Äntligen helg :D

Nu har jag avslutat min praktik på cafeet men ska vara där på Måndag med. Känns jätte trist då jag trivts där.
Kan ju alltid hoppas på att få jobba lite exrtra där ibland :)

Hur som helst var helgen efterlängtad då jag är sjukt trött. Ikväll blir det eventuellt att träffa lite gamla kompisar och festa lite. Ska bara hitta motivationen till de ;P

Och nu är de inte långt kvar tills jag drar till Kalmar igen. Planerna är klara med lazergame och en massa fest. Kommer bli superkul! Men såklart har jag saknat Märtha mest av allt. Låg och pratade igår om allt sjukt vi gjort genom dessa år. Och ja, det känns faktiskt konstigt att tänka att jag kännt henne i tre långa år. Men tiden går fort när man har roligt. Sjukt taggad tills den dan hon o jag blir sambos ;)

Nehe nu ska jag powersova lite om jag ska orka med nån fest ikväll.

Take care!

"Då kommer det vara du som går i solglasögon och saknar nått du aldrig ens haft"

Det är tomma ord som fastnar för att jag låter dem va kvar..

Känns som att det alltid är söndag när jag skriver här, kankse för att jag har så tråkigt och att jag alltid lyckas få lite smått ångest inför måndagar när jag vet att det kommer innebära en massa jobb och då måste skriva av mig lite. Ibland kan jag fundera på hur det kommer bli den dan jag får ett riktigt jobb. Hur fan ska jag klara av att jobba hela veckor om o om igen? Får hoppas det är välbetalt så det finns ett litet hopp i mörkret ;)

Begravning i fredags, alltid jobbigt när man ser personer man bryr sig om vara så ledsna :/ Men det var verkligen jätte fint. Och sen måste jag ju bara inflika med en sak som störde mig väldigt hårt! Jo för att på minnesmiddagen så skulle det ju vara tårta till. Och inte vilken tårta som helst utan den där vita med chokladmouse som de gör på mitt jobb! Smaskens smaskens tänkte jag mitt i sorgen. Men är det någon jävla choklad mouse på tårtan då?? Nej det var de inte! Snacka om att jag blev lite lagom sur, vad är det för bedrägeri? Hmm, det ska jag nog ta mig ett snack om imorgon på jobbet! 

Även hunnit med att rida, och Blini var verkligen på hugget! Älskar när det är lite gas i henne ;)

Nehe nu är det nog dags för mig att försöka sova om jag ska komma upp imorgon!

Take care :)

Ge mig en anledning att stanna, snart kan det vara försent..

Tisdag

Kollade nyss på Twilight. Fy vad jag älskar den filmen. Egentligen tycker jag kankse inte att den är så där jätte spännande eller nått. Men Edwards rollspel är fängslande för mig! Jag tycker egentligen inte han är så supersnygg men nått med hans utstrålning är så speciellt! Plus att han är såå roomantisk ;) Haha

Jobbat som vanligt idag, var lite extra trött men de gick iaf. Sen hem och mocka hos hästarna. Inget bestämmt än, tvekar lite när det gäller Lukas men får se var det slutar.

Nehe nu ska de få komma in sen ska jag duscha. Blev inte så långt detta men en liten uppdatering iaf :)

Btw återupplevt min kärlek till låten "som jag hade dig förut" med Melissa horn såklart ;)

Take care

Återvändsgränd!

Nu är beslutet taget och de ligger ute! Detta är säkert mitt livs största misstag men blir nog bäst såhär.
Det värsta är känslan av att ge upp allt jag hade, hur ska jag kunna låta allt gå vidare och bara glömma?
Men nån gång går det ju. Det vet jag ju sen innan, men Hon kommer alltid finnas i mina tankar även om jag aldrig någonsin får veta var Hon är eller om Hon ens lever..

Nej just nu orkar jag inte riktigt med min vardag, allt är uppochner.

Försökt tänka igenom allt och jag förstår faktsikt inget av detta. Men hoppas på en lösning snart för detta funkar verkligen inte. Och ja, jag vet att jag tänker för mycket!

Jobbat idag med, alltid lika kul att jobba med galningarna där. Dock hade de ju utsett det finaste arbetet till mig med de 38 jävla frallorna. Kommer drömma mardrömmar om frallor snart!

Träffa Ewe ikväll med och det var inte igår så det ser jag fram emot :)

http://www.youtube.com/watch?v=cFOAHZ9U6c0
Bara för att jag älskar denna låt och video!

Take care

Äntligen helg!

Denna helg har varit efterlängtad kan jag lova! Längtade till fredagen redan innan söndagen var slut förra veckan ;) Men ska inte klaga allt för mycket då jag faktiskt trivs på mitt jobb. Får ju äta hur mycket och vad som helst så snart kommer jag rulla ut därifrån. Nej så långt ska det nog inte behöva gå :P

Och idag har jag äntligen soolat! Har saknat det så känner mig verkligen som en ny människa nu. Ska försöka hinna färga håret med.

Kvällen kommer spenderas med gott sällskap med film och mys :)


Mitt i allt måste jag ju nämna att jag saknar märtha en massa! Måste verkligen ta mig ner dit snart.
Mina abstinens besvär börjar så sakteliga göra sig påminda ;)


Do you understand?

Take care !

Måndag!

Tro det eller ej men jag tog mig igenom denna dagen riktigt bra. Trodde jag skulle vara jätte trött men konstigt nog var jag faktiskt pigg?!
Blev som vanligt med att göra en miljon frallor. Kan bli lite tröttsamt, men vad gör man inte för att få bra omdömme? ;) Tänkte ha solat idag men orkade inte så får ta det en annan dag i veckan.

Inte hänt mycket intressant alls annars, kom hem och fixade hästarna en sväng sen in till datan för att ladda hem lite filmer så jag har nått att kolla på om kvällarna. :)

Hoppas verkligen inte att detta är nått att oroa sig för, kom igen snälla? 


Film nu sen sova
Take care <3

Från och med nu kommer jag hata söndagar.

Ja, för när man har jobb vet man att söndagar betyder sista dagen på en väldigt kort helg! Och denna helgen har verkligen gått super fort! Känns inte som jag har gjort mycket alls, träffat Ewe och Amanda en sväng sen till hulstfred för lite seriöst prat.

Usch jag hatar verkligen att se nära vänner vara så ledsna. Kan aldrig hålla mig för gråt själv då!
Man inser aldrig hur fort saker kan hända och hur mycket man tar allt förgivet. De säger att tiden läker alla sår, och visst det stämmer nog men vissa sår lämnar alltid stora ärr. Hur som helst kommer jag alltid finnas där för dig när du vill prata!

Bara för att hoppa från en sak till en annan måste jag bara säga att jag är så förbannad på dig! Försöka ljuga mig rätt upp i ansiktet? Haha ja man måste ju chansa för att vinna, men denna gången förlorade du verkligen allt! Vi går åt olika håll nu, inget mera vi! Någonsin! Det är sånna som dig man ska hålla utanför för det blir alltid bara problem! Och att du inte ens kan stå för vad du säger tycker jag är väldigt lågt! Har inga ord för detta, men ha det bra i ditt fortsatta liv och var väldigt tacksam, uppmärksamma väldigt tacksam för de som fortfaranda står ut med dig.. Och bara ett litet tillägg just för dig, det du trodde var meddelande var bara pipet när jag startade inspelningen på min telefon för att den tredje parten skulle få vara delaktig! ;)

Nehe stallet nu sen städa rummet, bada och sova så jag kommer upp imorgon!

Take care!

Spara plats åt nån annan låt det vara tomt.
För när man ser att det blöder ja det är först då det gör ont
Det är tomma ord som fastnar för att jag låter dom vara kvar
Men jag har lovat den här gången att jag ska ge allt jag säger att jag har..



Torsdag!

Idag har jag jobbat igen, lär ju vara så ett tag! Dock är det inte lika drygt idag som det var i måndags.
Kommer vara expert på mackor efter detta ;) Måste bara lära mig priser och kassan sen är jag praktiskt taget expert :P

Kommit en massa snö med och det svider verkligen i mitt hjärta. Jag HATAR snö! direkt iskallt att gå till bussen idag på morgonen!

För övrigt finns inte så mycket roligt att skriva..Fick ett samtal igår som verkligen inte var roligt! jag tycker så fruktansvärt synd om Dig! Detta skulle verkligen inte behöva hända en sån som dig, Ingen överhuvudtaget ska det hända! Nu vill jag bara att du ska komma hem så jag kanske får chansen att träffa dig! Jag tänker på dig!


Well, you drive me crazy half the time
The other half I'm only trying
To let you know that what I feel is true


Take care :)


Taylor swift-cold as you

Nu har uppdateringen blivit lite dålig men jag har verkligen inte orkat att uppdatera då jag i måndags fick reda på att jag skulle börja jobba idag. Inte helt överlycklig kankse då det innebär att från och med nu är det jag som måste stiga upp vid 05:50 varje morgon! Usch hur ska jag fixa det?!
Var som en mumie i skallen när jag tog bussen mot hultsfred. Inte så jätte roligt jobb heller vill jag påstå då det typ inte fanns nått att göra. Men får väl helt enkelt stå ut.
Kommer säkert vara på lite allmänt surt humör den kommande tiden. Hur trött och seg som helst!

Och sen saknar jag märtha nått fruktansvärt! Vi har suttit och pratat om våran framtid och nu är jag verkligen taggad! Inte långt kvar om jag får som jag vill :D Då blir det bara mys och party all the time!

Btw, vet inte om Du läser min blogg. Men det var verkligen skönt att höra din röst igen! Sen att du måste berätta för mig om dina tankar att skriva in massa saker får mig verkligen att minnas allt..

Nehe nu ska jag återgå till det jag gör bäst och det är ju att sova ;)

Say you're sorry, that face of an angel comes out just when you need it to
As I paced back and forth all this time cause I honestly believed in you
Holding on, the days drag on. Stupid girl, I should have known
This ain't Hollywood, this is a small town, I was a dreamer before you went and let me down
Now it's too late for you and your white horse, to come around..




Nu är Halloween över!

Jaha nu ligger jag här i sängen bredvid Märtha och pratar igenom denna helgen som har varit helt perfekt!

Åkte in till nybro runt halv åtta och mötte upp Joel. Satt och drack och snackade tills bussen kom och vi drog vidare in till Kalmar. Satte oss i parken och förfestade lite. Blev en hel del bilder och skratt. Fick även höra Joels fina bantningsång Haha :P Drog vidare mot KM för att ta några öl, träffade lite trevligt folk och hade det allmänt bra.
Sen var det ju dags att dra till Palace egentligen, men festsugna som vi var orkade vi ju inte gå över halva stan till ett ställe vi inte ens visste om det var kul på. Så mot alla odds och hur mycket vi än lovat varann att inte dra till Bistro så slutade det där iaf. Och jag ångrar det inte!

Dock var det ju tvunget att finns personer som vi, eller i detta fallet Märtha inte ville träffa. Men med min bitchiga eller lesbiska utstrålning så fixade vi det helt utan problem. Dock fick jag ju höra att jag tydligen inte var snäll och trevlig. Haha men skit samma, jag fick ut allt jag ville av denna kvällen!
Sen var det ju dags för hemresan och eftersom att högklackat kan bli besvärligt efter ett tag så gick helt enkelt jag och märtha på vad gud skapade oss med nämligen fötterna. Trodde jag inte skulle ha några fötter kvar sen.

Väl vid bussen var ju den efterblivna busschaffören tvungen att göra det fatala misstaget och lura Märtha på en tia! Och han fick nog veta vad han hette när det var nån som satt i baksätet och svor sin tunga både grön gul och svart över han :P
Dock kom det en trettipluss liten platinablond donna och satte sig hos några killar ett par säten ifrån oss och Märtha som var ganska sur var ju inte sen med att slänga en hel del kommentarer om henne. Har inte skrattat så mycket på länge. Haha hon vågade inte ens titta bak mot oss :P

Sen av någon korkad anledning hade de låst toan på bussen så Märtha och jag fick helt enkelt dyrka upp låset med en enkrona, kris är kris! Tillslut var resan över och vi gick av bussen, Märtha var ju tvungen att fixa lite tidningar så hon kollade in första bästa brevlåda!
Sen kom vi hem och dök ner i sängarna efter en helt lyckad kväll utan massa pinsamheter och bara positiva upplevelser ;D

Idag har det inte hänt mycket bara hel slapp dag. Blir hem imorgon till den trista vardagen, med det dröjer nog inte så länge tills jag är tillbaka i kalmar för en fika ;P

Bilder kommer!
Take care!


RSS 2.0