Måndag igen!

God kväll!
Sitter som vanligt hos Gunte. Sarah & Ewe har kommit hem från sin kryssning så givetvis har vi snackat igenom den :) Har börjat spåna i om vi skulle dra alla fyra (Märtha med ofc!) nästa gång det blir nått. hade nog blivit oslagbart och mycket farligt ;)

Dagen har spenderats i stallet samt en ridtur på Blini. Hoppade över några stockar i skogen, hon tycker verkligen det är super kul! även kollat upp lite om priser på att ställa ut, men det var visst inte så enkelt som jag trodde plus att det var dyrt som satan! så får se hur det blir, men det hade verkligen varit jätte roligt att se vad hon går för!

På fredag kommer Märtha hit och då ska vi mysa vid majbrasan. Lite smått löjligt men ska faktiskt bli kul att gå dit och kolla på brasan och allt som man gjorde när man var liten. Men såklart gör vi en övergång till flaksorna sen. Har vi tur är det så pass bra väder så man faktiskt kan vara ute på kvällen. Läängtar massor tills det blir sådär sköna sommar kvällar då man kan sitta ute hela nätterna :D

Börjar fundera på att dra hem och dejta kudden. Fick sällskap igår så blir nog trisst att sova själv men de ska nog gå!

Take care =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0