Vår på ingång?

Ja nu har ju den förbaskade snön äntligen börjat smälta ( peppar peppar ) så jag kan få hoppas att få se en vår och sommar även detta år.

Helgen har spenderats med underbara vänner men även en stunds hundpassning. Och det var då jag upptäckte att hundar enbart är söta att titta på och gosa med en stund. För två hyperbusiga valpar som inte har annat i huvet än att äta upp sin kompis eller allt annat de kan komma över är ganska jobbiga!

I veckan blir det att åka in till vimmerby en sväng och kolla jobb. Kan ju alltid hoppas på att de känner att de vill ha mig ;)

Nehe nu blir de en välbehövlig dusch sen sängen!

Take care.

.Jag vet precis vad du känner fast du aldrig sagt ett ord
Du har viljan att bli större, här är du redan stor

Rubrik torka

Jag vill ha vår! Och det nu! Sitter och lyssnar på en massa sommar låtar och tänker tillbaka på Märtha och jag i Kungshall. Bästa tiden på sommaren någonsin! Bara en massa skitprat och dricka! Dagliga promenader till affären och kalmar för röj varje natt.
Snö är hårt depprissionsframkallande!

Som tur var var ju Mamma och Ted på kryssning för nån vecka sen och då var jag inte sen på att tjata upp Märtha hit ;) Första kvällen (eller ska jag säga natten då klt har svåra problem att få bussar och tåg att gå som dem ska) tittade vi lååångt ner i flaskorna! Massa fyllesnack och om jag inte minns fel även våran väggdans! Haha

Nästa dag blev det risk hos G men Ewe och sara. Tog nog spelrekord på flera timmar! Sen hem och kolla 2012 och det var inte så bra för nerverna! Jag vill inte dö, ska sanningen fram är jag nog lite rädd för döden. Eller inte så lite, jag är liiivräddd. Inte för att vara död, men för att dö! Nej ucsh händer det nått konstigt inom den tiden är det jag som tar självmord! Kankse skulle leta upp nån ensam emo och testa att skära armarna av mig? Då har jag ju experthjälp. Haha skämtåsido :P

I helgen blir det eventuellt att visa Blini eller om jag nu orkar förlja med en gammal vän på en lååång resa! Och om jag inte förljer med kan jag ju lägga fram att jag gärna vaktar lilla snusis ;)

Nej nu blir det lite te sen försöka sova om jag ska komma upp imorgon :)

Take care!

http://www.youtube.com/watch?v=f-Ze9IldfvU 
Bara för att jag på riktigt är Kär ! <3
Vill du gifta dig med mig?!


Rihanna-Russian Roulette

Äntligen känns de som att bakfyllan börjat lämna min stackars kropp!
Nästan så det känns som att jag kankse skulle vara nykter ett tag, men icke för nästa vecka kommer ju Märtha hit och med risk för att våra inköp på båten skulle bli för gammla måste vi ju ta in lite av de ;)

Men nått annat ska vi nog lyckas hitta på med :)

Jag vill klippa mig och färga håret med! Börjar se ut som en igenväxt liten råtta! Men någonstanns blev jag för snål när ålderdommen innebar att man skulle betala sånt själv.

Nehe kankse dags att kolla en film eller nått sen ta en stor dejt med kudden!



I came so close, you touched my body
You left me standing like a statue, baby I need you


Party as hell!

Hemkommen från party kryssningen nu och jag kan säga att de där med 100%partybåt verkligen stämmde in!

Ska försöka köra en liten genomgång av allt ( eller av de jag minns )!

Åkte till Märtha på Fredagen, tog det enbart lugnt med en sväng på stan och massa snack,
Upp vid sju på lördagen för att ta bussen från nybro till sthlm. Var två väldigt sega damer som masade sig in i bussen och gav sig av på en 8 timmars resa. Väl framme i fick vi vänta i 2,5 timmar i kö innan vi äntligen kom på båten. Checkade båten och hytten innan kvällens förberedelser började.

Vill inte påstå att jag minns så mycket mer än att vi festade med peter och co. Mycket trevligt trotts att jag hade lite svårt med uttrycksförmågan ibland så blev en del felsägningar ;) Nån gång undernatten skulle Märtha och jag någonstanns som jag inte minns, fick 23 minuter på oss men på vägen träffade vi trevliga typer som vi snackade med eller rättare sagt jag för där försvann Märtha. Slutatde med att jag full som en bäver fick fråga folk om hjälp till hytten där jag tack och lov hittade Märta...på golvet ;)
Resten av natten innehöll näsblod, panikstädningar, carolina och extremt fulla tjejer :P

Vaknade dagen där på och mådde som om nån slått en stekpanna i huvudet på mig, Märtha skulle resa sig upp och sa att det nog var ena jävla vågor på vattnet, jag gjorde detsamma men rammlade rakt ner i sängen igen och höll med att nu var de nog storm. Skulle ut och kolla läget och upptäckte ett båten stog stilla i riga! Haha har nog aldrig skrattat så mycket.

Sen blev det in i hytten igen och vila lite innan Märtha blev rastlös och ville kolla in riga. Måste säga att jag tyckte det var en myyycket fin stad med otroligt fina hus och gator.. Eller vad säger du Märtha?! ;)

Blev segt att komma igång med fest igen då vi båda var helt borta efter gårdagen. Men med vilja våld och vaselin går allt som dom säger. Så självklart blev det fest idag med! Var hos Peter igen och festade med en massa folk innan vi drog ut på dansgolvet och röjde och kollade in när alla djs spelade :) Finns inte så mycket mer att berätta då allt bara handlade om alcohol fest och mera alcohol!
Stupade i sängarna nån gång under natten och vaknade inte för ens Märtha panikväckte mig och sa att vi var tvugna att städa hytten. Frågade vad klockan var och om den ens hade ringt då hon upptäcker att den var 20 i 7 och att hon drömt alltihop!! haha
Sen vid 10 var de vi som satte oss på bussen hem igen efter en mycket händelserik helg.
Och det som inte står i bloggen är sånt som ingen heller kommer få veta ;)

Nu ska jag sova igen och hoppas på att bli människa igen!

Take care!

Nu tror jag det var en kråka som åkte på pyngel där inne!

RSS 2.0