Fredag

Idag har jag nog fått motion i överflöd! Har ju lovat att börja motionera mer nu när envisa männsikor försöker göra allt för att göda upp mig ;) Varit ute och powergått i flera dagar men idag slog jag nog rekord.

Kajsa & jag tog med oss jyckarna och började vår vandring! Först ner vid sjön och bort sen halva Hultsfred runt och hem igen! Men måste medge att det var otroligt skönt! Sitter i valet och kvalet om man kankse skulle ge sig ut en liten sista tur själv, men tror det regnar lite för mycket. Visst finns det bra kläder men jag gillar inte att bli blöt!

Var inne i Vimmerby och färgade håret igår med, eller slingade det. Skulle gjort en blekning men frissan sa att det blir ett snyggare resultat om man börjar slinga det. Blev inte så pjåkigt i slutet så får se hur länge jag behäller denna färg :)

Märtha kommer på Måndag och det ska bli superkul! Sen hänger jag självklart med henne tillbaka till Kalmar för att göra entre' på RixFm. Hoppas detta år blir lika bra som förra!!

Take Care

Take a dirty picture for me

Måndag

Nu måste jag verkligen börja vända tillbaka mitt dygn! Sover bara längre och längre, men på nått vis är det ju så fruktansvärt skönt att sova länge!

Idag är det ju bra väder iaf så blir att rida en sväng och sedan ut och gå en sväng ikväll. Måste börja komma igång snart. Blivit hembjuden till Emmas egna gym så blir att börja där :) Jag vill med ha ett eget gym! Men kan inte tänka mig att det är billigt att införskaffa alla de sakerna!

Måste beställa klipptid med och färgning. Orkar inte med detta mörka längre!
Lite förändring har ju ingen dött av!

Ikväll blir det nog lugnt annars. Inget speciellt inplanerat denna vecka. Men på Måndag kommer Märtha ;D


Söndag

Ryktet går om att det kommer regna i cirka 14 dagar?! Usch! Jag klarar inte av för mycket regn, blir så seg och känner mig typ deperimerad. Hade siktat in mig på en långpromenad idag men den fick jag nog stå över.

Förökte behandla Dannes öroninflamation med, som faktiskt är riktigt illa! Men det var visst inte så uppskattat ;)  Jag har iaf hört att vitlök ska vara bra.

Snart kommer Märtha hit med, och efter det åker jag med henne mot Kalmar för lite rixfm :) Längtar som bara den!

Funderar starkt på att lägga mig i bubbelbadet ett tag innan det är dags att knyta sig. Men känner mig rätt bra så lär sluta med att jag inte orkar lägga mig där i  värmen!

Take Care

Sommaren?!

Är sommaren slut nu? Det hoppas jag verkligen inte för då får jag Panik! Vill ha tillbaka dom dagarna när det var så varmt så man bara låg i en hög av svett och bad om regn&nåd för solen. Varför vill man alltid ha motsatsen? Jag lovar att om sommaren kommer tillbaka ska jag inte be om regn någonsin igen!

Råkade sova lite för länge idag märkte jag, men å andra sidan gör det ju inte så mycket när de regnar som det gör. Blir att städa lite och fixa med tvätten som bara växer och växer. Ibland passar jag nog lite som hemmafru iaf ;) Men det är bara under detta stadie för i höst är det jag som sätter mig i skolbänken och fixar till betyg och sedan vidare mot Kaalmar ;D
Nu börjar det faktiskt ljusna upp lite igen, ett tag såg det mörkt ut då jag inte hade en aning om vad jag ville göra men nu har allt löst sig på nått vis!

Nu ska jag ringa Märtha igen för en rök!

Take Care!

Vandring

Idag ska visst mitt nya liv börja (Undra om det ens håller i sig tills ikväll? Nja..) Så vid halv nio var det jag spm masade mig upp ur sängen för att tillsammans med Kajsa och Emma/Melissa gå en lång morgon promenad. Kände mig som en mumie när jag sakta men säkert masade röven upp ur sängen för att fixa kaffe. Fanns det nått kaffe? Det var på håret kan jag lova att räckte till en kopp så fick dricka den lugnt och fint. I vanliga fall dricker jag minst två-tre koppar för att vakna ordentligt.
Eller jag inbillar mig att jag vaknar av det.

Efter en promenad på 1,5 timme skulle jag kämpa för att inte sova nått men om sanningen ska fram så sov jag en liten stund ;)

Annars flyter det på som vanligt. Festade lite med Ewe och Sarah i storebro för nån dag sedan och igår blev det lite vin hemma hos Emma. Det där lät inte bra, men vi var hemma hos Emma :P

Nu ska jag slita mig från datan och göra nått av mitt liv! Ridning står på schemat :)

Take Care

Sommarens kallaste natt?

Ja inatt var det då inte varmt! Trodde att jag skulle frysa ihjäl ett tag. Gick upp för att stänga balkongdörren och fick öpnna upp dörren till resten av huset så att det skulle komma in lite värme. Har ju endast lakan i sängen så fanns ju inte precis nått mysigt täcke att burra ner sig i heller! Inatt blir det att gardera sig bättre med minst tre täcken!

Hem om ett tag för att fixa med hästarna inför hovis. (Om han nu behagar dyka upp?) En riktig smitare det där! Kankse även blir en ridtur med, men lär inte hinna med det innan och gillar inte att rida när de är nyklippta så blir antaingen longering eller en mycket lugn tur i skogen.

Annars har det inte hänt mycket alls. Skulle åkt till skåne denna vecka men det hans inte med så får se om det blir av alls. Till Öland ska jag ju garanterat nån mer gång i år iaf :) Denna vecka verkar det som att mycket löser sig och pengarna rullar in, dock inte mina. Men otroligt behövligt!

Dra ut i solen nu!
Take Care !

Elina, Jag, Migsjälv

Ja nu är det ju så att eftersom att jag följer Märthas blogg slaviskt så råkade jag ju se att hon gjort en biografi om sig själv och utmanat alla andra som läser hennes blogg att med gör det så nu är det väl dags att sätta fart!
Men av någon anledning har jag fruktansvärt svårt för att komma på saker om mig själv. Hatar när någon vill att man ska säga "Tre bra saker med sigsjälv" Jag har verkligen noll koll på vad som är bra med mig eller som just jag är bra på. Men ska ge det ett ärligt försök.

För snäll/feg: Ja jag vet inte riktigt vilket ord jag ska sätta på detta men jag har en förmåga att ha svårt att säga saker rakt ut till människor. Ex om jag vet om något eller tycker något speciellt är jag hellre tyst eller talar i gåtor. Även om jag vet att det är personen i fråga som gjort fel så har jag skitsvårt att säga det utan förblir hellre tyst. Dock gäller dette framförallt personer jag inte känner mig hundra % säker på. Så Märtha, du kan vara lugn! Dig slänger jag ur mig allt och lite till för. ;)

Osjälvisk: Ja den snodde jag kankse lite från Märtha men jag anser faktiskt att jag är väldigt osjälvisk. Jag sätter hellre andra i första rum framför mig. Jag är uppfostrad så det klassiksa exemplet är ju tårtbitar. Finns det två och den ena är större så ger jag självklart den andra den stora biten! Haha

Långsint: I vissa fall stämmer detta väldigt bra in på mig. Beror till stor del på vad det handlar om men anser jag att det är jag som har rätt så kan ta en jäkla tid innan jag kommer över ett tjafs. Kan vara sur oerhört länge.

Godtrogen: Jag är på tok för godtrogen!! Jag tror bra om alla människor och det är ju inte alltid till det bättre då det finns rötägg överallt. Men sen är det ju så med att jag kan verkligen lita och öppna mig för någon men sviker den det så finns det inte en chans i världen att jag förlåter det. Där tar den otroligt långsinta sidan vid!

Lat: Vet inte riktigt om denna egenskap passar in här men det är en del av mig. Hemma kan jag vara så lat så¨det är synd om mig medans jag kan vara jätte flitig någonannanstans. Om någon ber mig ta tag i nått eller göra nått kan det ta hundra år innan jag gör det. Som en vis man sa "Om man har ett problem skjuter man det framför sig så länge det går och har man jävligt tur hinner man inte ifatt det sen". Om det går att göra imorgon så gör jag det.

Planeringsfreak: Jo lite sån är jag nog. Har haft extremt svårt att göra saker på impuls tidigar av vissa anledningar. Dock tror jag att det har blivit bättre sista tiden.

Oj nu var det visst bara negativa saker hela listan igenom nästan. Finns det inget positivt med mig? Hmm, tar och skriver en liten text om hur jag anser mig vara.

Jag måste säga att jag anser mig som pålitlig. Sägs det nått i hemlighet till mig stannar det också hos mig. För mina nära vänner kan jag nog gott och väl säga att jag skulle göra vad som helst för. Jag anser att jag är bra på att lyssna och ge råd. (om de sen är bra eller dåliga är ju en annan sak) Jag försöker alltid hålla saker jag lovar. Ibland går det och ibland inte men jag gör alltid mitt bästa!

Detta var nog det "lilla" jag kom på nu. Kankse blir nått mer inlägg om jag kommer på nått mer ;)

Take Care!

Tropisk värme?

Idag har det verkligen varit hett! Jag fick ingen luft idag på morgonen och jag får fortfarande ingen luft. Panik!!

Kom ju hem igår efter att ha campat uppe vid stångån. Fixade lite extra lyxigt med husvagn där uppe och det var väl tur för var hundra tyskar där och det fanns ingen större lust att dela tältplats med dem. Paddlade upp med Ewes racer kanot och våran antikvärda skokartong. Trodde att jag aldrig skulle komma fram så försökte först med att binda fast våran kanot rnt Ewe för att se om det hjälpte men funkade inte så bra så jag hängde mig fast i hennes kanot en bit tills jag fick vara så god att släppa och paddla för egen maskin.

Som sagt var fanns det ju en massa tyskar där uppe så vi bänkade oss ute på en udde och festade loss där ist. Jätte kul var det och såklart avslutades allt med hoppning i sandtaget och nattbad i en iskall sjö..
Dagen efter blev det mest stek i solen innan min kanot fick åka bil hem och jag bänkade mig i Ewes kanot. Extra lyckligt lottad då jag slapp paddla i värmen ;)

Idag har jag varit inne på arbf för att fixa en ny handlingsplan. Drygare jävlar får man leta efter. Fick sitta och vänta i en&enhalvtimnme innan jag fick komma in för att göra vad jag skulle i cirka fem minuter. De har nog brist på arbetsuppgifter och gör så lite som möjligt på så lång tid som möjligt. Morr!

Imorgon blir det att jobba igen. Känner inte alls för det då det verkligen är trögsålt nu. Dags för att ta semester?! Haha

Take Care!

Freedag!

Vaknade upp med kvävningskänsla då sovrummet inte är att leka med när det är varmt ute! Är verkligen trehundra grader där inne!
Blev att ta en filt och lägga mig ute i solen för att bättra på brännan, har ju lyckats få en hemsk shortsbränna. Inte snyggt!

Ikväll blir det att grilla med familjen och spela lite brännboll. Länge sen man gjorde nått sånt nu. Tänkte även rida en sväng på Blini innan all knott kommer.
Imorgon blir det att campa. Har gjort det minst en gång varje år så nu är det dags igen! Kommer nog bli rikitigt kul, har en känsla redan nu att sandtaget kommer få sig en omgång. Det är tradition ;)


 Såg att Märtha lagt upp en bild på "mig" och när jag såg denna kunde jag ju inte annat än at tänka på henne när hon plaskar omkring i havet med sjögräs i håret och sjöstjärna i röven ;) Haha


Nehe dags att dra vidare! Take Care

Tillbaka!

Nyss hemkommen från jobbet som inte gick så värst!  Nu sitter jag hos Gunte med tjejern och dricker kaffe. Lite skönt att vara hemma igen faktiskt.

Får väl ta och dra igenom de senaste händelserna, börjar med midsommar som skulle ha spenderats i lung och ro hos Märtha. Men ni känner väl oss vid detta laget? Inte kan vi bara sitta hemma och veta att runt om i landet är det party som bara den? Nej såklart inte, det började klia i benen och halsen efter party och mer dricka så vi var inte sena på att kolla oddsen för att ta oss till Öland. Och vill man så går det! :)
Blev att röja loss där. Var inne i Borgholm och träffade lite folk sen hem till campingen igen där jag däckade ganska snabbt medans Märtha tog sig en tur på egen hand! Dagen efter blev det bara lugnt med glass och promenad längs stranden. Mysigt! Snart dags att dra ner igen ;D

Hunnit med att vara i Kalmar en vända till med ett glatt gäng för att kolla på Eclipse. Underbar film kan jag lätt säga!

I helgen blir det troligtvis att campa uppe vi det vanliga stället, lite tradition det där faktiskt :) Sen nästa vecka blir det nog skåne för att sola och bada några dagar med. har en känsla av att denna sommar blir minnesvärd!

Nu orkade jag ju inte riktigt skriva mer saker. Får bli bättre uppdatering nu!

Take Care!

bloggdöd.

Visst inte varit inne här på ett tag, haft en massa annat att göra. Men ikväll lovar jag att uppdatera er ordentligt :)

Jobba ikväll sen blir det nog kors i taket att vara hemma!


Take Care!

RSS 2.0