1

Ibland funderar jag lite på att ta bort bloggen. För jag har inte riktigt tid eller ork att skriva här utan blir mest då och då och ändå inget roligt och läsvärt. Får se hur jag jag gör, annars får den vara kvar bara för att jag ska kunna kolla in vad som hänt i livet och inte :P

Sov hemma inatt. Steg upp runt tolv och drog ut till hästarna. Lukas fick sig en ordentlig rykt och sedan en ridtur på Blini. Hon var lite slö då hon hade rejsat en hel del i hagen när jag hade Lukas ute för borstning. Blev en ganska lugn tur i skog och mark.

Var tal om att vi skulle åkt till stockholm och tagot in på hotell inatt men blev tyvärr ändrade planer. Får ta det en annan gång. Ska ju till stockholm på Torsdag :D

Ikväll blir det att grilla och dricka lite vin hemma hos Emma&Robban. Trevlans :)

Take Care

Mamma Mia!

Vaknade en aning sent idag, skulle stigit upp vid halv elva men lyckades få av alarmet på mobilen! Morr!
Satte på kaffe och bänkade mig vid datan för att kolla upp lite om kommande högskole prov! Kunde ingen förvarnat mig om att jag nog skulle låtit bli?!

Fick upp sidan med gamla prov utan ett uns till nervositet när jag klickar mig in på läsförståelse på svenska. En baggis för en sån som mig som aldrig haft problem med det......! Pang så flög jag bakåt i stolen och var redan halvägs på golvet när jag såg den kilometerlånga texten om nån jävla bildtext! Okej tänkte jag detta kan nog gå om jag bara slappnar av och koncenterar mig. Dock inte idag!. Vidare in på de mattematiska delarna och där sjönk jag ordagrant genom stolen. Kravlade mig tillbaka i sittande läge med kallsvetten rinnade medan jag tänkta att här måste göras ett ärligt försök. Mamma mia, poletten trillade inte ner någon stans. Jag har väl haft svårt för matte, men inte så svårt? Hjäälp! 0,0:an här kommer jag!
Blir att plugga järnet på detta nu om jag vill kunna visa mig ute sen överhuvudtaget utan att vara idiotförklarad

Märtha ska nog få visa vad älska sin Compis innebär och hjälpa mig genom detta!

Ska försöka komma ut till Storebro idag för lite motion av Blini. Kajsa hänger nog på och tar easy så lite lajban blir det allt ;)

Nehe nu ska jag återgå till proven och se om det ens är nån mening att förstätta dagen eller om jag ska gräva ner mig!

Take Care!

Fredag den 13:de

Igår bänkade vi oss ute i solstolarna för att kolla på den underbara föreställningen som komma skulle! Jätte mysigt att ligga där och titta upp mot skyn. Lyckades se en hel del men tyvärr infann sig en hel del moln ganska snabbt så fick ge upp efter endast nån halvtimme. Får gå ut ikväll med och kolla om man ser nått :)

Var hemma hos hästarna igår med så blev en relativt långtur med Blini. Är lite sådär med att rida jätte långt nu innan hon fått skor då hon ömmar en del. Hur som haver var hon pigg som vanligt så blev en hel del galoppträningar med öka och minska! Häst till att kunna minska från full rulle till att nästan stå på stället har jag aldrig varit med om! :o Men jag klagar inte :) Läängtar tills jag kan köpa den nya sadeln till henne bara!

Även börjat planera om att åka upp till stockholm för att kolla på Taio Cruz. Måste bara få ihop hur vi kommer dit och hem och vart vi ska sova. Men det är en baggis ;P Huvudsaken är att jag får se honom när han står där på sen och "break break my, break break my heart!" ;)


Take Care!


Ge eller Jäm? Spela roll för mig :P

Okey, jag måste väl börja med att krypa till korset och säga att det ska vara jämförelse i den förra rubriken. Inte gemförelse! Ja, jag missade nog de första och viktigaste åren i grundskolan, men vad gör det mig? Inte så värst mycket för bara jag själv vet vad jag menar så är det ju lugnt ;)

Varit inne i Vimmerby och kollat upp om komvux i höst, hon rekommenderade mig att göra högskoleprovet på en gång ist och skita i att plugga. Hur ska jag klara det provet?!

Sen hem för att rida en tur med mamma och nu ska jag bara käka sen drar jag mig mot Hultsfred:)

Take are

En liten gemförelse ;)

Märtha och jag, vi skulle dra en dag
ut på Yaki-Da, oj vad fulla vi var.
Vi satt på bussen in till stan och hinka pilsner som satan,
tack och adjö så blev vi sittandes på gatan.
Märtha sprang omkring, utav bilister tiggde cigg,
frågade fina herrn om han kunde tänka sig ett ligg
Jaså, inte det minsann? Men kom igen då litegrann?
Nej, på den punkten var han tydligen bestämd

Väl framme var det kö och vi var nära att få spö,
när vi gled emellan lite lätt på vårt speciella sätt
Men in vi kom
och det var nog Märtha som
hann utstöta det först:
Jag lider så fruktansvärt av törst,
vi kedja fast oss vid en bar, beställde in ett kar,
av någonting med innehåll av alkohol.
En timme senare sa någon tjenare
och konstatera att vi fått vad vi tål.

Ni ska ut (stick iväg, stick iväg) fatta läget,
ni stinker sprit, era kläder ser ut som skit
Hallå, eran kväll är slut (kom igen, kom igen) rör på fläsket,
som ni har svinat ner, ni får inte komma hit nåt mer

Märtha och jag fatta inte vad han sa,
den där tjommen som skrek, Märtha trodde han var grek,
men jag såg en bricka som glänste på hans bröst
så jag misstänkte att det där var ordningsvaktens röst,
dessutom var det kallt, men förut var det varmt,
här var det nåt jag inte riktigt fick ihop,
Märtha sa nåt klokt, hon måste haft sin smarta dag,
du jag tror att vi blev utslängda

Minsann du har rätt, vilket jävla sätt,
sa jag störd och förbannad på mannen i dräkt.
Inte en chans att jag missar en dans
med han den där från Borås som stod i baren bredvid oss,
vi rulla över ett staket, genom bakvägen vi smet,
ja vi planka in på ordinärt manér,
men plötsligt stod han där vår lille väktarmilitär
och sa: nej, men vad är det jag ser?

Ni ska ut (stick iväg, stick iväg) fatta läget,
ni stinker sprit, era kläder ser ut som skit
Hallå, eran kväll är slut (kom igen, kom igen) rör på fläsket,
som ni har svinat ner, ni får inte komma hit nåt mer

Ni ska ut…

(Hoppas det är lugnt att jag med tog denna Märtha?)

Back in town!

Nu var men hemma i skogen igen efter en sjukt kul vecka! Märtha kom ju till mig förra måndagen för att stanna tills onsdagen då jag hängde med henne. Finns inget nämnvärt att säga om de tre dagarna då det inte finns så mycket att göra häromkring.

Men på Onsdag vaknade vi till liv igen. Blev modehuset för att bränna allt för mycket pengar. Mitt bankomarkort grät och bad mig sluta ;) På Torsdagen var det ju RixFm premiär. För att som vanligt göra en kort kom-ihåg-och-skämms-lista till mig själv och Märtha skriver jag bara detta. Ich habe Elina, audi, KM, Bistro, vallen, Omg! Finns säkert en massa jag glömt men ett grymt lyckat party var det! Hade skapligt ont i fötterna efter att ha använt mina nya mördarklackar i två dagar med!

Blev bio sista dagen med. Inception (om stavningen stämmer?) Var inte precis nån höjdare. Lite för mycket fram och tillbaka för att min hjärna skulle hänga med!

Orkade visst inte dra in så mycket mer. Kan hänvisa er till Märthas blogg om ni vill ha en redovining av hur natten för oss var ;) Philipssons.blogg.se



Denna passade in så bra ;)

Inte en helt vanlig dag,

För idag är Märtha här!! :) Hon kom visserligen igår men har det hunnit sjunka in att jag har henne här!

Var nere och mötte upp henne vid stationen igår för att direkt gå och ta en kaffe och massa skit snack. Sen vidare hem för att fortsätta där. Blev även en tripp bort till kyrkogården på natten för lite djupa samtal men det slutade mest i en massa garv och påhitt.

Idag har det varit en ganska dryg dag, mest pga regnet. Skulle åkt ut till storebro men ångrade oss efter att ha stått och väntat på bussen i ösregnet och sett ut som två pissdränkta katter.

Men imorgon smäller det på riktigt för då tar vi på oss de stora leenden och drar iväg mot Kalmar! :D Nu väntar flera dagars party med massa dricka och roligt folk. Kan knappt bärga mig. Hoppas nu bara vädret håller sig lite lagom roligt för orkar inte med nått mera regn!

Nehe nu är det nog snart dags för en promenix innan jag somnar här vid datan. (Och det fick jag ju inte) :P

Take Care!

För varje frö finns chans till en blomma..


RSS 2.0