett långt som jag skulle publicera men då laggade datan så tappade liksom motivationen där!

Nu är jag iaf äntligen hemma efter en låång dag sittandes med en blyertspenna i ena handen och den andra gnuggandes geniknölarna. (Tror dock inte det hjälpte) Har nämligen haft premiär på högskoleprov idag, och ja vad ska jag säga? Det flöt ju på ganska smärtfritt bortsett från mattedelarna. Fy fan vad hemsk jag är på matte. Vad är 1+1, nån? Haha nej riktigt så illa är det inte men de var riktigt hemska tal man skulle räkna ut. Tur att jag är så bra på att imrovisera då ;)

Ligger för tillfället och lyssnar på Melissa Horn, och varför i hela friden slutade jag lyssna på henne. Hon är bäst på att skriva de rätta låtarna :)

I veckan som kommer har JAG bestämt att jag hur eller hur ska ta en dags tripp till min älskade Märtha. Kallsvetten och skakningarna efter henne har börjat komma nu! Så måste råda bot på det innan jag trillar av pinn!


Käka snart sen ut till stallet för att fixa hästarna, sedan blir det nog Gunte en sväng!

Take Care!



Visste ni att: Jag har aldrig brutit ett enda ben i kroppen!



41


Testar bara om det funkar all lägga upp saker i bloggen då den hade nått ryck nyss.

Låten är ganska söt :P

40

Test!

39

Hört denna innan man aldrig lyssnat på texten! I mina öron himla fin låt :)


38

Jaha även denna morgon kom jag upp tidigt! Vakande och var trött som aldrig för men som vanligt när man blivit en isbit på väg till & från stallet så är man klarvaken sen!
Ringde Vet med och på Måndag är det jag som måste ha en transport och köra in fisen till vimmerby för en kontroll av munnen. Kan ju bara säga lycka till, för tror inte att damen kommer uppskatta att åka transport!

Har stora funderinagr på att powernapa en stund nu på en gång för råkade höra att jag kankse hade turen att få hjälpa til och putsa fönster. Suck!

Take Care!


Visste ni att: Jag har även någon konstig fobi för att diska hemma hos mig? Inga problem att göra någon annan stanns mer än just hemma :P




Blinis snygga pappa Dali SS :)

38

Morsning! :)

Sitter med Sarah&Ewe hos Gunte men ska strax dra hem. Steg upp tidigt idag men, ja jäklar tror jag börjat komma in i det nu ;) Tog bussen in till stan för körlektion. Fick köra med killen (ingen aning om vad han heter) och jag kan ju inte påstå att jag tycker han är så värst bra att köra med. Han sitter lite i sin egna värld och rätt vad det är kan han säga sväng höger/vänster. Man hinner inte med han riktigt.
Fick testa på att tvärnita idag och det var lite läskigt måste jag medge. Pluggade även teori efter och nu har jag grönat fas B med. :)

Ska försöka ge mig ut på en ridtur när jag kommer hem, om vädret inte blir sämre. Tur jag la på Fisan täcke idag!


Hade ett ryck på Märtha igår med, den jävlen kunde inte svara i mobilen eller på fb så var rädd det hade hänt nått. Ja jag vet att det kan verka löjligt men jag är van att prata med henne minst två/tre gånger om dagen så när hon inte svarar befarar jag det värsta! - Hon har blivit bortförd av en neger! :o Som tur var så hade den lilla grisen visst bara sovit hela kvällen så allt var lugn och ro! (var går gränsen innan man kan ringa till nåns föräldrar och fråga om de vet var personen i fråga är?) inte långt från att jag gjorde det igår ;P

Visste ni att: Om jag tänker på nått obehagligt/äckligt/pinsamt måste jag skaka snabbt på huvudet! För att bli av med tanken typ :P

Take Care!


37

Visste ni att: Man får förbanskat ont i röven av att sitta på en stol en hel förmiddag?

Just detta har jag upptäkt idag då större delen av min tid har gått åt till att sitta och uggla framför denna dumburk :P Det är konstigt att en dag kan försvinna så himla fort, men nu kan jag ju stolt säga att jag har städat huset och fixat hundarna. Mest för att jag ska veta att jag inte slösat bort hela dagen ;)

Tänkte snart dra mig ut till stallet en runda, ska bara hitta motivationen till det också. Blir en kaffe först så jag vaknar till!

Take Care!

I brist på fantasi om bilder. Måste bara passa på att inflika att shit vad Märtha har förändrats bara sedan denna bilden togs. (Till det bättre bör tilläggas, inget illa menat) Plus att jag funderar på om jag ska färga tillbaka till det mörka eller skita i det. Var ju ganska snyggt men sen blir det en lång väg därifrån om jag ångrar mig ;)

 


36

Uppe med tuppen idag med för att fixa ut hästarna. Hade en del planer på att stupa ner i sängen på momangen efter men på nått vis lyckades jag hålla mig vaken.

Kollade runt lite och hittade denna video, antagligen fejk men sjuk var den iaf!



35

Hejsan!

Kan meddela att idag mår jag lite bättre. Fick sova ut ordentligt inatt & slippa höra en massa tjaffs. Men kan nog inte påstå att jag har smält hälften av all skit som hänt, tar nog länge om det ens går..

Problemet med mig när det är tjaffs eller stress är att jag är sjukt dålig på att hantera det. På grund av tidigare omständigheter så får jag lätt ont i magen (Haft magsår tidigare i livet typ) och det känns verkligen som jag ska spy då. Ganska jobbigt för när det väl sätter igång går det inte att få bort genom goda tankar eller nått annat utan det bara finns där. Men just i skrivande stund känns det ganska bra.

Saknar min underbara Märtha mer än någonsin just nu! Som sagt var, hon kan de rätta metoderna för att vad det än är lyckas få mig på bättre humör. Nej det får nog bli en Märtha resa snart igen :)

Idag ska jag övningsköra lite och sedan ta hans om mina älskade pållar. Kan ju inflika att de två också har en magisk inverkan på mig, det spelar ingen roll om jag är stressad eller arg när jag går ut till dom. Fem minuter i deras sällskap och alla problem försvinner! Hästar är balsam för själen. :)

Take Care :)

Visste ni att: Nyåret mellan 03-04 förlåvade jag mig. Dock är jag inte det idag ;P

34

Egentligen är jag inte ens sugen på att blogga. Just nu mår jag väl inte sådär super.
Det är sjukt hur nått kan vända upp och ner på en hel tillvaro. Är bara fruktansvärt irriterad och besviken på människor i min omgivning. Självklart vet jag att det finns idioter och egoister men någonstanns trodde jag nog att det fanns en gräns för det? Men nej, vissa markerar tydligt hur de är som männsikor. Och det är väl både posetivt och negativt.

Jag som person har inge problem med att lösa saker och mötas halva vägen om problem uppstår, men det är tydligt att alla inte kan det utan tror att de sitter på nån jävla pedistal såå mycket högre än alla andra? Nej denna dagen hade jag lika gärna kunnat hoppa över, helst hela veckan.
Jag anser att vissa saker säger man och andra håller man käft om. Men visst, vräk ur er all skit men tro inte att jag glömmer det i första taget...


Jag tror det kallas 40-års kris?!

Precis så känner jag för dig..


33

Kankse jag som är blödig men kan inte sluta lyssna på denna..

 

"Glöm aldrig vem du är"


32

Jaha var ska jag börja? Händer ju ofta inte mycket i mitt ganska trista och händelse lösa liv, men sen rätt vad det är så kommer allt på en gång. Och det betyder ju inte att det är nått positivt :/

Hade ju min check lista klar här på bloggen och han så långt som till ridturen (som jag tänkte ta innan Hultsfred)
Mamma skulle hänga med ut och gå med rex, och ja behöver inte gå in på detaljer men slutade med att jag flög av när Rex får ett infall och anfaller Blini. Både sticker iväg och mamma och jag spriner efter. Så rädd som jag var när jag kom in på stallplanen har jag inte varit på länge. Kan säga att jag ärligt trodde att jag inte hade en häst kvar längre. Allt slutade ändå så lyckligt det gick, Rex kom springades så jag kunde låsa in han i stallet och leta reda på en chockad och genomsvettig Blini som tack och lov kom undan med ett rejält sår i flanken och småsår på bakbenen...

Vet inte varför han gjorde såhär, det var ju inte precis vad man väntade sig av "människans bäste vän". Hur som så är disskusionerna igång om för&emot att ha honom kvar. Får se hur detta slutar..


För det lite mer positiva så har jag nu bokat in alla körlektioner plus uppkörningen o de. Håller bara tummarna för att detta ska gå (på) vägen ;)

Nu blir det ut och mocka!

Visste ni att: Jag hatar emos?
Take Care
.

31

Godmorgon!

För att kompensera upp mitt sovande igår tog jag mig i kragen och steg upp runt åtta för att släppa ut hästarna, och efter detta har jag hållt mig vaken! Har lite saker som ska fixas idag är det tänkt så ska fundera ut hur jag ska få ihop tiden, för ibland hjälper det inte att man går upp tidigt. Timmarna springer iväg iafpå nått mystiskt vis.

Planen ser nog ut så här

  • Mocka
  • Duscha
  • Rida, nu eller senare?
  • Åka till Hulstfred och fixa praktik+ett pass om jag är jäkligt duktigt!

 

Och jag vet att detta kankse inte verkar vara mycket att fixa, men är man sölig och lat som jag blir det lätt ganska mycket ;) Nehe dags att ge sig ut i stallet på en gång om det ska hände nått överhuvudtaget!

Visste ni att: Jag har ägt min shettis Lukas i 13 år!

Hade tyvärr ingen bättre bild, får fixa det :)


30

Denna dagen har väl inte varit den längsta i mitt liv. Steg upp vid åtta för att släppa ut hästarna tillbaka in i värmen för att dyka ner i sängen. (Jag vet att det är det sämsta man kan göra men jag kan inte låta bli!) Vaknade upp runt tolv för att upptäcka att jag hade en fruktansvärd mensvärk så då drog jag täcket över huvudet och sov till halv tre! :O Inte bra!
Vill intala mig om att jag ska börja vara vaken efter att jag fixat med hästarna, jag menar det är ju inget ovanligt för en normla svensson, men på nått vis är det inte lätt för mig..

Lite träningsvärk kan jag jag ju passa på att klaga över med efter träningen igår! Plus att det är nått fel på vänstra foten. Gör grymt ont såfort jag ska stå på den. Undrar om det kankse har att göra med när Blini ställde sig på den förra sommaren? Foten var typ blå ett halvår efter. Kanske fick en spricka som gått upp igen, om de kan det?!

Aja, ikväll är det ju äntligen Kungarna av Tylösand igen! Mååste ses! :D

För övrigt ska jag nog testa att börja köra "Märthastyle-visste-ni-att, fast om mig själv". Alltid lite kul att se vad man kommer på!


Visste ni att: Jag har fobi för kall mat?

29

Nu har jag äntligen kommit hem från stan. Haft körlektion så fick masa mig upp vid halv åtta för att även släppa ut hästarna! Trodde jag skulle få en smärre hjärtattack när jag närmar mig stallet och ser Blini i hagen! Hann nog tänka tusen tankar, hur hade hon kommit ut, klättrat ut genom ett fönster?, dyngstacken? Kom in i stallet och upptäckte att alla hästar hade fått gå ut. Idah som har Easy här måste vara en morgonpigg jävel eftersom jag misstänker att det var hon som varit och fixat ut dom.
Men i fortsättningen vill jag nog ha ett sms innan så jag vet vad jag har att vänta mig när jag kommer fram ;)

Körningen idag gick förövrigt över förväntan. Tränade på att parkera och så pjåkig var jag inte ;P Så klockan två ringer jag och får mitt körkort upp planerat! Hjäälp!


Nu blir det lite kaffe och sedan ut i stallet för att kolla av hur grislisa har haft det i boxen :/ Lär ta sin lilla tid om jag känner henne rätt!

Usch, finns det någon som vill ha vinter?!


28




"Enligt legenden skapade Allah de arabiska hästarna med hjälp av de fyra vindarna. Araberna fick sin ande från Nordanvinden, styrka från Sunnanvinden, snabbhet från Östanvinden och intelligens från västanvinden. Medan han gjorde detta sa han: "Jag skapar dig, araben. Vid din pannlugg binder jag Seger i strid. På din rygg sätter jag rikedomar. Jag fäster dig som en av Jordens Skatter. Jag ger dig flykt utan vingar."






"När Allah skulle skapa Hästen, sade han till Sunnanvinden, -Jag vill göra en varelse av dig, Förtäta dig. Och vinden förtätade sig. Strax uppenbarade sig ärkeängeln Gabriel och tog en handfull av stoftet och gav det till Allah, som av det skapade en mörk fux. Och han sade: Jag benämner dig Häst, jag döper dig till arab och jag ger dig myrans rödbruna färg, jag har hängt lyckan i din pannlugg, du skall vara de andra djurens Herre. Män skall följa dig vart du går, du skall vara lika snabb som förföljare som i flykten, rikedomar ska forslas på din rygg och du skall bringa lycka med dig. Sedan gav han hästen ärans och lyckans tecken, en vit stjärn i pannan."


27

Hej hopp!

Mamma fyller år idag så har precis ätit tårta, jag menar vad hade en födelsedag varit utan tårta? Det är ju enda anledningen till att jag firar andras födelsedagar! För min egen del firar jag ju endast för paketen ;)

Ted åkte precis iväg för att hämta spån då vi inte har lyckats få tag på nån halm än. Så ikväll är det mina pållar som får komma in i värmen. Lukas hade nog klarat att vara ute ett tag till med den björnpälsen men fislisa fryser ihjäl bara av att titta på en termometer som visar under femton grader :P

Ikväll blir det nog häng med tjejerna för imorgon blir det upp tidigt för att släppa ut hästar och vidare till körskolan! Det där med att ha häst har sina negativa aspekter, ex det här med utsläpp tidigt om mornarna då en annan är van att sova till ett!

Har ju även fått ett nyskott i familjen, låt mig presentera: BUDDY!

 

Take Care!


26

Godnatt/Godmorgon!

Här hade klockan sprungit vill jag lova! Danne ringde mig och sa att han redlös satt i Vimmerby då hans "vänner" bara åkt hem utan han! Hmm, hade jag ens kallat dem mina vänner? Svar nej! Så Jimmy Tidman, om du läser min blogg bör du ta detta meddelandet i akt och hålla dig så långt birt från Hultsfred du bara kan imorgon för annars är du död! Och ja, detta är inget hot utan ett löfte! Mohahaha

Även disskuterat angående minkar ikväll. Har ju fattat så pass att det är ett jäkla liv om några som hade släppt ut ett x antal minkar för någon stackars storfräsare. Och tror ni jag tycker det är rätt? Det kan ni vara så jävla säkra på som det bara går. Hade jag själv haft chanes hade jag släppt ut varända min jag kom över! jag ser mycker bättre att de lever några dagar kankse inte ens det i frihet och sedan kolar vippen än att nån jävla gubbe ska ha ihjäl dem stackarna för att kunna sälja pälsen till snorrika kärringar som tror att en äkta päls kan kompensera deras föråldrade utseende! Jag menar hallå, vi lever år 2010 och har kommit på att göra alldeles perfekta fuskpälsar så varför inte använda oss av dem ist? Nej sånt där får verkligen igång krigslusten i mig! Fick jag chansen svär jag på att jag skulle flå alla minkuppfödare plus djurplågare jag bara kunde komma över med ett Stort leende på läpparna :)

Tror minnsan att jag är lite aggresiv ikväll! Molly gjorde misstaget att komma in här och lägga sig i sängen så nu ska jag stänga av datan och släcka lampan och sedan flå henne ;) Haha

Take Care!



( Och ja, jag skojade bara angående Molly. Hon är min älsklingskisse och kommer alltid att vara!)

25

Jaha vet inte riktigt vad som hände men var säker på att jag kastade upp ett inlägg förut idag men det finns inte här och ligger inte i utkast heller så det försvann helt enkelt någonstanns ut i cybervärlden?

Nu är jag iaf hemma och ska strax dra iväg till tjejerna :) Varit ute och ridit på blini med. Fick rida i endast grimma då hennes tänder krånglar lite. Måste faktsikt ge henne beröm för att vara så lyhörd. Dock fick hon ett litet ryck i galoppen när hon insåg att det inte fanns så mycket som stoppade henne ;) Men vi lyckades tillslut med komuniktionen. Kankse blir att fortsättan bettlöst?

Annars händer inte mycket alls. Ska ringa Märtha för att babbla lite strunt med ;D

Take Care

24

Jaha, idag var det ett knata upp vid åtta för att fixa innan det var dags att åka in till Vimmerby för teori plugg och körlektion. Var skapligt trött kan medges. Var vaken sent igår så berodde nog en hel del på det, men inte lätt att sova när man har en massa energidricka i sig :P

Vaknade upp till ösregn med vilket inte gjorde min dag bättre. Har hållt i sig hela dagen och lär väl inte sluta heller. Tror det blir en slödag idag. Tänkte ta ett bad ikväll och kankse dra till solariet en vända med!

Fy satiken vad jag har blivit sugen på att flytta med! Planen såg ju ut som så att jag skulle vara flyttad och klar för länge sen. Men det blir aldrig som man tänkt sig. Hade tänkt att plugga nästa höst i samband med flytten men nu har jag nog kommit på att det inte riktigt är vad jag vill. Blir nog att söka jobb och flytta ner så fort körkortet är fixat sen plugga efter ytterligare nått år.
Men tyvärr finns det ju alltid lite problem som kvarstår. Hur som helst tänker jag inte stanna här enbart på grund av det. Vill jag flytta så gör jag sen får de gå som de vill med resten :)

Take Care!


23

Hejsan!

Nu har jag landat här ingen efter att ha städat rummet! (Otroligt välbehövligt!) Var även ute på en prommis med Blini. Skulle gått i skogen och kollat in avverkningen men var ju full rulle på skogsmaskinerna så lillan höll på att skita ner sig. Sen var ju de andra två vildarna tvungna att smita från hagen så fick släppa in dom i en lugnare hage som inte var så nära de livsfarliga maskinerna :P Tränade lite basic att han ska stanna när jag gör och öka/minska skritt och trav samtidigt som mig! Duktig var hon iaf.

Ville ju inte ha tränset om det nu är hennes tänder som spökar. Veterinären kommer på fredag så då får vi svaret plus att min plånbok kommer krympa till absolut ingenting! Blir ett leva på existensminimum denna månad. Men vad gör man inte för kusen? :P

Trodde jag skulle till H-fred ikväll men blev visst ändrade planer så blir en prommis till gunte en timme eller nått ist :)

Bild frn förra året. Tänkte se vad Blini tyckte om vattnet och det visar hon ganska tydligt? :P

Take Care!


22

Vaknade ganska sent idag men jag tillåter mig att göra det när jag varit i kalmar under helgen! Då måste man få en chans att vila upp sig. Inget ont om att ha varit med Märtha för där hade jag kunat stanna till jag blev utkastad ;) Men jag tror faktiskt att hur bra men än trivis med varann blir man trött efter ett tag eftersom att man umgås så intensivt hela tiden och aldrig går och lägger sig i lugn och ro en sväng. Men som sagt var, jag hade kunat bli utbränd för att få vara med Märtha 24/7. Nästa höst så SVÄR jag på att jag ska flytta ner till henne. Om jag så ska bo i en koja i skogen!

Idag står inget speciellt på shemat. Bort till hästarna en sväng och antagligen till Hultsfred en sväng ikväll. Blev tyvärr ingen Zumba idag men det hindrar väl inte mig från att köra lite hemmaträning? :P


Tänkte slänga upp några bilder från hemvägen från växjö med, inte hunnit lägga in modellbilderna på denna data än!



Take Care :)


21

Jahopp, Back in reality :/
Varit hos min älskade Märtha denna helg för lite fest och modellande. Åkte ner i Torsdags för en lugn dag med massa kaffe och skitprat :)

På Fredagen blev det såklart utgång för oss, drog med bussen in till stan med höga förväntningar på kvällen.
Började som vanligt förkröka i parken innan vi drog oss in mot stan. Helt okey kväll med både negativa och positiva inslag. Drog hem runt två och hade livliga disskusioner på bussen innan vi slutligen var hemma för käk och igenomgång av kvällen.
Dagen efter var väl inte lika rolig när man skulle pallra sig upp tidigt (vilket vi inte gjorde utan försov oss ett x antal timmar) för att kasta sig in i duschen och hem till Roozen innan avärden på Växjö väntade. Mådde väl inte helt super vill jag påstå men efter ett stopp på Mcd ble det genast bätter. Tro inte att fläskdoris missar ett  stopp där ;)
Blev sedan en ganska lång väntan innan sminkningen och fotograferingen kom igång men sen jäklar! Inga dålig bilder tycker jag. Och Märtha har ju det mest fotogeniska ansiktet jag någonsin skådat! Säg vad du vill men så är det!

Tänkte slänga upp lite bilder här med men orkar det inte riktigt nu.

Hade även en egen fotostund på vägen hem och ja, det blev både bra och dåliga bilder ;P


Sen kom ju Söndagen som alla andra tråkiga dagar då det var dags för mig att pallra mig hemåt. Trist som vanligt men nu sitter jag här ensam och rädd och saknar Märtha som bara den. Blir nog ett telefon samtal inom kort sedan sängen!

Take Care!

"Jag kom, jag såg, jag somnade"

20

Mors!

Sitter nere hos Märtha nu :D Hon är inne i duschen så mellan landade här en sväng. Blir inte så mycket data när jag är här annars. Varit hos Elin en sväng och hälsat på hampus. Lånade hennes systemkamera med så vi kan ta snygga bilder imorgon efter modellfotograferingen ;) Vidare till Hanna för en snabbkaffe innan vi gasade för att hämta Lovisa och nu är vi här!

Ska strax börja sminka och klä på oss inför kvällen. Jag har ju en tendens att alltid låta det ta jäkligt lång tid så behöver några timmar på mig.

Ikväll sattsar vi på att gå all in, så mina vänner: ses i dimman ;)


Take Care!

RSS 2.0