I

Sitter som vanligt hos gunte, behöver jag ens nämna att jag är där? :P Denna kväll har jag dock försökt hålla mig ifrån allt för mycket kaffe och energidryck! Kunde verkligen inte sova alls av det igår. Låg och vände och vred på mig tills halv fem. Inte att rekommendera om man sedan ska upp vid åtta och släppa ut hästarna. Ni kan ju gissa hur mitt försök att inte gå och lägga mig igen slutade? Raka vägen ner i sängen naturligtvis ;)

Även vatt hos gyn idag och fixat nya piller. Hoppas verkligen detta funkar nu för jag vill inte ha några små Elina Junior springades efter mig än på några år! jag vill leva mitt liv och kunna göra vad jag själv vill innan jag måste lägga all min tid och omtanke åt ett dreglande monster!

Imorgon händer nog inget alls, antagligen inte resten av veckan heller. men på fredag sätter jag mig på tåget mot sköna kalmar! Fått ett enormt skotvång så ska dirket ut och hitta ett par snygga vänner. Det är väl det ända som är nackdelen med att vara i Kalmar, pengarna verkar få liv och bara springa iväg från mitt bankomatkort in i närmaste butik och vidare rakt ner i kassan på en överlycklig expedit. Medans jag går ut med nått nytt i en kasse som jag antagligen bara kommer använda en gång eller två. iaf om det gäller festkläder ;)
Gått så långt som två månader sedan jag var hos Märtha och det är på toookk för länge!

Kanske dags att dra mig hemmåt!

Take care!

N

Idag lyckades jag som vanligt sova liite längre än vad det var tänkt. Måste bli ändring! Funderar starkt på att försöka hålla mig vaken efter utsläpp av pållar imorgon.
Fick även ett samtal från Vimmerby idag :) Så tisdag nästa vecka åker jag dit & utbildar mig till säljare! Absolut inte det bästa men bättre än inget plus att jag får mer erfarenhet till framtida jobb! Ewe jag och sarah kommer göra storslagen karriär där, eller ja, Evelina har ju redan gjort sin :P

Förstår inte varför vissa männsikor lägger sig i saker de verkligen inte har med att göra! Jag känner er så väl så jag förstår att allt jag sa kommer komma ut men i en helt annan version. Tråkigt men sant! Förstår ju även att jag kankse strör salt i såren men jag behöver verkligen ingen som talar om det för mig!

Ska även försöka planera in ett samtal till körskolan! Måste komma igång med det inom väldigt kort om allt inte ska stå stilla. För beroende av ett körkort kan jag ju garanterat säga att jag är.

Nu blir det att glo vidare på datan, sen sängen!

Take care!

Det man inte dör av härdar en..

A

Nu har jag som vanligt stupat i sängen efter en kväll hos Gunte. Han skulle snart kunna börja ta inträde och bli miljonär på de ;)
Har egentligen inte nått dirtekt att blogga om men efter att ha läst Märthas trehundra inlägg blev jag med sugen på att skriva nått. Dock är inte jag så inspererad av melodifestivalen så ni som hoppats på nått sånt kan sluta läsa nu :P

Jag har ett grymt festsug inom mig just nu. Varit utan Bistro så länge så lär väl inte känna igen en käft där. (Sen är ju frågan om det är bra eller dåligt) Nej men i helgen så kommer jag och Märtha och gör hela stället osäkert!
Planerar att åka på fredagen och komma hit på söndagen då fyllesjukan lagt sig. Och som grädde på moset följer antagligen Märtha med till Stordebro för att leva lite vildmarksliv hemma hos mig. Ja för mycket annat finns de ju inte att göra. På dte viset var de ju bättre förr då man hade fantasi och kunde leka häst eller med barbie. Har ju en i familjen som inte har tappat barnasinnet utan fortfarande bygger snökojor, kankse borde inspereras av han? ;)

Även pratat med en viss person i helgen och förklarat vissa saker. Hade trott att vi inte skulle behöva skiljas som ovänner med du gjorde ditt val. Som den ibland känslokalla människa jag är säger jag bara, din förlust inte min. Nu blickar jag bara framåt och hoppas på att det jag gett mig in på är rätt..Kankse är lite komplicerad på det viset och behöver få det bevisat för mig innan jag kan släppa allt och sattsa 100%.

Imorgon ska jag nog ge mig ut på en tur i skogen, ett tag sen nu ingen. skäms Elina skäms!

Nehe nu ska jag ringa Märtha för en liten nattrök. Lyckas ju alltid bli så förbannskat pigg precis när jag tänkt att jag ska sova :P Tur att hon inte är mer än cirka gurka 15 mil bort, säkert närmare fågelvägen genom mobilen!

Godnatt :)


Rihanna-Rude boy

Hemma efter en kväll/natt hos Gunte som vanligt :) Kollade på filmen Sommaren med Göran. Lätt sevärd!
-Var det en ring i glaset?! Jag kunda ha dött!
- Ja men det var ju bara en liten ring..
- Meen Gud vad generös du är!

Haha lätt bäst av allt i hela filmen!

För övrigt inte gjort mycket, varit ute och gått med mamma i det otroligt fina vädret. Sett både fjärilar och krokus! Det kallar jag vår! :D Men med våren kommer även andra otäcka kryp fram! Här kommer jag hemvandrande på småtimmarna för att borsta gaddarna och vad får jag se? Jo en megamuterad tarantela som sitter på skåpet inne på toan och spänner alla åtta par ögon (eller vad de nu har ) i mig med en blick som säger "ett steg till och du är död" Lyckligt lottad som jag är kommer den händiga mannen i huset till undersättning och tar bort monstret!

Kan ju även tillägga att jag nog ångrar att jag färgade håret så mörkt! Fattar inte varför jag inte tog en ljusare färg! Elina i ett nötskal! Blir ett fall för Märtha med hård övertalning framöver om att hon får lägga i slingor! Frisören sa faktiskt att du gjort de bra! :)


Take care

Whatever makes you sleep at night!

Shakira-Gypsy

Först av allt vill jag bara säga hur mycket jag saknar Märtha!! Det är så det göt ont i hjärtat själen och levern!
Men om vi har turen på vår sida kommer hon kankse hit nästa helg :D Men då är saken den att vi antagligen ska vara nyktra, o hur de ska gå vet jag inte :P
Här ute i ödemarken finns ju inte ett dugg att göra..Hade det vatt sommar hade vi ju bara kunat ta vårat pick o pack ut i ingen stanns och satt oss där och gjort det vi ärbäst på. Aja hur som helst, nån gång måste även vi växa upp och kunna umgås i nyktert tillstånd. ( Utan bistro, utan fyllegrejer, utan allsång, utan borttappade saker & allt annat smaskens som hör till:(.. )

För övrigt inte alls hänt mycket idag, vatt ute med hästarna i skogen sen ner till G för att fläska i mig lite våfflor. Ewe ställde även upp och hjälpte mig färga håret. Hade egentligen tänkt förga ljusbrunt till sommaren men de sket sig så får vara mörkt så länge. Och för er som inte visste har jag klippt mig, och frisören klippte nästan av mig håret ända in till rötterna! Iaf känns de så. Mitt hår är heligt för mig så nu lär jag inte klippa mig på ett jäkla tag igen.

Kankse dags att sova nu så jag orkar upp imorgon.
Och för er som missat de har Märtha ny blogg nu: Philipssons.blogg.se

Take care!

Godmorgon!

Eller god eftermiddag för de flesta :P Sov visst lite för länge idag. Ibkand undrar jag vad det är som är så himla skönt med att sova? Jag älskar känslan av att vakna och sedan bara vända på sig och somna om ingen :)

Idag är målet inställt på att fixa stallet sen träffa Ewe och dem hos g för att överkonsumera kaffe och en massa snack!

Får skänka en liten tanke till Märtha som faktiskt gått upp tidigt för att vara barnvakt! Ibland kankse barnvakt är det bästa preventivmedlet? ;)

Kankse även fixat ett jobb nu, eller kankse och kankse. Det är nog ganska säkert ska på utbildning och sen var det bara att börja jobba. Så då kan arbetsförmedlingen ta sig i ruuummpan!

Var även i Vimmerby igår efter två extremt långa veckor! Det var efterlängtat kan jag säga :D

Nu ska jag ut till stallet och göra lite nytta, se ryktades de om att jag var tvungen att hjälpa till på höskullen..

Take care :)


Söndag

Jag älskar att äntligen kunna se lite barmark ute! Äntligen är våren på ingång! (så våga komma mer snö!)

Skulle ha åkt till Kalmar nästa helg men nu ser det tyvärr inte ut så då hovis ska komma och klippa naglarna på pållarna. Får antagligen bli nån helg efter det. Men som Märtha säger, ju senare jag kommer desto mer vår hinner det bli. Inte kul att halka omkring på klackar inne i Kalmar. Och eftersom jag lyckas halka i trappor och allt möjligt där det är trorrt ska jag nog inte ge mig ut i ishalka.

Helgen spenderades med Ewe och Sara. Ewe lyckades ju komme på den brilijanta ideen att åka till harrys. Ni som känner mig vet vad jag tycker om det stället! Men hur som haver gav jag efter för trycket och följde med. Började förfesta i h-fred. Ewe hade med nått spel som ingen fattade hur det funkade, men med fantasi så går de.
Åkte in till Vimmerby för att kolla om the-big-place var nått att ha. Måste nog ändå säga att det var ganska drygt. En hel del folk men alla verkade så stela, sen var musiken inte att hurra för. Nyaste låten de spelade var väl typ when love takes over? Aja eftersom att jag har täta kontakter blev det VIP med en massa dricka till ;)
Förövrigt en mycket onyttig helg med sprit o snabbmat så nu blir det vatten i tre veckor! haha

Även fått ny mobil i helgen, eller iphone rättare sagt. Och har jag en aning om hur den funkar?! Nej!!
Haha så den lär få ligga och se fin ut på ett bord hela tiden :P

Ska kanske till G ikväll, beror lite på när de kommer hem men får se. Annars blir det sängen lite tidigare än vanligt. Kan ju vara nyttigt de med :)

Take care!

Hos G :)

Sitter hos Gunte med Pewe och Sarah men har starka funderingar på att dra hem till min bäste vän snart :)
Spelat sjuan och snackat en massa skit hela kvällen!

Skulle ut och gå med hästarna idag men det hela slutade med att mamma och jag fick gå själva ( eller snarare kröp själva ) Lukas visste nog att det var lönlöst att gå i tre meter djup snö så han tittade bara efter oss med en blick som sa "ja gå ni så stannar jag här och vilar mig, säg till när jag får mitt bröd bara". Och fälla har de med börjat göra! Så när jag borstar dem är det jag som ser ut som ett ludet djur efteråt :P

Inte denna helg men helgen efter hoppas jag på att få åka till Kalmar igen. Verkligen inte igår jag var där och jag saaaknar det såååå mycket!  Vill ut på krogen och röja loss med Märtha!

Nehe nu orkade jag inte komma på mer värdelöst skit att skriva. Ska käka upp min glass och sen massa mig hem genom den ishala skogen med Märthis hängades på tråden.

Take care!


Melodifestival och 20års fest

Ja vad ska man säga? Att de som röstar på bidragen i melodifestivalen är tondöva?! ( Inte Märtha såklart! )
Har inget att säga mer än att vill Sverige skämmas så lyckas vi ju bra nu! För en mer grundlig utredning hänvisar jag till Philipsson18.blogg.se istället! :) men barn under 15 bör läsa i målsmans sällskap då ord som inte står i biblen kan infinna sig där :P

För övrigt spenderades natten i Gunnebo med trevligt sällskap :D Evelina lämnade tonåren bakom sig för att bli en vuxen kvinna! Grattis :) Detta firades med bullar och kaffe & såklart lite alcohol på det hela. Skulle åkt in till vvik men då det inte tilltalade oss så mycket sen så blev det hemmafest uppe hos Mio. Mycket rolig kväll i det stora hela förutom några mindre detaljer.

Ikväll blev det kaffe och snack hos G såklart. Nu ligger jag i min säng och ska snart släcka ner mina bruna.

Take Care :)


En liten bild på det hela :D


En bild säger mer än 1000 ord, Alchol kan göra extrema personförändringar ;)
När Philipsson18.blogg.se och Elina kommer igång bör andra hålla sig undan.
Och som jag nyss läste: Tio procent finns alltid kvar ;)

Vårkänslor!

Inlägget under detta är ju lite väl självömkande så nu ska jag skriva nått mer livat ;)

Som valigt pratat med Märthis i mobilen en sväng. Kom in på hela sommarens/höstens/vinterns skandaler. Och allt innan! Haha fy fan säger jag bara! Stackars alla godtrogna männsikor där ute som tror att jag är en pryd liten ängel som inte säger mer eller gör mer än nödvändigt.
Samtalet började lugnt med att skratta åt när någon slog världsrekord i att springa fort med byxorna nere vid ankarknölarna ;D Men som vanligt urartade det snart till alla skandaler. Vet inte vem av oss som har dålig inverkan på den andra men nått är de.

"Jag har alltid varit inspererad av olika länder. Kina är ett vackert land men dock lite, hmm litet?! Dock är det ett väldigt generöst land som delar med sig av sina tillgångar till de som har mindre. Afrika är också ett okey land, har inte så stor erfarenhet därifrån mer än att de är hjälpsamma om det behövs. Sen har vi ju Libanon eller var de Litauen?, minns inte riktigt men det är ett land som ser väldigt fint ut på kartan men som sedan kan visa sig ha vissa svagheter. Tex är det ofta mycket molningt framför solen, även hygien är lite för viktigt i det landet då det ofta tvättas ordentligt. Men självklart har detta landet några starkt lysande stjärnor som gör allt för att upprätthålla lag och ordning! Det är just till dessa delar jag är mest intresserad av att resa till."

Nu är det snart sommar 2010 och jag tror inte den kommer bli sämre än någon annan sommar, snarare tvärt om!
- Körkort
- Crusing
- Märtha 20 :D
- Spring break
- Midsommar
- Flytt :D

Kan knappt bärga mig :D Idag har jag för övrigt varit ute och ridit en sväng, sedan tränat en hel del så lär inte kunna röra mig imorgon :P I helgen fyller Ewe 20 så då åker jag ner till henne för att sedan kolla utbudet i västerviks krogar. Mycket intressant!
Men nu orkade jag ju inte rikigt skriva mer, Kan ju nämna att om typ två veckor är det jag som åker till Märtha och då ska vi göra kalmar osäkert och kankse hitta några nya länder?! Det återstår att de. Take Care :)

Allt du kommer vara är ett ord, helt utan mening..


Självömkan!

Ja det är precis vad jag har nu! Pratat med Märtha i telefonen om mitt tragiska liv!
Jag är nog den mest tråkigaste och lataste männsikan jag känner. Jag menar vad har jag att erbjuda?
Inget jobb inget körkort och jag sover hela dagarna! Att jag ens orkar upp ur sängen är ju ett under.

Nej om jag inte tar tag i mitt liv kommer jag sluta som en ensamstående mamma till fem ungar som inte lär vara av svensk härkommst ( eller rödgåriga ) sittandes i en fyra utan eget sovrum. Hela dagarna kommer bestå av att ta hand om gapande ungar och ett jobb på konsum från 8-16. Vill jag ha det så?
Nej verkligen inte! Jag vill träffa en snygging ( helst icke av svensk härkommst ) ( Taio Cruz? ) som jag kommer gifta mig med och sedan flytta till ett varmt land med denne. Bo i ett hus med 20 sovrum 11 badrum och 13 kök. 7 egna pooler och en bil för varje veckodag på de med! Då hade jag inte klagat, mitt största problem då hade varit om jag skulle ha klännigen från prada eller den från gucci om dagarna. Och hade livet blivit för tråkigt hade jag bara anställt nån ny poolrensare som kunde liva upp vardagen lite ;)

Men så sitter jag här i Sverige med snö upp till axlarna utan någon miljardär.. Nej det måste finnas ett annat mål i mitt liv. Om gud nu finns borde han ju veta att det är synd och skam att kasta bort en sånn tjej som mig till ingenting? Jag vill så mycket men vart finns kraften att göra allt? Jag kan nog säga att om bara snöfaan försvann så hade allt känts så mycket enklare. Från och med nu tänker jag skylla alla mina misstag på snön tills den är borta!

För övrigt händer inte mycket alls här, går i mina egna tankar. Vill till kalmar snarast möjligt och ligga i en tältsäng som det är en grop i mitten i så det alltid känns som att röven ska åka rakt igenom. Skratta ihjäl mig med Märtha och skämma ut mig på Bistro och lova att jag aldrig ska gå dit igen, trotts att jag vet att såfort jag får chansen är jag där och ränner igen :P

Nej jag måste sätta upp mål och verkligen gå efter dom! Man har ju bara ett liv och kankse borde jag försöka göra det bästa av de lilla jag har? På nått vis inbillar jag mig att dte blir bättre såfort jag bor i kalmar. Det kankse bara är en fika som fatts och vips är jag miljardär? haha skulle inte tro det men värt att testa. HUr som haver kan jag ju tillägga att blev jag miljardär skulleMärtha få ta del av kakan med! Inget snåleri här inte. man kan ju inte köpe en kruka utan en växt till:)

Nej nu orkar jag inte tänka på mitt targiska liv, som jag läste idag "vissa straffar Gud med detsamma" och han visste nog vad han gjorde när jag föddes !

Tack och Godnatt för denna gången med vänliga hälsningar hon som kommer sitta i kassan på konsum och se sur ut resten av sitt liv..

RSS 2.0