Valborg

Klockan är kvart i fyra så om cirka 40 minuter drar jag mot the City för att möta upp Märtha :D
Tagit tag i mitt heldammiga rum och fixat så att det ska kunna gå att sova här inne utan att bli dammförgiftad ;)

Fixat lite staket till hästarna idag med så att de får en större hage. Nu när planerna äntligen börjar gå mot att de ska få vara ute om nätterna så blir det ösregn! Blini fick ha sitt tunna rengtäcke på sig då hon har en tendens till att frysa ihjäl så fort de kommer lite regn. Får se hur jag gör ikväll, om de får vara ute eller komma in.

Skulle ju även ha grillat o så ikväll men ska detta väder hålla i sig så blir det nog inget med de tyvärr. Får hålla tummarna för att de kommer lite sol till kvällen.

Nu ska jag dra ner och se om jag kan ge ett handtag nånstans!

Take care =)


Snart Godnatt

Men ett litet blogginlägg hinner jag nog med innan jag måste sova. Är egentligen inte ett dugg trött men vafasen, kommer ju sova bort hela dagen imorgon annars! Eftersom mitt internet alltid är cp om nätterna tänkte jag vara duktig och öva lite på körkortet. Men funkar spelhelvetet då eller?! Naturligtvis inte! Men efter lite svordommar fick jag igång internet igen iaf.

Hade helt glömt bort detta klipp, lite smått rörande sådär :') Märtha måste kolla! Fin video plus att alla mina favorit killar är med typ;)



Imorgon kommer Märtha!

Äntligen, känns som ett år jag såg henne, fast det var förra helgen =) Så valborg spenderas nog med grillning och lite dricka plus en sväng förbi brasan!

Longerat Blini idag men, det är ju inte hennes favorit aktivitet för övrigt! Gjorde lite andra övningar med och gav oss in på att testa stegring men där var hon inte riktigt med på svängarna ;) Men vi ska nog träna så det sitter!

Kvällen kommer spenderas med Sarah som fyller 20 idag! Grattis :) Alltid trevligt att umgås med dem!

Nu fanns det ju inte så mycket mer att skriva som vanligt, kankse kommer nått mer inlägg sen. Den som lever får se!

Take care!

Orka rubrik

Dagen har spenderats med stall och jobb. Gick riktigt bra idag, kankse men bara kankse slogs det rekord i provotion idag! Hoppas på de!

Efter jobbet blev det Gunte som vanligt för lite snack med brudarna. Sitter kvar där än men funderar på att dra hem efter detta blogg inlägget! Känns inte som att jag har nått skoj att skriva om alls längre! Får väl improvisera nån gång, för det kan ju inte noshörningarna ;)

Imorgon blir det nog en ridtur sen vidare in till Vimmerby :)

Måste bara nämna ett litet citat av en vän. "Visste du att fiskar kan leva på land?, bara inte lika länge som i vatten" Haha klockren tycker jag!

Nehe nu vill jag inte tråka ut er mer så blir hem till kudden!

Take Care!

Måndag igen!

God kväll!
Sitter som vanligt hos Gunte. Sarah & Ewe har kommit hem från sin kryssning så givetvis har vi snackat igenom den :) Har börjat spåna i om vi skulle dra alla fyra (Märtha med ofc!) nästa gång det blir nått. hade nog blivit oslagbart och mycket farligt ;)

Dagen har spenderats i stallet samt en ridtur på Blini. Hoppade över några stockar i skogen, hon tycker verkligen det är super kul! även kollat upp lite om priser på att ställa ut, men det var visst inte så enkelt som jag trodde plus att det var dyrt som satan! så får se hur det blir, men det hade verkligen varit jätte roligt att se vad hon går för!

På fredag kommer Märtha hit och då ska vi mysa vid majbrasan. Lite smått löjligt men ska faktiskt bli kul att gå dit och kolla på brasan och allt som man gjorde när man var liten. Men såklart gör vi en övergång till flaksorna sen. Har vi tur är det så pass bra väder så man faktiskt kan vara ute på kvällen. Läängtar massor tills det blir sådär sköna sommar kvällar då man kan sitta ute hela nätterna :D

Börjar fundera på att dra hem och dejta kudden. Fick sällskap igår så blir nog trisst att sova själv men de ska nog gå!

Take care =)


Back home..

Ja nu är tyvärr hemma i skogen igen efter tre mycket roliga dagar hos Märtha.

Åkte ner i fredags och såklart sprang jag raka vägen till McD för att käka och ta en kaffe. Lite ritual det där nu!
Vidare mot solariet för att bättra på min färg som knappt fanns längre. Resten av dagen spenderades i olika bilar med att hämta och köra folk lite hit och dit. Med andra ord en lugn kväll.
På Lördagen var det ju dagen vi längtat efter, drog in till Nybro för att kolla snygga k..eller jag menar bilar. Såg en hel del alldelses körbara faktiskt ;) Sen vidare hem till Boda igen för att fylla på kroppen med lite vätska. Blev en jätte rolig kväll men en massa olika danser och Märtha fick även nått att vila ögonen på ;)

Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt med min data, varit ute i stallet en stund och borstat två skitgrisar. Hatar att behöva stå inne när de är så dammiga men de hade ju panik in till maten så var lika bra att låta dem komma in.

Take care

Torsdag!

Sitter hos Gunte med tjejerna och lyssnar på Melissa Horn och Magnus Weideskog. Mina två nya idoler som sjunger på svenska typ :P Älskar sånna låtar där det verkligen finns ett budskap i och man kan känna igen sig på ett eller annat vis.
Blir att stanna här ett tag innan det är dags att dra hem och släppa in hästar och käka lite.

För övrigt har jag inte hunnit göra mycket alls idag, råkade visst sova till halv tre, glömt att sätta på ljudet på min mobil så inte hört att folk har ringt och försökt att väcka mig! Märtha stackaren hade nästan ringt eftersök för att hitta mig då hon trodde att jag dött i en bilolycka eller nått. "Måste bättra våran komunikation!" ;) men jag ska inte säga nått för jag är helt lika dan om inte hon svarar när jag ringer! Blir en ovana att eftersom att hon alltid svarar när jag ringer så blir det typ skrik och panik när hon inte svarar. Ska be om hennes hemnummer så jag kan ringa till hennes mamma och kolla vart hon är eller hur hon mår.
Nästan värre än ett äktenskap som vi har de. Jag är nästan som en hemsk pojkvän som måste veta allt i minsta detalj ;)

Men imorgon slipper hon inte undan mig för då ska jag vara som en hök efter henne =) Ska bli så skönt att snacka om alla problem, inte problem och all värdelös skit.

Slänger upp två klipp till er därute.
Magnus Wedieskog- Lämna honom nu!


Melissa horn-Falla fritt
 Lyssna och njut =D
Take care

Onsdag

Nyss hemkommen från jobbet! Lyckades sälja fyra stycken idag och tyckte nog inte att det var så jätte illa för att vara mig och som säljare av Vimmerby tidningen. De i Västervik verkar ha nått emot den tidningen ;)
Vaknade upp vid halv åtta idag för att gå ut och fixa hästarna, och kan ni gissa vad som hänt?! Jo naturligtvis har det kommit typ tre meter snö här igen! Hade lust att bara dra täcket över huvudet och inte stiga upp mer idag! Märtha fick agera väckarklocka och skulle ringa och väck mig runt tolv. Snäll som hon är gjorde hon det men naturligtvis hann vi knappt ens avsluta samtalet innan jag låg och snarkade som en liten gris igen :P Blev lite stress efter det då jag skulle hinna mocka duscha och fixa mig innan det var dags för jobb. Vårat varmvatten är ju lite efterblivit så blev att duscha kallt och det uppskattades inte så värst kan jag lova! Men pigg blev jag av det iaf.
Imorgon blir det antagligen bara en lugn dag. Ska försöka ge mig ut en tur med Blini sen ta tag i all min tvätt så det är rent till Kalmar resan.
Såg att jag haft total bloggpanik igår! Sånt händer när man pratar för mycket med Märtha och har allvarliga sömnproblem. Men ikväll/natt kan ni vara lugna, jag ska inte bombardera min blogg. Haha
Dags att käka sen kolla lite på tv!.
Take care =)

Hot or not!

Tänkte göra en liten lista för er damer att dregla över där ute ;P Lär naturligtvis glömma någon skönhet men ska försöka få med några. Tar fyra av varje sort!

För de som drar sig till de mörkare..
På första plats ligger naturligtvis Taio Cruz!

På andra plats min relativt nya kärlek Morris Chestnut, kan inte sätta fingret exakt på vad det är med denne mannen men nått speciellt är de :)

Nu blev det ju lite svårare då jag måste välja med omsorg, men säger nog
att P Diddy får äran till tredje plats

Och nu till fjärde platsen och nu blev det riktigt illa, vill ju sätta akon här för att hans musik är grym
men nja, sådär mega snygg är han ju inte. Nej det får nog bli Chris Brown! Denna lista kan ju göras lång
men får börja såhär :P


Och så till den lite ljusare skalan ;)

Just nu får nog faktiskt robert pattinson stå etta på denna lista med sitt magiska leende :)

Sedan blir det nog Leonardo DiCaprio i sina yngre dagar!

finns ju en del snygga vita snubbar med, dock inte lika stor koll på namn på alla.
Hur som helst på tredje plats blir det Chad michael Murray

Och sist men inte minst blir det Josh Hartnett.


Måste ju säga att det är svårare med snygga vita killar då alla ser typ lika dana ut. Finns ju massa snygga men inte många som utmärker sig sådär jätte mycket. Medans de lite mörkare är lättare att sålla mellan då det finns mindre men starkare lysande stjärnor av dem :P
Nu ska jag kolla vilka Märtha valde i sin blogg ;)

Bloggar igen :P

Nyss haft min andra pratstund med Märtha denna natt! Hon kan verkligen konsten att få mig att skratta så jag håller på att trilla ur sängen. Innan telefon samtalet var det en sväng på msn som gällde, och här kommer den givande konversationen ;)


Eftersom det inte syns vad det står ska jag förtydliga det lite

Eliina | Can you handle it!? säger:

 

varför blir jag alltid hungrig om nätterna?!

märtha -/- säger:

 

Haha ingen aning! Man blir oftast det, när man är vaken och inte har något att göra så tänker man på mat Jag blir kaffesugen. Men som det känns nu så har jag adrenalin så det räcker till en massinvandring, så det blir inge kaffe för min del... Varför ser kaffebryggaren så otroligt snygg ut ikväll då?

Eliina | Can you handle it!? säger:

 

haha inte en aning! I mitt huvud flaxar det omkring en kyckligfile med massa smaskiga grönsaker och vitt bröd till. Men det enda som finns hemma och är lättgjort äe väl knäckebröd

märtha -/- säger:

 

haha du får fånga dem!

I mitt huvud flaxar det omkring fyra välbärgade svettiga negrer som skördar kaffe-bönor på någon öde ö och bara väntar på att jag ska komma och dricka... de ropar på mig till och med.... jag kommer!

 

(pappa har snabbkaffe i väskan... här kommer jag!)

Eliina | Can you handle it!? säger:

 

HAHA fy fan! Är det för kaffet de ropar eller är det för att de är välbärgade och svettiga? Jag har straka funderingar på att när vi endå talar om svettiga, gå ner och käka en rostad macka. vill du göra mig äran att vara bordsdam?

märtha -/- säger:

 

de ropar för kaffet... som jag tänker dricka från deras svettiga kroppa........... Haha nej fyfan så äcklig jag är!^^

 

Ja själcklart

Eliina | Can you handle it!? säger:

 

HAHAHA

Ja såhär brukar det se ut oss emellan när man är övertrött och med förmycket energi. Så imorgon är det jag som ska käka kycklingsallad!

Adjö ;)


Jag tar ett djupt andetag..

..andas in, och slappnar av!! För nu har jag pratat med Märtha och vad tror ni människan sitter och säger? Jo att det är värre än själva ingången till nya istiden i Boda! Och jag som ska dit på Fredag. Hur ska det gå om det kommer ligga en massa snö på backen? Nej då går jag i idee så ses vi i Juni eller Juli sen. Måste vara den där vulkanen på Island som startat några hormonella rubbningar ute i det blå. Och på tal om det har mina p-piller börjat krångla nu igen, blir så jäkla less. Är det nån där uppe som inte vill att jag ska skydda mig och få ungar i förtid eller?! Skulle jag trotts allt lyckas sätta ett frö och få en äckelunge så finns ju alltid Märtha och kan ta emot den med öppna armar, och tro mig det får hon så gärna. Nej inga ungar för mig än på måånga år! Dregel snor och blöjer är allt det innebär!

Ridit Blini idag. Tog en relativt lång sväng och fröken var verkligen taggad! Blev en hel del räcer över stock och sten. Även lilla Lukas drog några rejäla repor ;) Om allt går som de ska så blir det visning av Blini den första helgen i Maj. Efter ridingen blev det såklart en sväng till Gunte för att snacka med tjejerna :)

Imorgon blir det jobb ett tag sen vidare för att slippa sova ensam. Det är nått speciellt med att sova bredvid någon! Eller någon & någon är det väl inte.

Nu ska jag återgå till att lyssna på musik och sedan försöka somna, skulle nog inte druckit den sista koppen kaffe egentligen..

Take care!

Magnus Weideskog-Somna bredvid dig

 En låt säger så mycket :)

Bara en vecka kvar!

Sen får jag åka till Kalmar igen :D Vet inte vad det är men denna gång läängtar jag verkligen extremt mycket! Planerna är att dra in till Nybro en sväng på dagen och kolla lite bilar sen hem till boda igen för den första skogsfyllan i år! Nått speciellt med det alltså. Bara Märtha, jag och våra flaskor ;)

Dagen har bestått av att sova och jobba. Var jätte trött efter helgen så behövde sova lite extra länge idag! Sen ner till Sarah för en kopp kaffe och lite snack innan det var dags att dra vidare in till Vimmerby och säga tjingeling i telefon! Haha gick lite halvbra idag, fick iväg en och Sarah tre stycken! Verkligen jätte bra jobbat tjejen!

Imorgon blir det nog att rida en sväng på Blini, funderar på att försöka rida lite på åkern och se hur hon tar de. Kan ju vara bra inför kommande provridningar. Tror inte det lär bli några större problem men man vet ju aldrig med den damen.

För er som missat spenderades Lördagen i Västervik med Bowling och utgång. Faktiskt så var det riktigt kul. Ibland är det nog bra att inte ha så höga förväntningar. Jag och Kim lyckades bli "inlåsta" på en toalett! Trodde typ den gått i baklås så han försökte putta upp den. Men dörren höll sig på plats. Slutade med att Jocke fick komma till undersättning och öppna dörren som visade sig vara en skjutdörr. Haha Vem vare som sa att det bara var jag som var korkad? ;)

För övrigt hittat denna mannen som jag på någotvis missat innan! :O Bjuder på en låt med han och det lär komma fler :)

Fredag!

Det är nått speciellt med Fredgar. Fast att jag inte jobbat eller nått idag så känns det i hela kroppen att det är fredag! Det är sånna här dagar jag bara vill umgås med dem jag tycker om och sitta o prata en massa strunt.
Sitter just nu hos Gunte med Sarah Ewe & Peter. Spelat en hel del kort och nu tog vi en paus så jag hamnade här ;)

Varit ute och ridit på Blini en sväng idag. Gick mycket bra! Hon var pigg och glad som vanligt så blev en hel del galopp. Även börjat jobba lite på formen med henne nu med och det kommer nog ge sig snart :)Även hittat en spekulant nu igen som gav mig lite datum för en visning att fundera på. Hon känns väldigt bra!
Kan ju inflika att det känns tungt att sälja Blini då hon verkligen är en toppen häst. Nästan så jag har lust att behålla henne över sommaren men då är jag rädd för att det kommer vara ännu svårare att sälja henne sen. Får tänka på att pengarna skulle sitta bra för körkort och lägenhet framöver plus att Blini förtjänar någon som verkligen aktiverar henne. Kommer inte ha tid med en häst framöver hur som iaf. Om jag lyckas få heltid och fixa med körkorrt lär tiden bli knapp. Plus att om jag flyttar till Kalmar fram över så kommer jag defenitivt inte ha tid med en pålle.

Imorgon bär det av till Västervik för att släppa loss, dock inom vissa ramar då jag inte vet vad detta folket går för ;) Vet inte varför men mitt halvkassa självförtroende sätter sig i min hjärna och gnagar om att det inte blir bra. Nån ful ovana jag har om att alltid måla fan på väggen och alltid lyckas känna mig så jäkla missanpassad. Kläderna blir inte bra, håret blir inte bra osv osv. Men får ta tjuren i hornen och göra det bästa av detta :)

Nu ska jag återgå till det sociala!
Take care =)

Jobb

Jobbat idag igen. Måste säga att jag verkligen inte är nöjd! Fick inte en enda såld idag och det är vimmerby tidings fel! Ringde till ganska många i västervik och fick nej på nej. Efter ett tag blir man ganska omotiverad. Hur som helst ligger nästa pass på måndag och då ska jag minst sälja två!

Dagen har utöver det spenderats hemma och hos Gunte. Blivit riktigt duktig på att ta mig hem därifrån skapligt om kvällarna. Största anledningen är nog att min mage skriker efter mat. Kan någon förklara varför jag alltid blir grymt sugen på snabbmat vid dessa tillfällen?!

Nästa helg blir det nog crusing och party, det ser jag fram emot :) Imorgon ska jag försöka ta mig upp vid åtta och hålla mig vaken, sen ut en tur med Blini med. Grymt skönt att komma ut i skogen nu när solen lyser!

Dags att sova snart. Take care!

Det är vissa små små saker Du gör som får mig att må så bra!

Bloggtorka

Oj då, vart tog blogg glädjen vägen? Blev påmind om att jag visst inte bloggat på ett tag och hadevisst nämnt i blogglägget innan att jag blivit bra på de? Hmm, det är då mitt bästa måtto kommer väl till pass. "Lögnen är människans bäste vän" ;)
Jahaoch vad har hänt i mitt hyperintressanta liv? Inget, naturligtvis. Kom hem från Kim efter att ha tillbringat störtsa delen av helgen med honom :) Hoppas på att inte bli jätte sjuk eftersom att han låg och snorade och hostade. Får väl tacka mina underbara gener eftersom att jag sällan blir sjuk. (bortsätt från den där gudsförjätna mensvärken!!)
Kollade på Lejonkungen med. Nog bästa Disney filmen jag vet. Skulle kunna lipa mig igenom alltihop om det inte var för att jag självklart var tvungen att visa att nej-jag-lipar-inte-till-tecknade-filmer Elina. Haha

Imorgon blir det jobb och riding. Min ekonomi är verkligen i botten denna månad så får hoppas på bättring snart om jag inte vill behöva gå på gatan!

Kände att jag visst inte hade så mycket att komma med, funderar på att dra iväg ett sms till Märtha och kolla om hon är med på en rök.
Förövrigt hatar jag att komma på rubrik till mina inlägg, har funderat i fem minuter nu men inte kommit på nått så om det står nått korkat som rubrik har ni ju svaret här!

Take care

Hos gunte!

Måste säga att denna blogg verkligen fått liv. har jag någonsin bloggat så mycket som nu? Brukar vara flera veckor mellan varje inlägg :P
Sitter just nu hos gunte och agerar dj då de spelar kort och det inte är min starka sida någonstanns. Kan typ bara finns i sjön och sjuan som Ewe lärde mig för ett tag sen. Jag ser att ni skrattar och undrar hur en männsika kan ha så dåliga kunskaper om kort, men jag har helt enkelt haft andra intressen :P

Och Märtha om du läser detta! Vilket jag nog vet att du gör ;)
JAG SAKNAR DIG SÅ DET GÖR ONT I HJÄRTAT. KAN MAN ENS SAKNA NÅGON SÅ MYCKET? KLART ATT JAG KAN! LÄNGTAR NÅGOT OFATTBART TILLS JAG KOMMER TILL DIG IGEN. MEN INTE SÅ LÅNGT KVAR NU :) JAG ÄLSKAR DIG MIN LILLA VÅLDNAPPADE BLONDIN ;) <3

Kanske försöka återgå till det sociala en sväng, men först måste jag banne mig ringa Märtha :D

Take care

Mensvärk fick jag för mina synder!

Ja så måste det vara! Vaknade helt vanligt idag men helt plötsligt drabbades jag av en fruktasvärd mensvärk. För er som inte vet brukar detta sluta med att jag får ligga över toaletten och studera insidan av mig själv och toan! Mycket riktigt var det ju vad som hände. Efter escort upp till sängen fick jag ligga där med kallsvetten rinnandes. Kändes verkligen som att äggstockarna skulle explodera! Lyckades få i mig två alvedon som stannade kavr och sedan somna. Efter att ha sovit ett tag vaknade jag och nu mår jag prima igen.

Ikväll blir det att dra till Gunte för att dricka lite. Blir nog trevligt, risken är ju bara att jag kommer få slag av att bara sitta i en lägenhet och slödricka. Är ju van att ta vad jag vill ha ;) Haha nej snart crusing och det kan aldrig sluta lyckligt. Fick extremt partyhumör redan innan märtha och jag lämnade kalmar. Men snart på g dit igen. Hoppas inte lilla mamma har några invändningr bara :)

Nu hörde jag att det var käk men lär säkert dyka in och blogga igen lite senare!

Take care <3

Vem vare som sa att vi var normala?! <3

...

Min magkänsla säger att jag har gjort fel...

Jay Sean- If I aint got you!

Såg att det senaste inlägget lät lite halv depp. Det var det verkligen inte menat att vara. Kan bara få lite tankar ibland. Och som många vet har jag lättare att tänka genom text :)

Varit med mamma i Hultsfred och handlat ska snart dra ut till stallet och sedan vidare till Gunte. Konstigt att sova själv inatt då jag ju haft Märtha bredvid mig några nätter i rad. Hade inte städat rummet mycket innan hon kom men nu är det ordagrant kaos här inne. Lyckas man få se på en bit golv någonstanns ska man vara glad. Får ta tag i det imorgon och fredagsstäda ordentligt :P

Under dagarna hon var här gick på avvänjning typ. Kliade i fingrar och hals efter dricka och ett dansgolv kan jag lova. Men är man mitt ute i skogen finns ju inte mycket alls att göra så blev att vandra till Gunte för att spela risk och kort. Märtha gjorde succe och vann på risk ;P Hemvägen därifrån var dock värst då hon var tvungen att skrämma skiten ur mig genom att börja springa och skrika. Men eftersom att smart är mitt andra namn kom jag på att jag kunde ju med springa och skrika så la iväg i 320 och skrek och då kan jag lova att hon inte var så kaxig längre. Omvänd effekt? :P Hem kom vi till slut iallafall. Gosat massor med lammen och döpte även ett till Samuel. Dock minns jag inte vilket det var längre. Märtha förälskade sig ju i ankorna med, och för min del får hon gärna ta med sig dem hem :P De ser arga och läskiga ut. Haha

Längtar redan tills jag får åka till henne igen och denna gången blir dte ju inte så långt emellen! Får hoppas att Joel offrar sig så vi får komma och umgås med han :D

Take care!

Tankar..

Har ni någon gång varit med någon med vetskapen om att det bara är för stunden? Det är en speciell känsla. Att ligga i någons armar och veta att det inte kommer att vara för alltid. En sommarflirt eller någon man hoppas på, men ändå finns det en viss magkännsla som talar om för en att det finns ett slut.
Så bitterljuv blir en sådan tid. Du passar på att njuta fullt ut eftersom du inte vet när det tar slut men du kan inte riktigt slappna av när du vet att du inte kommer ligga i den famnen resten av ditt liv. Du kanske inte ens ligger där imorgon.
Jag minns exakt den känslan men inser hur svår den är att beskriva.Jag kommer ihåg när jag vaknade 
upp av en rörelse i en mysig liten lägenhet och kände mig så speciell. Då trodde jag att det var så här jag skulle ha det resten av mitt liv. Bara vara där. 
Jag trodde Han var mannen i mitt liv men ändå kunde jag inte sluta fundera på om detta verkligen var det jag ville och om det skulle hålla för alltid. Så liten och ovis.

Jag låg i sängen en kväll och skulle somna när jag vände mig om och tittade på Han som låg bredvid och just i det ögonblicket insåg jag – det här blir min sista natt i denna säng. Jag flätade mina händer i hans och lät hans läppar röra mina trots att jag visste att när jag går imorgon så kommer jag aldrig mer att komma tillbaka. Och så blev det. Det var nog trotts allt det bästa.Tankarna försöker lura mig och ta fram alla anledningar att jag skulle stannat kvar, men någon stanns långt inne vet jag att det inte var vad jag ville. Jag minns hur jag ville göra slut på allt snabbt men att fegheten slog in och jag bara lät tiden gå. Nu är det över och jag ser bara framåt..
Det var bäst att det blev som det blev trotts allt..

Det kändes ibland sorgligt då och det känns ibland sorgligt nu. Men jag minns varenda andetag. Jag minns formen på händerna och exakt hur leendet såg ut, jag glömmer inte någon som varit nära. Det var vackert och sorgligt på samma gång. 
Alla dessa människor..


Never forget..


Som alla vet lyssnar jag sällan på låten utan förälskar mig i texten :')

Tillbaka igen!

Nu har jag kommit hem från jobb och en sväng hos Gunte. Kan säga att det första samtalet jag ringde var det mest nervösa jag gjort på länge. Stammade fram nått oförståligt med svetten rinnande i pannan. Efteråt satt jag på stolen och andades ut några minuter. Sen var det igång, jag som brukar ha en lite telefon fobi ringde nog hundra samtal idag! Kommer vara proffs på att prata i telefon sen. Eller det kankse jag redan är ;)
Nu väntar iaf nästa pass på Tisdag, ska boka in ytterligare ett nästa vecka med.

Nehe bort från jobb och vidare till summeringen av helgen. Lördagen hade vi egentligen inga stora planer att dra ut på, eller jag trodde nog vi skulle det då Märtha fixat ett x antal efterfester åt oss. Hur som haver låg vi och mödrygade oss i sängarna och velade fram och tillbaka hurvida vi skulle dra ut eller inte. Då kommer Märthas syster in och frågar om vi ska in och om vi då ska ha skjuts. Detta var ju som Märtha utryckte det "Ett tecken från Gud". Så det var bara in i duschen på med kläder och smink. Väl i Kalmar bänkade vi oss i en tunnel och hävde i oss lite öl. Lyckades skrämma Märtha rejajält när hon fick för sig att kolla in i en mörk källare.
(Bara för att tillägga skulle detta inlägg redan varit klart och färdigt om inte mitt jävla snor intrenet hade lagt av så det bara var pytte lite som hade sparats!!)
Men ska inte sticka under stol med att hon lyckades skrämma mig med så jag höll på att bryta benen i farten då både ben o röv var stelfrusna :P Vidare därifrån in på KM för att få lite värme och saft. Efter det blev det The rock igen då det kanppt var nått folk på Bistro. Gillar inte The rock så värst då det mest är creepy månniskor där inne som jag är rädd för. Träffade lite kul folk där inne som vi hade mycket givande samtal med. Kul att det är så många som vet om dina svagheter gumman ;)

Upp till Bistro (eller The Trend som de heter nu ) för att dansa loss och spana in mer trevligt folk. Ibland undrar jag om jag har någon speciell dragningskraft? Min telefon har gått varm. Jag har annat att göra än att svara hela tiden! Nej nu blir dte att vänta med att gå dit tills uteserveringen kommit fram.

Kände att detta inlägg blev längre och längre, Söndagen spenderades på ett tåg till Storebro med Märtha i släptåg =) Hann med en fick på Cafe Corner innan tåget. Bättre än McD?

Take Care.

Det man inte minns har inte hänt..


Bloggen lever!

Haha ja nästan så man kunnat tro att bloggen var död! Men icke, så lätt blir ni inte av med mig. Som alla vet har jag ju tillbringat ett par dagar med Fröken Philipsson och då har det helt enkelt inte funnits tid eller intresse till att blogga.

Men nu är allt i sin vanliga ording då Märtha tog tåget hem igår och jag blev kvar i skogen :/

En hel del som hänt som vanligt när jag umgåtts med henne så ska försöka få ner det mesta av de bästa. Dock lär jag behöva dela upp inläggen om de inte ska bli kilometer långa :P 

Kan börja med att inflika att igår var jag på jobbutbildning så idag är det jag som drar in till vimmerby på skakiga ben och ska göra mitt första samtal! Nervös? Jaaa!!! Men jag ska nog fixa det.

Men åter till ämnet, åkte till Märtha i Fredags, självklart började allt med en tripp till Mcd för att få i oss lite onyttigt! Efter det runt i en massa affärer och bränna mer pengar än vad min plånbok tillåter. Mitt kort kommer behöva gå på rehab ;) Sen vidare till Boda för att svida om. Väl i kalmar satte vi oss och förkrökade lite innan vi drog till Km. För ovanlighetens skull var det tjockt med folk där. Satt och pratade med lite folk innan vi drog vidare mot Bistro som det var skitlite folk på. Träffade personer man inte sätt på ett tag och även en hel del nya ;)
Finns som vanligt både nämnbara o icke nämnbara saker. Så gör en liten sumering över det hela med några väl valda ord! Våldnappad!, Frierier, lunchbjudningar i massor, Märthagoesbusted. Finns en hel del som jag säkert glömt. Detta var iaf första kvällen. Ganska lugnt och städat.

Måste nog dra mig mot stallet så Lördagens bravader kommer lite senare :P

Take care :)

E

Ja som alla ser är nu mitt namn fullbordat! Nyss hemkommen från Gunte och nerkrupen i sängen. Kollat in Sarahs nya lägenhet. Måste säga att den var väldigt snygg o fräsch och Sarah kommer nog få det riktigt snyggt där då den kvinnan har ett öga för inredning :)

Gick hem därifrån vid tolv för att hinna komma i säng men vad skådar mitt öga?! Jo att klockan är över läggdags och att jag antagligen lär vara trött som en sork imorgon. Och på frågan om jag hann städa mitt rum? Nej självklart inte, det är ju grisElina vi pratar om. Så imorgon blir det powerstäda eller att med all kraft jag har pressa in skiten under sängen eller i garderoben. Den som uppfann dessa utrymmen visste hur han ville ha enkel städning må jag säga ;P

Fick bara en sånn där liten tanke i förbifarten efter att ha läst Märthas blogg. Hon kan omöjligen sett mitt efternamn så många gånger men kan ändå stava till det? Inte många alls som kan, o inte heller uttala det rätt! Brukar få förklara hundra gånger för en del. Wang-en-holm! Så Märtha ska nog ha ett plus i kanten för de ;)

Nu funderar jag starkt på att skicka iväg ett sms till damen och kolla om hon är uppe för en sissta rök. Pratade med henne för typ en kvart sen men får aldrig nog av de. Den som kan slå oss i att prata i mobil bor nog seriöst i telefonen dygnet runt för vi ligger inte långt efter!

Nehe nu är smset skickat får se om det blir någon framgång.
Hörs antagligen inte under helgen då jag lär vara i mitt esse. Fullast vinner!

Godnatt :)

L

Första april idag o till de hör ju skämt såklart! Försökte mig på ett skämt med det sket sig ju. Dock lyckades Märtha mycket bättre! Iof skulle man nog kunna lura i mig det mesta ;) Var ute och red och fick ett fruktansvärt sms om att bistro var stängt hela helgen! Höll på att trilla av Blini i farten! Efter ett samtal till Miss Philipsson med gråten i rösten frågandes om hur detta kunnde vara sant kröp det ju fram att det bara var påhitt! Tacka min heliga stjärna för det (A)

Ridningen gick bra, så skönt nu när vägarna har smält av så man kan rida utan att förvänta sig att hela pållen ska halka och slå ihjäl oss. Lyckades även komma upp så tidigt som halv ett idag, mycket bra för att vara jag!

Nu ska jag strax dra ut och ta in pållarna sen blir det att dra till G en sväng. Har en gnagande tanke i bakhuvudet om att jag borde städa mitt rum tills märtha kommer. Få se hur långt jag kommer på det eller om utrymmet under sängen för visa vad det går för. haha.

Som alla vet är akon min blivande make. I letandet efter en låt hittade jag en annan guldklimp med honom :D

<3

RSS 2.0