Tisdag

Nerbäddad i sängen efter en relativt lång dag. Vaknade upp runt tio då en viss person kom med kaffe på sängen. Hade lust att bara vända på mig och somna om först men hade inte hjärta till det! Ut i det fina vädret efter det för att sola en sväng innan det var dags att bege sig mot jobbet. Hann in en sväng på körskolan för att testa första fasen. Kan ju inte påstå att jag var expert på det där ;)
Jobbet gick med helt okej idag, sista dagen för denna vecka, skönt!

Imorgon blir det att tvätta järnet innan stundande Kalmar resa. Blir en sväng på Blini med, skulle ridit ikväll var det bestämmt men sällkapet försvann?

Kvällsrök med MpH nu!

Take Care =)


-Det Du inte visste hade Du inte ont av ;)

Tong Hua

Nyss hemkommen efter en jätte rolig helg. Blev impuls tripp till Mcd ena dagen och Vetlanda andra dagen. Tog tag i en del och städade upp en röra som hette duga. ( Och tyvärr var det ju inte mitt rum ) Tänkte ha ridit idag men tyvärr är ju vädret inte det bästa så det får nog helt enkelt vänta eller om det torkar upp till kvällen.

På Torsdag eller fredag blir det till Kalmar igen! Trots att det inte var så länge sen jag var där har jag redan hunnit längta ihjäl mig!  På tal om Kalmar och Märtha kan jag ju säga att hon är en rackare på att spela keyboard (stavning?) eller vad det nu är! Lika bra att göra reklam för henne ;)



Detta är den riktiga låten, underbart fin!


Ridning snart :)

Sitter och väntar på att Ida ska dyka upp så vi kan ge oss ut i skogen och röja ;) Idag får nog lillkillen följa med också, han behöver röra på fläsket!

Ikväll blir det att träffa tjejerna en sväng och sen får vi se vad som händer! Besök på G kankse?

Nehe dags att dra ut till pållan :D

Nattinlägg

Blev en sväng på Blini själv idag. Men hon var lika duktig för det :) Pigg som bara den! Dock tror jag dock att jag måste sko henne då hon har börjat ömma nu när ridningen har blivit mer intensiv.

Blir att boka bio i morgon med då vi är ett gäng. Kommer dö där inne så bäst att ta med näsdukar och superlim till hjärtat! Lätt att jag skulle dejta en vampyr om det fanns någon ;)


Varför blir jag så pigg om nätterna?! Skulle lätt kunna vara vaken hela natten känns det som. Får bli en extra runda hem så jag tröttar ut mig lite!


Men om en vän kan viska och ett löfte brista så går jag hellre hem, än kvar i nått jag lämnat för länge sen..

Sommar!

Sitter hos Gunte och ska snart dra hem för att äta lite innan det är dags att ge sig ut och träna med pållen :) Underbart väder hela dagen, suttit ute och druckit kaffe hela dagen. Lyckades nog bättra på brännan lite med. Undra hur brun man kan bli innan det tar stop? ;P


Äntligen börjar allt släppa. Trodde det skulle ta längre tid men självsäkerheten hjälpte mig nog lite på traven. Sen är jag ju ett proffs på att förtränga saker. En ganska bra egenskap har jag märkt :P

Nästa vecka blir det Kalmar igen med, underbart! Dock inget bestämmt om midsommar än, men impuls är ju själva grejen. Antingen blir det Öland eller fastlandet. Får se vart utbudet är bäst ;)


Fel!

Tror detta kan stämma ganska bra. Får tipsa mamma om den ;)

1. Om något kan gå fel så gör det det....

2. Om det finns en möjlighet för flera saker att gå fel, då kommer det som orsakar största skadan att gå fel först.

3. Om något bara inte kan gå fel, så gör det det ändå.

4. Om du märker att det finns fyra olika sätt på vilket något kan gå fel och förebygger dessa, då kommer ett femte sätt, som du inte alls är förberedd på, att ögonblickligen dyka upp.

5. Överlämnade åt sig själva, tenderar saker att gå från dåligt till värre.

6. Om något verkar att gå bra, så har du osvikligt missat något.

7. När naturen visar sig överlägsen, är det för att dess brister är dolda.

8. Moder natur är en hynda.

9. Om något som kunde ha gått fel ändå inte går fel, så visar det sig snart att det hade varit bäst om det trots allt hade gått fel direkt.

Skicka vidare

Hemkommen från Gunte nyss. Kollade på filmen skicka vidare och guud vilken underbar film! Varför har jag inte sett den tidigare? :o Verkligen bra budskap bakom allt. Tyvärr så är det ju så att hur mycket en människa än försöker att ordna saker och många hänger på finns det alltid idioter som ska sabba allt.  Dags att försöka sig på ett skicka vidare kankse? :P

Jobbet idag gick bra, men måste nog tacka bevakningslistorna för det även denna gången. Blev ingen ridtur ikväll då jag faktiskt kände mig lite seg plus att Ewe bjöd på hemmalagad kebab och det kan jag ju inte tacka nej till ;) Men imorgon blir det en tur så fort jag slagit upp min bruna! Slapp jobba imorgon med då det bara var jag som hade skrivit upp mig och inte så kul att sitta själv.

I helgen blir det nog att dra ett gäng och fiska. Tro det eller ej men så länge jag får en fisk då och då så kan jag faktiskt tycka att det är roligt ;D



It's not worth the drama, for a beautiful liar..

...

Om det är något du vill förklara är du alltid välkommen...

Don't worry about people from your past,there is a reason why they didnt make it to your future..


Meet me halfway

Jobbet idag gick faktiskt hyffsat. Men hade det inte varit för bavakningslistorna hade nog inte gått alls. De i Nybro är ju inte så köpsugna! Jobba imorgon med, hoppas på att det går bra då med så jag får in lite pengar tills nästa månad :)

Gick till Gunte direkt efter jobbet, hade ju tänkt att inte rida idag men plötligt satte suget igång så var bara att dra hem för att snabbt byta om och ge sig ut på en tur. En jäkla massa mygg och knott som störde friden men annars helt underbart. En häst har verkligen förmågan att få en och glömma allt för tillfället och verkligen må bra. " Det är nått med utsidan på en häst som är bra för insidan på en männsika. " Blev att tävla med Ida och Easy uppför vattentornsbacken idag med och behöver jag ens säga vem vinnaren var? (a) Får se om jag lyckas komma upp i tid imorgon för en tur innan jobbet eller om det blir på kvällen.

 Tell me lies
slap me on the face
just improvise
do something
really clever
that'll make me hate
your name forever...



Halloj

Lyckades inte komma ur sängen innan elva ida, hade ställt klockan på nio men ringde den eller? Nej! Vaknade iaf halv tolv och hoppade ur sängen relativt pigg.

Snart dags att hoppa in i ducshen och fixa sig innan jobb.

- Jag vill att dagarna ska gå så alla minnen bleknar! Spelar ingen roll vem eller var det än är, det tar alltid tid att glömma. Men visst är det konstigt att man helt plötsligt bara minns allt det bra och nästan inte varför man gjorde som man gjorde? Tro nu för Guds skull inte att jag sitter här och har självömkan! Absolut inte, bara så skönt att dela lite tankar ibland. Jag är stolt att jag lyckades göra det. Har ju en förmåga att dra ut på allt tills det slutar helt fel.Kände att jag aldrig skulle kunna slappna av och anförtro mig helt. Det var där någon stanns jag bestämmde mig, liggandes bredvid i ett mörkt rum och lyssna på andetagen som sakta blev tyngre. Innerst inne visste jag att detta var sista gången. För om man hela tiden väntar på att det ska vara över, endast känner sig som något tillfälligt bland alla andra då är det lika bra att kasta in handuken. Och eftersom att jag känner mig själv så var det lika bra att radera alla länkar. Ja, jag har nog en helt annan syn på förhållande! Tillit är nummer 1..

Take Care

Kaos!

Hemkommen från Gunte nyss och går upp för trappan för att slänga mig i sängen. Men varför ser mitt rum ut som om  själva fan varit här inne och dansat?! Fattar inte hur jag lyckas med detta, jag menar ena dagen storstädar jag andra dagen ser det för jävligt ut igen! Varför är det mycket roligare att städa hos andra än hos en själv? Nej det får bli skärpning för mig nu ;P

Imorgon ska jag verkligen försöka komma upp innan elva så jag hinner med att fixa hästarna innan det är dags att dra vidare mot jobbet. Tänkte hinna med en sväng till körskolan nån dag med så det blir lite flyt på det hela. Funderat över vad jag ska gör till hösten med och nu tror jag att jag har bestämt mig :)

Take Care


Ridning

Varit ute och ridit idag med. Blev lite miljöträning i samhället. Blini skötte sig riktigt bra, lite spänd i början men sen slappnade hon av och gick jätte fint :) Rejsade lite med Ida i vattentorns backen med, och jag kan ju säga att hennes pålle klår min när det gäller traven men i galoppen är det inget snack om vem det är som är drottningen på att gasa ;) Grymt vilken adrenalin kick jag får av att känna Blinis kraft under mig när vi blåser iväg i 320! Haha

Lite ont i ryggen idag efter gårdagens avtrillning så imorgon blir det ingen ridtur för mig. Hoppas på att det går över snarast möjligt.

Kvällen lär som vanligt spenderas med tjejerna, ska käka och lite innan det är dags att dra dit!


You go hard, Yes you do, But when I go It's a Magic show!

Back home!

Varit iväg sen igår så kom nyss hem. Varit ute på en ridtur med Blini. Första avåkningen kom idag med då vattenpölar verkar vara otroligt farliga ;)

Ikväll blir det att dra till Gunte och träffa tjejerna igen. Jobba tis, ons & torsdag denna vecka, lite lagom drygt sådär.


- Jag vet att jag gjorde rätt, kankse hade förtroendet varit bättre om inte vissa saker hade kommit fram. För tyvärr stämmer det ju jäkligt bra " sanningen kommer alltid fram till slut ". Och jag måste nog säga att jag inte är den som delar med mig till andra! Vem var det som sa att killar har två huvuden men tänker med det nedre? ;)

Take Care!

Hemma igen!

Ja nu har jag infunnit mig i min dystra tillvaro igen. Helgen var verkligen superkul! Utgång både Fredag och Lördag. Underbart att uteserveringarna äntligen har kommit på de flesta ställena :D Inga konstigheter denna helgen heller, bortsett från att jag var tvungen att trilla mitt på torget inför alla människor! Guud vad jag skämmdes! Men Märtha fick sig iaf ett gott skratt, hon flinade så jag trodde hon med skulle sätta sig på arslet.

Snart midsommar och då kör vi igen ;D


Ska jag ta detta positivt eller negativt? Jag var så säker på vad jag ville men nu när allt kom på en gång så vet jag inte hur jag ska reda ut det. Kan inte sluta stirra på klockan och veta att snart är det dags, snart gör jag det som kommer ändra allt. Kankse till&med min framtid...

Take Care :)


Kalmar imorgon :D

Ja imorgon blir det inte till att sova bort hela dagen, ska försöka komma upp runt åtta så jag hinner med allt. Hade visst ingen bil hemma så får bli buss för min del och den gick redan vid kvart över elva. Usch! Hoppas på att en tidig kväll gör så att min förkylning försvinner, vill ju inte vara sjuk på dansgolvet imorgon ;)

Underbart väder idag med så blev en stunds solande, hoppas verkligen vädret håller i sig hela helgen!

Nehe nu ska jag andas in lite kuddkvalster, lär inte blogga under helgen så får se när nästa troligtvis ångestladdade inlägg kommer. Går all in i helgen med ett enda mål ;D

Take Care!

Määrtha jag älskar dig!! :)

RSS 2.0